Ти какво сготви? Снимай, покажи!

• 59 236
  • 347
  •   1
Отговори
# 90
Лабрекс, много интересна джаджа  Peace

Следобяд се захванах да поготвя малко:
Сладко-люти котлети с гъби и сос и с калоферче  Grinning

и котлети с гъби с картофена салата

пържен патладжан 

Сусамови кюфтета в патладжанен гювеч

супа от месо

Мюсли торта

# 91
Лелеееееее Пепчо - кога успя ooooh!
Аз след като нахраних домочадието скромно скромно с бобец и салата,за тази вечер направих тази
 Зеленчукова Запеканка - пълна моя импровизация с вкус почти като на миш - маш - тип прочисти хладилника hahaha само че не е пържено

Много са ми лоши снимките Sick - почти не се добива представа Sick
Рецептата съм я сложила в Любими рецепти

Последна редакция: сб, 05 юли 2008, 23:04 от Бъни

# 92
Бъни, имам добра организация  Laughing След изгубен половин ден по чакане за записване на кандидат-гимназистката и приятна съботна  дрямка  Embarassed се наложи да се взема в ръце  Laughing

# 93
  • Vaudreuil Canada

За първи път виждам подобно нещо.А може ли да споделиш от къде си я купила.Много ти благодаря.  bouquet

Доста е стара, ако не бъркам, донесена е от Чехия преди години с още една, която прави краставиците на спиралки за салати, и която не мога да открия. Sad

Ей това изглежда подобно. С две думи зариби ме и мене Simple Smile отивам да издирвам други модели Simple Smile

# 94
и закуска по парченце от мюсли-тортата  с кафе  Grinning

# 95

Доста е стара, ако не бъркам, донесена е от Чехия преди години с още една, която прави краставиците на спиралки за салати, и която не мога да открия. Sad

Ей това изглежда подобно. С две думи зариби ме и мене Simple Smile отивам да издирвам други модели Simple Smile

pep-4o , свих си чинийката! Embarassed

shemet_neveroiaten , това е същото според мене. И понеже намерих и другата джаджичка, да я покажа.

Ей тая краставица съм рязала с нея.

# 96

pep-4o , свих си чинийката! Embarassed

........
Ей тая краставица съм рязала с нея.

давам я, дозата е голяма  Peace

за краставицата - да кажа как я режа така без джаджа - отрязва се парче краставица около 10 см. и в средата му се поставя дървено или друго шишче. С ножа се започва в лек диагонал и спираловидно да се върти ножа в краставицата около шишчето. Накрая като се махне шишчето  се получава точно същата спирала.

# 97

за краставицата - да кажа как я режа така без джаджа - отрязва се ......точно същата спирала.

Ще я пробвам тая хитринка, да видим какво ще излезе.  bouquet

# 98
# 99
Лабрекс, търсих над час къде е снимката със спирала, която съм правила, но не намерих. И се зачудих защо просто не го направих наново  ooooh!

ето - макар и малко лоши снимки, но набързо толкова (и малко по-тънко се изрязват)

изрязване около шишчето:

готова спирала:

# 100
pep-4o,  благодаря ти за демонстрацията!   bouquet  Хубаво е човек да знае такива номерца, защото не винаги носи със себе си разните му там джаджички. Пък и някой малчо може да излъже да хапне нещо полезно.  Grinning

# 101
pep-4o, голяма производителност бе Peace Много добра организация,много манджа много нещо Party
labrex поздравления за картофчетата, аз имам същото, ма кой да се сети Crossing Arms. Ще го изровя и ако не ме домързии...,абсолютно същото е като твоето.
Бъни , манджите ти са супер, много позитивна личност си /винаги се смея на твоите публикации/, пожелавам ти дядо Коледа да ти донесе хубав фотоапарат  Heart Eyes
 А това направих днес, нямаше за кой да готвя, но без нещо сладичко в къщи не оставяме
Плодово изкушение

# 102
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
салата с цикория

круши с вино

# 103
asyalein    bouquet за крушите. Както винаги си много оригинална и различна  Peace

# 104
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
asyalein    bouquet за крушите. Както винаги си много оригинална и различна  Peace

ааа моля, моля....
тези круши ги има още в една готв. книги от комунистическо време. Wink
сега се сетих за тях, че купих 1 кило круши hahaha
но комбинацията с грис е интересна.
грисът уравновесява ароматите от виното Peace

Общи условия

Активация на акаунт