ЮЛСКИ БЕБОЦИ 2008 (тема 74)

• 12 177
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
  • София

Rumiii вземи си Биоклин - 20 лв струва в аптеките- мн е ефикасен- аз втория ден в родилното имах такъв проблем със зърното на лявата гърда...мажеш се преди всяко кърмене без отмиване- запо4нах да кърмя малката на 3тия ден и за сега да чукам на дърво се кърмим успешно без АМ....За втвърдяване задължително те съветвам да се изцеждаш с помпа,няма друг на4ин да се спасиш от мастита...дано ти поолекне от биоклина- направо е вълшебен- те и в аптеката ще ти го похвалят... Peace

Но аз още не съм по4нала да кърмя,защото не съм родила GrinningИна4е в4ера като се опипвах за бу4ки си видях и първата капка коластра...

# 76
  • Варна
Веси, честит рожден ден!!! Да си имаш едно здраво и слънчево юлче като теб в най-скоро време!

Честит юли на всички и да е най-щастливият ни месец!!!
Стискам палци на планираните и на изненадите!

# 77
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВЕСИ, МНОГО ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ, ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ И ДА СИ ГУШНЕШ НАЙ-СЛАДКОТО БЕБЧЕ СКОРО!
ПЪРЛИ, ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕННИЧКА И НА ТЕБ, ВСЕ ТАКА ДА СЕ РАЗБИРАТЕ И УВАЖАВАТЕ И МНОГО ДА ТИ ПОМАГА    bouquet
И аз имах ужасна нощ, въобще не можах да спя, не знам вече какво да правя, но е ужасно  Sad
Хайде успех на всички, които ще раждат днес, стискаме ви палци и да се похвалите скоро.

# 78
ЧЕСТИТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВЕСИТО!!! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И СКОРО ДА ГУШКАШ НАЙ-ПРЕКРАСНИЯ БЕБОК!  newsm59
На всички майчета в очакване на бебенца в този прекрасен ден (планирани и непланирани), успех! newsm10

Ние вървим към преносване, а от утре сме на запис на тонове всеки ден. А в петък (ако дотогава не сме дали признаци на излизане), пак ще има гадния преглед за разкритие  Cry

Лек и спокоен ден на всички   bouquet

# 79
Честит рожден ден Веси. Да си жива и здрава и страхотно бебенце да си имаш

Честити рожден ден и на майката на Пърли.

Аз спах тази нощ на почивки. Последно в 4 погледнах часовника и се събудих в 9:30. Вчера преливах от енергия а днес съм като парцал.
Алиса стискам палци всичко да мине бързо и безболезнено. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Хайде отивам да готвя че все пак трябва да се яде

# 80
  • София
Здравейте и от мен Hug Честито ни влизане в месеца на нашите малки буболинки! Дано всички са много здрави и красиви Flutter

Веси, честит рожден ден!  bouquet Хубава дата си си избрала да се родиш Wink Желая ти леко раждане, като бременността ти и много здраво и усмихнато синче stork-boy

Pearly, и твойта мама да е жива и здрава Heart Eyes

Аз вечер много трудно заспивам от жега и затова сутрин си поспивам, та пропуснах изгрева. Добре че сте ми го снимали да го видя hahaha

julie.k, ще ти бъда благодарна да кажеш как се справи с кърменето в болницата. Имаше ли нужда от помпа? Разраняват ли се зърната?

# 81
  • Варна
Пак ви благодаря за пожеланията...прозореца е почти готов, хубаво става...утре ще го подмажат, бързо работят  Grinning Уф, много тежко време ужас  Crazy
За това дето съм избрала този ден - интересно е, че термина на майка ми е бил 20.07 - също както при мен, но аз съм се появила точно на 1.07 - съвсем порастнала 3400, 51 см , та днес се майтапим от сутринта с майка ми да очаквам включване ,ама не виждам подобни симптоми за сега ....

# 82
  • Бургас

Rumiii вземи си Биоклин - 20 лв струва в аптеките- мн е ефикасен- аз втория ден в родилното имах такъв проблем със зърното на лявата гърда...мажеш се преди всяко кърмене без отмиване- запо4нах да кърмя малката на 3тия ден и за сега да чукам на дърво се кърмим успешно без АМ....За втвърдяване задължително те съветвам да се изцеждаш с помпа,няма друг на4ин да се спасиш от мастита...дано ти поолекне от биоклина- направо е вълшебен- те и в аптеката ще ти го похвалят... Peace

Но аз още не съм по4нала да кърмя,защото не съм родила GrinningИна4е в4ера като се опипвах за бу4ки си видях и първата капка коластра...

ТО е за възпалени зърна- аз се мажех още преди да родя,за подготовка за кърмене...

# 83
  • София
Веси, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти всичко най- хубаво и скоро прекрасно бебче!   bouquet

Честит Рожден Ден и на майката на Пърли!   bouquet  

Изгрева само веднъж съм го гледала от морския бряг. Вълшебно е.

Изпълнена съм с толкова любов, че чак страх ме хваща Heart Eyes. От сърце ви пожелавам на всички, които още са в очакване, съвсем скоро да изпитате това неповторимо чувство Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Разплака ме, наистина е прекрасно!  Hug

Агата, след разговора с педиатърката се спрях на първо време на следната схема: Кърмя от гърда, ако не стигне - адаптирано мляко, като и тя ми препоръча с лъжичка да се опитам да го давам.

А защо да не кърмиш и от другата ако не стига, ами да даваш АМ  newsm78. По- добре е според мен. Дадеш ли добавка, много трудно ще увеличиш кърмата. Успех!

# 84
  • Бургас
Веси, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти всичко най- хубаво и скоро прекрасно бебче!   bouquet

Честит Рожден Ден и на майката на Пърли!   bouquet 

Изгрева само веднъж съм го гледала от морския бряг. Вълшебно е.

Изпълнена съм с толкова любов, че чак страх ме хваща Heart Eyes. От сърце ви пожелавам на всички, които още са в очакване, съвсем скоро да изпитате това неповторимо чувство Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Разплака ме, наистина е прекрасно!  Hug

Въпрос: А защо не се изцеждаш и не даваш кърма колкото имаш недоизсукана, а дохранваш  с АМ?

Агата, след разговора с педиатърката се спрях на първо време на следната схема: Кърмя от гърда, ако не стигне - адаптирано мляко, като и тя ми препоръча с лъжичка да се опитам да го давам.

А защо да не кърмиш и от другата ако не стига, ами да даваш АМ  newsm78. По- добре е според мен. Дадеш ли добавка, много трудно ще увеличиш кърмата. Успех!

# 85
Аз да напиша за Тина Киркова това, което разбрах. Цените за сега си остават същите и няма увеличение  Grinning 500 лв. за екип, 100 лв. за присъствие на бащата, за упойка не съм питала щом не е регламентирано на каса  Peace

# 86
  • София
Оф,аз сега 4акам мъж ми да дойде да ме вземе и отивам до мамоложката ми,то се видя,4е няма да из4акам до утре,а и добре,4е сега се обадих,4е тя утре заминава за 4ужбина.Дано да не е нещо сериозно,4е то4но сега ли трябваше да стане нещо...

Днес няма ли щъркелови новини? Grinning

# 87
Опс, Пърли, нека е жива и здрава майка ти!Ние сме прекрасни хора... Embarassed Grinning Heart Eyes  bouquet

Така е, и скромни даже Laughing

Пуснах й темата да си види, много е трогната от вниманието.

Ох, трябва да ви прочета пак, че нещо се разсеях между редовете.

# 88
  • София
Здравейте,
Веси честит празник с най хубавите пожелания
Честито и на Пърлината мама,много дая слушат
Аз седя пред пс-то,пуфтя...много ми е топло,приключвам с чаршафките на бебчо и всичко е готово...даже се чудя,дали да не си стегна багажа newsm78.В петък имах 2 см.разкритие...но д-ра каза,че за раждала жена било нормално newsm78,даже ме пусна да пътувам Peace.Не съм ви казала,но бях на хижа Ком/на мотосъбор/такъв рахат,такъв хлаааад...беше превъзходно,сега искам пак да вървя някъде на студено Praynig

# 89
Веси, честит рожден ден! Леко раждане и хубаво и послушно бебче ти желая!  Hug
Честито и на майчето на Пърли!   bouquet

Момичета и аз имам повод да почерпя! Днес моите малки зверчета стават на 1 месец!  Heart Eyes Heart Eyes

Хайде дойде Юли, залавяйте се да раждате!  Wink hahaha

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 13:22 от 6milianka

Общи условия

Активация на акаунт