Нека се помолим за сестричката ми!

• 15 817
  • 151
  •   1
Отговори
# 90
Браво на малката Лаура! Голяма радост!  Praynig  Hug

# 91
  • София
браво,страхотни новини!

# 92
  • София
Страхотни новини Simple Smile
Пожелавам на сестра ти да гушка малката си племенничка. А Лаура да продължава да расте и да насълзява мама   bouquet

# 93
  • Варна
Muyldermans, много се радвам за теб и малката Лаура! Тя е боец. Нека продължава да ви радва с такива "малки" победи. Нагушкай я от нас.  Hug

# 94
Ееех, колко се радвам за малката героиня! Много целувки от нас за вас и само така да ни радвате!   bouquet

# 95
браво на малката принцеса!    smile3525
само така да ви радва

# 96
Браво на малката Лаурра! Дано и за напред всичко да минава гладко Praynig

# 97
  • Софето
Много късмет и силички за малката принцеска Лаурра Hug.

# 98
Здравейте момичета, днес не мога да се похваля с добри новини покрай Лаура за съжаление Sad
Вчера на 2 пъти в памперса й е имало кръв, която не може за сега да се установи от какво е - дали е някаква чревна инфекция или е от т.нар. бебешки пубертет при момиченцата. Утре ще  има резултат от изследването на изпражнението и дано установят поне от какво е, че такива неясноти и съмнения при докторите ме плашат.
Дано всичко е наред утре Praynig Praynig Praynig
Кураж сестричке, може да е поредното изпитание което трябва да преминеш и всичко да е наред след това.
Целувки на теб и Лаурита

# 99
  • София
милата душица,толкова време се бори,дано всичко да е наред! Praynig
А сигурни ли са,че е кръв?Нали сестра ти и даваше кърма(или греша)- чувала съм,че акото се оцветява,ако майката е яла разни такива неща.

# 100
Да, само кърма й дават, не е на АМ. Спред лекарите е кръв.

# 101
Милата душица! Моля се за нея!  Praynig
Вярвам, че всичко ще е наред, ще я нахранят венозно, даже мисля, че това е най-доброто за едно толкова мъничко бебе, а най-вече кръвопреливане. Просто стомахчетата им са ужасно нежни и не съвсем готови да се справят с предизвикателствата на храната.

# 102
Точно това преди няколко дни ме помоли сестра ми да Ви питам (тя няма много време да пише тук) - дали на Вашите дечица са им преливали кръв, защото на Лаура вече за 4 път, а няма данни за заразяване на кръвта на бебето от нейната. Беше притеснена, но се успокояваше с това, че всеки ден теглят кръв за изследване, а тя е малка и не може да възстанови количеството сама и така и помагат.
Наистина Flora1, сега я хранят венозно, а тя милата реве постоянно, за съжаление не може да стане ясно от болка или от глад за сега.. а беше почнала да суче от биберон... сама
Дано днес има резултат, вече

# 103
Кръв преливат на всички родени с ниско тегло, поне по веднъж. И аз се притеснявах и питах, но ми обясниха, че тези деца не могат да си доставят всички хранителни вещества през храносмилателната система, тя още не е готова за това. Едно такова бебе нормално би трябвало да е все още в утробата на маика си и да се храни чрез кръвта и. Аз даже си представям, че кръвопреливането е най-близко до храненето през пъпната връв. Кръвта дава много сила, направо живот.
Не се притеснявайте, нормално е да я хранят така.
 Hug Peace Praynig

# 104
  • Варна
Надявам се да е нещо безобидно; нещо, което се надраства!
Първото, което ми хрумна е, че когато племенницата ми бе по-малка и я захранваше сестра ми, се случваше да има кървави жилки в акото. Това беше алергична реакция към дадена храна и като се спре приема на храната, след известно време организма я приема и вече няма проблем. Нямам представа дали с кърмата може да се получи такава реакция - сестричката ти дали е яла нещо ново? Убедена съм, че лекарите ще направят всичко необходимо и малката Лаура ще е добре.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт