ЮЛСКИ БЕБОЦИ 2008 (тема 74)

• 12 158
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Честити момиченца на Румито 2008 и djini_selena! Да са им живи, здрави и щастливи!

Vessi_to, честит рожден ден! С пожелания за много здраве, щастие и радости!

Pea®ly, честит рожден ден на мама Диди!
6милианка, честит 1-ви месец на малките сладурки!
Мари рус, мерси за пожеланията, много мило!

Успех на всички, които ще раждат днес и на тези, които са за утре! И за себе си да стисна едни палци, че и моя термин е утре,  знам ли! Ужас и тази дата дойде, как се „изтъркаля” времето.......

# 151
  • София
Честити момиченца на djini_selena! Да ви носят много много радост у дома!  Hug Hug Hug

Хора, тя Джини пише във форума за близнаци..  Crossing Arms Но аз нали съм любопитна гарга изрових инфо.

Момичета, вчера се върнахме от болницата и вече сме си в къщи. Имаме си две малки принцеси, благодаря на Бога!!! Симона - 2840 г, 48 см и Камелия - 2640 г. 48 см. Още не мога да повярвам и  сме много развълнувани и щастливи. Благодаря на всички майчета, които бяха с мен докато чаках рожбичките си! На всички, които още чакат пожелавам да изпитат моето щастие!

На 26.06.2008г. са се родили малките. Пише го на първа страница в темата за близнаци.

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 19:38 от saxophone

# 152
Ти нещо да имаш да разказваш от снощи Mr. Green
Хихи, любопитка  Flutter Разбрах едно нещо от вчера - нищо не е същото като миналата година по това време  Mr. Green

# 153
Момичета, аз влизам като вестителка, без да съм лично известена, ама да си направя кефа.  Mr. Green

Копирам от друга тема, става дума за dollyeta, с термин втори юли. За който е запознат това е една много готина и дейна дама, от скоро и новата председателка на СНБМ. Тук пишеше малко  в началото, после поспря. Става дума за 27 юни, аз прочетох преди малко:

Момичета, горда съм да ви съобщя, че се роди бебе Ива 
С впечатляващите мерки 3.400 кг и 51 см 

Беба и Доли са добре

bouquet

# 154
Белинда, Катинче какво прави? Прати й поздрави.

Шада, ти няма ли да раждаш вече Simple Smile Правилно съм запомнила, че ти падна тапата, нали?

Хихи, любопитка  Flutter Разбрах едно нещо от вчера - нищо не е същото като миналата година по това време  Mr. Green
За първата брачна нощ ли ми говориш Joy

Момичета, горда съм да ви съобщя, че се роди бебе Ива 
С впечатляващите мерки 3.400 кг и 51 см 

Беба и Доли са добре

bouquet
Да е жива и здрава Ива newsm07

# 155
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ НОВОРОДЕНИ БЕБЧЕТА - НА РУМИ, НА ДОЛИ, НА ДЖИНИ!
Днес гледаха и моя юнак на видеозон. Май само си мисля, че ще тръгне по-рано. Доки каза, че има води достатъчно, плацентата още има да зрее, но главичката не успя да измери много точно, че е слязла вече много ниско. Но си отговаря за 37 г.с. Така и не знам колко голямо бебе ще раждам.

# 156
ЧЕСТИТО НА НОВООБЕБИЛИТЕ СЕ МАМИ - РУМИ, ДОЛИ И ДЖИНИ! Да са ви живи и здрави бебчовците  Heart Eyes
Шмилянка , честита месечинка на двете кукли Simple Smile как лети времето...

Джолити  Joy Joy Joy

Шада, ти няма ли да раждаш вече Simple Smile Правилно съм запомнила, че ти падна тапата, нали?
Ох...току що се прибирам от преглед  Rolling Eyes плацента - перфектна, води - достатъчно, Бебчо още не е слязъл напълно в малкия таз /въпреки провисналия ми корем  Laughing мисля, че скоро ще почна да го влача по земята/, контракции и разкритие нямам  Thinking с други думи малкия няма намерение скоро да излиза  Crazy въпреки че съм без тапа  Wink
Дуци, пробвах всички методи за да предизвикам бебо да излиза - секс, бира, люти чушки, ананас    Crazy  нищо не помага, ако знаеш някакъв друг ефикасен метод....  Laughing

# 157
............../въпреки провисналия ми корем  Laughing мисля, че скоро ще почна да го влача по земята/................
Joy Joy Joy

Една позната днес ми каза, че се е возила на някакъв сандък на последната врата на Икарус. Няколко часа я е подрусало и е родила бързо след това, иначе е преносвала. Шофьора или е бил луд, или тя го е помолила, не знам hahaha

# 158
  • Ланкър, планините Овнерог
От няколко дена яко ви шпионирам. Едно ми е носталгично, като ви чета. Радвайте се на момента, не го изпускайте. Предстои ви нещо чудесно. Искам на всички ви да пожелая най-здравите, умерено послушни и естествено най-красивите тазгодишни('щото миналогодишните красоти са си нашите  Mr. Green) бебоци  Hug

....
Дуци, пробвах всички методи за да предизвикам бебо да излиза - секс, бира, люти чушки, ананас    Crazy  нищо не помага, ако знаеш някакъв друг ефикасен метод....  Laughing

Ела да пуснеш една прахосмукачка у нас  Mr. Green Аз така си предизвиках моето  Crazy

# 159
Честити бебчета на Джини и Доли!Да са живи и здрави,и много радост да носят на семействата си! П.П.Бебчетата на Джини са се родили на 25.06.-самата тя го е написала в близнашката тема.Това,ако ще я слагате отпред в списъчето.

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 21:53 от lucia

# 160
а аз вчера надничах в близнашката тема за джини  Thinking очаквах да е родила, ама пропуснах новината Simple Smile
джини, честито! Да растат здрави и весели дъщерите!

честита щерка и на долиета!

Дуци, знам го подписа на лилита, готин е Simple Smile и да, аз бях боса и бременна Simple Smile

Деян падна назад от една количка и си сцепи главата, само туй ми беше в излишък днес  ooooh! трябва да му се моля на това хлапе да внимава да не си докара бургаско братче  Crossing Arms

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 22:27 от тити

# 161
Честити бебчета на обебилите се мами! Да са им живи и здрави! newsm51
Ти нещо да имаш да разказваш от снощи Mr. Green
Точно това исках да питам и аз Crazy Как се възприе изненадата и имаше ли резултат  luvbed

Ама днес май никой не роди newsm78.....засега

# 162
  • София

Какво се слага на пъпчето като падне? Акушерката май ми каза марля с лекопласт, но напоява ли се с нещо  Embarassed? Подозирам, че довечера ще падне и се притеснявам.

Само със спирт го промиваш след баня. Аз първия и втория ден слагах лепенка за банята, след това спрях.

След като кърмата ми е много и остава трябва ли да давам и от двете гърди или да редувам? До снощи давах и от двете и изцеждах като замаяна. Докато свърша и пак трябва да кърмя. Днес ги редувам и изцеждам тази, откоято съм давала. Така успявам да дремна половин час.

Аз кърмех само от едната гърда на хранене и да изцеждах само ако имах напрежение и то малко. След известно време кърмата се регулира и няма нужда от цедене. Колкото повече цедиш, толкова повече кърма ще имаш.

Трябвали да се притеснявам, че Бобчо не наддава при условие, че суче активно и лакомо и памперсите му са пълни при всяка смяна?  

Как така не наддава? За колко време и на един кантар ли? Мисля, че не трябва да се притесняваш.

Честити бебчета на Румито2008 и dollyeta!   bouquet

Веси, ваничката е много удобна, аз бях с такава, сега, ЖЗ, пак ще я ползвам. Peace

Джини, да са ти живи и здрави!  bouquet

# 163
Честито на Джини Селена и на Долиета  bouquet! Да са им живи и здрави бебчетата!

Тити, никакво бургаско братче на Деян Naughty. Как е той след падането? Представям си какво притеснение ти е Hug.

Днес никаква форумска активност, пък аз, противно на всякаква логика скучая и вися тук. Пратих мъжа ми с Алекс на гости, а бебо спи от 6 часа и няма никакво намерение да се буди. Днес се буди само за по 10-15 минути да папка и пак заспива. Сега го чакам да с нетърпение да се събуди и да го изкъпем, за да го видя малко за по-дълго будничък Heart Eyes.

# 164
  • София

Днес никаква форумска активност, пък аз, противно на всякаква логика скучая и вися тук. Пратих мъжа ми с Алекс на гости, а бебо спи от 6 часа и няма никакво намерение да се буди. Днес се буди само за по 10-15 минути да папка и пак заспива. Сега го чакам да с нетърпение да се събуди и да го изкъпем, за да го видя малко за по-дълго будничък Heart Eyes.

Ммммммм да и на мен ми направи впе4атление,даже май го отбелязах по едно време.

Моми4ета аз сега като си отворих справката в сайта на НОЙ и....изненада...имам пак превод.Казвам пак,зщото тези за май месец ми ги пуснаха 4ак на 24.06,а днес е едва 1-ви и имам пак newsm78Направо се изумих..

При нас е отново страшен задух,навсякъде е отворено и никакво подобрение,как ще се спи незнам.

А да ви кажа за моето прословуто зърно,зна4и имам нещо като пъп4ица,която сега набира и затова ме боли,ама много гадно боли,без сутиен е ужас,а със сутиен се търка и....4акам да образува връх4е,4е да стане нещо и да ме облек4и.Това не ми се беше слу4вало,а и изглежда много смешно,мъжа ми сега ме майтапи,4е имам двойно зърно  #Puppy dog,ама ще го оправя аз него,незнае на мен какво мие.. newsm48

Общи условия

Активация на акаунт