Дванадесета тема на турските мами - Турция 12

• 17 221
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро и от мен!
Това беше много  Laughing Laughing Laughing
  Как сте днес? Ние току-що станахме Simple Smile Голям сън му слагаме... Малката тая вечер нещо се стресна насън и плака. Сигурно нещо е сънувала, а като я питах нищо не помни.
Дризе, с нетърпение очакваме да пуснеш новата темичка Hug
Снеж, теб пак те няма. Дали няма вече новини newsm78
И момичета стига сте ги гледали тези раждания... Според мен е по-добре да не си натоварвате психиката с тези неща. Всичко ще мине нормално, трябва да сте спокойни и да мислите позитивно newsm10
Иначе да ви кажа каката пак се намърда да спи при нас #Crazy
Много целувки на всички мами и техните слънчица Hug Hug Hug

# 211
  • до вятърните мелници
Привет от мен! Днес и тук се живее, не е толкова непоносимо горещо  Peace

Ооо, Цвете, честита ти нова почивка! Супер ще си изкарате, Мармарис, казват, е много красиво място. А аз повече харесвам Егейско от Средиземно море, та може и на теб да ти допадне!!! При всички случаи весело изкарване ви желая! Освен това Мармарис е популярен сред "звездите" и известните личности, сигурно има защо  bowuu освен това към Октомври вече няма да е навалица и предполагам ще е много по-приятно отколкото в разгара на лятото.

Стефи, ти така говориш обаче на мен като ми е любопитно  Rolling Eyes.... Нали не ми се е случвало до сега та искам да знам какво да очаквам. А за положителната нагласа, аз си я имам, няма страшно Grinning. Аз вярвам че позитивните мисли предизвикват случването на позитивни неща Grinning.

Да питам, някой има ли впечатления от тези колани за бременни дето са? Вчера някой каза че може ли да помагат при болки в кръста... пък той моя е с предистория и си ме боли от едно известно време насам, та се чудя в коя поза да се завъртя да седна или легна #Crazy...

# 212
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
benmary 2, лек път довечера и дано се видим в Гейб сити! Много поздрави и прегръдки от мен на града!  Hug

tsve_te, е или бебе или път си мислех! Надявах се да е още едно бебе! Има време!  Hug  Joy  baby_neutral Честита почивка!

berina, направиха ти разрез, после го дръпнаха ей така с една ръка и те зашиха  Joy  hahaha По Нешинъл географик даваха цяла бременост с камера в корема и после и вадиха със секцио! И близнаци даже!  Grinning

erset, добре дошла мила!  Hug  Joy Ползвай кредора от АБВ  Peace БЗ го има, като си дойде да ти го прати!

kaigi, ами едната подритва, другата се прави на акробатка по диваните!  Joy Бебешка му работа! Селин е много шатлива! Вади, готви, после си прибира!  baby_neutral  Joy Не се оплаквам, дано Берия е кто нея  Praynig Praynig Praynig

Хубав ден от мен! Идвайте по често в Скайп, там е купона  Party   Hug   bouquet  Hug   bouquet  Hug  Party

Който няма да си инсталира, много е лесно от тук http://www.skype.com/intl/en/download/skype/windows/  Peace

# 213
ЕЕЕе ама вие всечки сте се изнесли в скайп и никой няма вече тук  CryАз ще ви навестя там ама трябва Бам-Бам да заспи, че нали сме нация техническа и той искал да "пише в кайпа" Joy
Благодаря ви за честитките за почивката   bouquet джорди- не знаех ,че Мармарис е известен сред "звездите" PeaceДано д ани хареса-ама щом е турция съм сигурна ,че ще ми допадне  Mr. GreenНие и от Истанбул не сме се отказали, ама нали е шпо- близо и все ни се струва ,че лесно ще стане и никой нищо не организира.Ето бяхме се разбрали за тази събото и неделя да гостуваме на едни познати-и пак го отложихме.ама нищо, и това ще стане,само да сме живи и здрави.
Drize реших аз малко да пообиколя и да походя на почивки преди следващото бебе Laughing
За колана за бременни не знам дали помага,ама аз спасение от болките в кръста намерих чак като родих-и то след една година.Джорди търпение мила  Hug

# 214
здравейте

аз съм ходила до Мармарис красиво е да,но на мен любими места за посещаване са ми Бодрум и Фетие - много красиво.Водата е много студена обаче.
Имам 1 снимка  ще я кача.Само една защото ние правихме тур с приятели и по 1 нощ само седяхме в Мармарис и Фетие.

Ползвах колан за бремени на Чико.Незнам за гърба защото не ме е болял, но аз го ползвах защото ми тежеше корема, последните 2 месеца само.
Добре ми действаше препоръчвам го ако ти тежи /аз от 55 станах 82 кила/.Аз от 5 месец започнах да плувам всеки ден по 40мин.и нищо не ме е боляло и до последно бях много подвижна ,не се заседявах въобще но незнам защо толкова надебелях още от началото първите 2 месеца 6-7  кила качих.
А за раждания според мен гледай ако можеш колкото се може повече за да знаеш какво те очаква да си подготвена.Аз голям стрес бях защото за цезарово не бях готова въобще и незнаех нищо.Сега дори си го имам на видео 2 пъти съм го гледала,но то не се вижда много те записват от момента в който вадят бебето,дори кръв не се вижда много.Един от докторите записва,не позволяват мъжа ти да се разхожда с камерата.

# 215
Момичета имам нужда от вашата помощ! Peace
Преди малко ми се обади моята приятелка, с която мислихме да ходим на екскурзия до Истанбул.Нейните познати(бях ви писала ,че ни канят на гости) са и предложили да отидем до kırklareli igneada (копвам го точно както ми го прати тя). newsm78Те щели да почиват там 2-3 дни и предлагат и ние да отидем там-било по-близо от Истанбул newsm78Простете ми невежеството ама какво  е това? Град,курорт ...newsm78 и къде точнос е намира?Някой знае ли?

# 216
Igneada не е ли селището, от другата страна на Резово? Първото село по черноморския бряг?

Имам познати, които имат вила там, и е много красиво. Те са на брега, излизаш от къщата, поляна и плажа. Много е красиво.  Но това, за което се сещам аз.

# 217
Ами не знам  newsm78Може и това да е!
Направо ме хвърлиха в потрес с това предложение.Първо да разбера какво е точно, а после ще търся и транспорт до там. Laughing

# 218
Цвете, това е. На 30 мин от Малко Търново, първия залив след границата. Прекрасно е там. С кола се стига много бързо.

http://wiki.worldflicks.org/%C4%B0%C4%9Fneada.html

# 219
Здравейте Hug
Бременелките сте добре - много се радвам за вас Praynig
Не съм писала много време, майка я оперираха във вторник - много тежка операция беше, дано да се стабилизира и всичко да е наред. Толкова ми е тежко... Cry Утре ще я изкарат от реанимация и ще може да я видя.
Това е засега при мен.

# 220
Елена  Hug, всичко ще е на ред, много бързо да се възстанови, и да се прибере вкъщи.   bouquet

А ти бъди силна, за да си й опора.  Hug Hug Hug

# 221
Елена  Praynig Praynig PraynigБъди силна и вярвай!Всичко ще се оправи!Пиши ни утре след като видиш майка си!
Много позитивни  мисли и положителна енергия ти изпращам! Hug Hug Hug

# 222
здравейте момичета,
най-напред да се извин, че нахлувам във вашата тема. Желая на всички ви късмет и здраве.
Влизам при вас с молба за инфо - ако имате - относно стачката на пристанищни терминали в Истанбул.
Има ли нещо в медийте, аз се опитах да потърся в и-нет, но за момента нищо съществено не откривам.
Благодаря ви предварително.

# 223
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Елена, много позитивна енергия от нас! Вярвам, че всичко ще бъде наред!  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

# 224
Здравейте и от мен. Този път само от мен, защото дъщеричката е в бг при нашите. Laughing Heart Eyes
Аз също искам да замина за няколко дни, но не се очертава да е скоро.
Елена и аз се присъединявам към пожеланията на др. сафорумки. Знаеш че винаги след ноща изгрява слънцето.
Дризе хайде останаха 3 страници само. Как е Селин, тцунки.
БЗ кога идваш мила. Всеки ден проверявам в списъка и се моля да не са там. Звънни като дойдеш.
От работа толкова...  bouquet  bouquet
http://bp2.blogger.com/_ZRei7QgK1AM/Rr3zVqJd8tI/AAAAAAAAArA/aRxR … dunkin+donuts.jpg

Общи условия

Активация на акаунт