Дванадесета тема на турските мами - Турция 12

• 17 191
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, момичета!
Ние направихме една седмица селски туризъм и вчера се прибрахме! Беше прохладно и добре ни се отрази смяната на обстановката и чистия въздух.
Очаквах да сте изписали темата, но слава Богу само няколко странички сте успяли и бързо наваксах.

Джорди, виждам сериозно се подготвяте за бебчето. Ние имаме отделна стая. Мелис все още се буди през ноща, за мое съжаление. Към 5-6 ти месец се предадох и започнах да я взимам при мен. Иначе няма сън и за двете ни. Аз лична съм за отделна стая, много по-практично е.

sladka hapka, както се казва тук Колай гелсин! Успех с ремонта!

tsve_te, тук е страната на странните неща що се отнася до бебета и деца. Например, преди 5-6 месеца свекър ми ни донесе шоколад, които наскоро разбрах, че бил за Мелис. Голям смях падна. Но и според свекърва ми 9 месечно бебе е нормално да яде шоколад. Добре че мъжа ми е на моя страна в повечето случаи, иначе не знам. #2gunfire  Да не говорим, че съм виждала бебета с вълнени елеци и шапки при 30 градусови жеги.  ooooh! Имат малко странни разбирания за гледане на бебета. newsm78

tsvetentse , Мелис също веднъж падна от леглото и от тогава правя барикада с възглавници или спи от вътрешната страна на леглото. Иначе спасение няма.

Снежи ти как си, мила?

Дризе, как са щерките? Нашата е станала неконтрулеруема. Добре че е сладка малка разбойничка и бързо забравяме белите.

Приятно пътуване на Бз и Бенмари! Дано няма много чакане на граница!

Някой беше питал за визите и паспортите. На семейството на всеки гражданин на ЕС се полага безплатна виза. А таксите за 1ви паспорт е 35 лв. за 8 часа http://www.mvr.bg/Guide/new_BG_documents_10.htm

За ЕГН ние чакахме 1-2 седмица, но аз съм от малък провинциален град, докато изпратят и получат документите отне известно време. Ние като Бенмари упълномощихме майка ми, за да не губим време с подобен сорт занимания като се приберем.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 196
цял ден съм в моята приятелка и сега видях че съм изпуснала Skype чата

# 197
ОООО    bouquet kaigi ДОбре дошла!тъкмо се чудех накъде си забегнала и ти newsm78 Радвам се,  че сте успели да се поразхладите в тези жеги. Днес във Варна от сутринта беше кошмар-ама нищо,аз съм доволна-предпочитам да ми горещо. Мразя студа и зимата!
Benmary подкрепям Drize, може и много лимони да даваш на Ати (ако обича кисело). ти кога смяташ да пътуваш към Габраво? Аз  ско не ми мине котка път ще ходя то Търново за 2 дни в каря на другата седмицата.
СЛАДКА ХАПКА много сили ти желая за ремонта!Трудно е ама после едно хубавичко и приятно на чистичко и новичко  bouquet
Отивам да си лягам ,че нямам сили.Тоя грип е ужасен-пазете се и себе си и дечковците!
Лека нощ!

# 198
Ох... Close писах цял ферман и натиснах нещо и изчезна  Close
нека ми премине яда и пак ще ви пиша

# 199
Здравейте и от мен!
 Ние тук с моите момичета решихме да направим чистка на кухнята, пък те ме изстреляха в детската да не ги гледам, та после да ме изненадат... Буби днес е по-добре, не е повръщала, та тая вечер поспахме, въпреки жегата... Сега полъхва ветрец и малко се поразхлади Simple Smile
Сладка хапка,на теб те пожелавам спорен ремонт и да свършва бързо! Поне после ще си на новичко! Ние също мислим да разбутваме, но сигурно ще е чак есента, понеже мъжът ми сега имат много работа! Но ако имаш нужда от съвет за нещо, той е майстор и разбира от доста неща. Така че, сме насреща!
 Отивам, че моите пак се скараха за нещо #Crazy
После ще пиша пак! Ей, момичета понаминавайте кам Скайп... Голям чат пада Grinning
Приятен ден на всички и много цунки! Hug

# 200
Steffi онзи ден мъжа се върна по-рано, хапнахме, легнахме за следобедна дрямка и съвсем забравих за вас  Embarassed много се извинявам  ooooh! само по някое време наминах да изключа компа.

Кайги добре сме, мерси  Hug всяка седмица съм на тонове. Не ми тежи, че трябва да ходя с рейса, ами повече ми е неприятно че се чака до към обяд и като дойде моя ред има няма за 5 мин ме претупват  Sad Най се опасявам да не ми изтекат водите в автобуса, тогава ще бера големия срам  Shocked  Laughing

до скоро   bouquet  Hug  Heart Eyes

П.П. Между другото гледах в интернет нормално раждане и цезарово. Нито едно от двете не ми допадна  Confused няма ли някакъв трети вариант  Laughing  Laughing шегичка. Джорди ако те интересува мога да ти пратя линка, но не трябва да си много гнуслива  Laughing Laughing

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 12:26 от snejana01

# 201
zdraveyte   mili mami..mnogo vi blagodarya za podkrepata,i
za dobrıte vi dumi.sorry zasega ne moga da vı pı6a na bg nyamam kredor,
komputırıt e nov....

nıe sme dobre,tryabva da mse sı dobre zas6toto jıvota sı prodıljava,taka
ili inak...ıspratıh malkıyat na more dnes sıs baba si,6te bıdat vıv Burgaz,posle nıe 6te sı hodime... Peace

celuvkı Hug

# 202
  • до вятърните мелници
Снеж, давай линка, не съм много гнуслива Simple Smile

А аз съм се запалила по активното/безболезнено раждане, даже си поръчах една книга по въпроса от Амазон... На теория звучи доста добре, но на практика незнам как ще е... Ето един линк от форума за немедикаментозните методи за обезболяване - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=98119.0

Мистик беше дала един линк за водното раждане, обаче от там не става ясно дали в Истанбул някъде се практикува... Поразтърсих се с Гугъла, но нищо не намерих за съжаление... Ако някой има инфо, моля споделете...

Като цяло за сега не съм привърженик на секциото, особено по желание, обаче не ми се щат и разни окситоцини и епизотомии също... Незнам, Снеж, ти сигурно си говорила с твоя лекар, какво казва той/тя?

# 203
Джорди

писах ти на лични за раждането във вода че стана много дълго и да не занимавам тук всички с раждане го пратих само на теб
В ASM Johns Hopkins ,Gebze правят водно аз там раждах.Има го и в други болници на май при тях е най модерно Моя доктор ми каза като исках да раждам водно че са получили някаква нова специална вана за тая работа

лек ден на всички

# 204
Добро утро,
Вчера както ви казах,писах,писах и после без да искам натиснах погрешен клавиш и хайдее....чао,всичко отиди на кино  Close

Днес ще пиша кратко и след всеки 2 изречения ще го запазвам  Laughing

дризе, с теб се чухме вчера Simple Smile Какво каза доктора,ще пътувате ли ?Надявам се всичко е наред и няма проблеми....

призмо, и с теб говорихме,като се завърнем живот и здраве от България непременно ще заформи среща  Simple Smile

цвете, ние пътуваме утре вечер...Ако идвата към Търново другата седмица ми се обади предварително ,ще ми се да се видим този път....Пазиш ли ми телефона?

снежи 01, въпреки поканата ти ,не успяхме да се видим...Пази се много и кой знае,като се върна сигурно Денис вече ще се е появил Heart Eyes Пожелавам ти леко и безпроблемно раждане,не се притеснявай,старай се да си спокойна и всичко ще бъде наред....
Скоро животът ти коренно ще се промени, защото ще гушкаш едно малко съкровище, част от  самата теб .....

кайги, привет  Simple Smile Как е Мелис? Успяваш ли да я догониш или все още е на етап клатушкащо пате  Simple Smile

Лек ден на всички,ние след малко изчезваме ,за да направим последните покупки за България...https://

# 205
Здравейте момичета!  Hug
И тук не съм писала мн отдавна. Скоро започнах работа и съм много заета напоследък.
Много поздрави и целувки на всички ви.  Hug  Hug Hug Hug
Леко бременеене на бременните момичета.  Hug

П.С. Момичета, когато я изпишете темата (демек като станат 15стр.), ако ме няма все още нека една от вас да направи следващата тема. Че аз покрай тази работа може и да не се появя на време.  ooooh!

До скоро!   bouquet Hug

# 206
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Искам аз да я пусна новата тема!  Joy  Joy  Joy Имам едни идеи от доста време, мислех да ги споделя с теб Принцес!  Hug Лека работа и да не ни забравиш!   bouquet

# 207
[quote

П.П. Между другото гледах в интернет нормално раждане и цезарово. Нито едно от двете не ми допадна  Confused няма ли някакъв трети вариант  Laughing  Laughing шегичка. Джорди ако те интересува мога да ти пратя линка, но не трябва да си много гнуслива  Laughing Laughing

[/quote]
Аууу можи ли и  на мен линк за раждането секцио. PraynigАз първото го родих нормално/ясно ми е как става Mr. Green/,а второто секцио по ред причини....обаче ми е много интересно ко ми правиха....... Rolling Eyes Mr. Green

# 208
Здравейте мили дружки!
Гледам днес почвечко бройки са  на линия  newsm10
А сега- да ви кажа добрата новина......на 4 октомври летим за Мармарис  newsm44  grinning039Дано нищо лошо не се случва и да сме живи и здрави  PraynigМалко съм резервирана към самия курорт-Анталия ми легна на сърцето Embarassed и ако питат мен пак там искам,ама ....нека и нещо ново да видим. Ако някоя от вас е била там моля да сподели   bouquet
Benmary по принцип ти имам записан телефона в jsm, но той сега пък е на ремонт, че Иво го използва за топка Laughing, но до петък ми казаха , че ще е готов.За всеки случай ми прати номера си пак на лични, да не би пък след ремонта да има пропуски в паметта.Много ще се радвам да се видим Grinning
Drize днес или утре си на лекар? newsm78Ако има новини казвай.
DEsert princess какво работиш?Нищо не казвате вече с  Dilqrа амааа хааа

Последна редакция: ср, 23 юли 2008, 16:29 от tsve_te

# 209
  • Истанбул
Посмейте се малко! Joy

http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=520659#mms

Общи условия

Активация на акаунт