Дванадесета тема на турските мами - Турция 12

• 17 209
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро дами. Ето ви закуска.
http://serinmavi.blogspot.com/2007/08/ye25-kahvalt.html

# 226
Здравейте  bouquet
Елена вярвай че всичко ще е наред, майка ти ще се оправи, бъди силна прегръщам те силно  Hug
hilinili ми може ли сега такава закуска eat

# 227
Здравейте!!! Днес бях на  аеробика, солариум, среща на кафе с приятелки и сега вече мога да се захвана със задълженията си SunglassesА едно от тях е да ви проверя кой на къде е  Mr. Green
Mistik i benmary отдавна ми се губят newsm78
Snejana как си?Да няма вече новина?Нали няма да забравиш да ни кажеш?
Dilqra i desert princess тотално ни зарязаха, ама айде нали сме добрички няма да им се сърдим.Млади са- живее им се, лято е ! Няма пред компа да стоят я? Laughing
BZ кой знае сега къде се разхожда ис USA. ех само как ти завиждаааммммм-ама благородно де  Hug
Елена как е майка ти?Всичко наред ли е? Praynig Praynig Praynig 
Всички отснали са на лице!
Лек и приятен съботен ден! При нас се очертава да е прохлден-жалко ,че ще изтървем плажа в почивния ден!
Аз се захващам с ученето,че съм на път да си завърша магистърската теза-тя историческа стана...

# 228
Здравейте милички Hug
Много ви благодаря за подкрепата. Наистина понякога човек има нужда от такава. Сега се върнах от болницата - майка е по-добре, вече се раздвижва....дано всичко да е наред.
Благодаря ви отново   bouquet

# 229
Здравейте момичета!
Къде сте се изпокрили? Или сте щукнали на някъде? Тук времето е много гадно, един вятър... Не знам дали ще идем някъде newsm78
Елена, много се радвам, че майка ти е по-добре! Сигурна съм, че скоро ще се оправи Simple Smile Ти само имай вяра и не падай духом! Просто има такива моменти в живота!
Tsve_te, ти още ли ходиш на солариум? Аз ходих по-усилено през пролетта, сега ходя на плаж всяка седмица, за да подържам тена, ама тая седмица май няма да го бъде... Иначе миналато година и аз ходих но аеробика и на фитнес, ама тая година доста си поотпуснах... Сега съм свалила 2-та диска на Синди Крофърд и се опитвам да правя тях. Ама съм изгубила форма.. Дори и половината не успявам да направя #Crazy
 Приятен ден на всички! Ще се чуем по скайп по-късно, надявам се! Simple Smile

# 230
Добро утро, момичета  Hug
Извинете ме за нахълтването, но искам да попитам има ли някой ,който живее в близост до Одрин ( Едрине). Интересува ме едно село Гечкенли, което трябва да е на около 30-ина км от града. Моята прабаба е дошла от там с майка си и баща си по време на балканската война като бежанец. Много бих искала да открия нещо за това село, а на български и английски откривам само исторически факти.

# 231
Момичета, виждам че темата е доста замряла, та се чудех дали да пиша..., ама живи и здрави ли сте всички?? То големи атентати, голяма работа в Истанбул, този прекрасен град, за съжаление...
Бомба пред търговски център и то в неделя вечер посред лято  Confused Пишете нещо.

# 232
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Абе ние сме в Скайп! Там няма кой да ни се кара!  Joy

За атентата, нямаме форумка там, но има 17 жертви и 117 ранени! Много жалко! Снежана01 ще ражда в този квартал, но тя се загуби нещо!  newsm78 Грозна, лоша постъпка, на кого е мое мнение, но няма да го споделям!

Пина, ти как си? Ела в Скайп!  Peace

# 233
Drize тука съм. Тъкмо написах нещо кратко да се отчета, че съм тук, но имам проблеми с интернет връзката и не можа да се публикува  Close
Пина добре дошла след дълго отсъствие, къде се покри.
Иман нямаме съфорумка от Одрин, за жалост.
Да аз ще раждам в една от болниците в този квартал. Много кофти работа, но и в близост до нас също от време на време има бомби. Няма спокойствие за истанбулци вече. Терористите са навсякъде  #Cussing out  #2gunfire
Аз не се задържам много пред компа защото в седнало положение ми обива на ребрата  Confused Даже Дениз толкова настрани отива понякога, че си викам това бебе вече ще ми отиде на гърба  Laughing и се чудя дали е нормално, толкова в страни  Whistling
айде до скоро ще ви навестя в скайп по някое време  Heart Eyes

# 234
Чета ви аз от време на време, видях за скайпа, ама аз нямам скайп. Хубаво е темата тук да се поддържа горе долу, защото тя набира нови попълнения  Simple Smile Предполагам по начина, по който събра нас. Сигурно има още българки в Турция и най-вече Истанбул, но не само.  Simple Smile

Гледах кадри по Евронюс, грозна работа...  Sad Хората са излезли на разходка в неделя вечер, а то...  но това е тероризма.

snejana01, леко раждане и да не се притесняваш. То като са ударили сега, втори път там няма да има!

# 235
Здравейте,
Добре, че сте вие да разбера какво се случва по света, за жалост -лоши неща SadНие не можем дасе вредим от Бам-Бам пред телевизора и сега научавам за бомбата.Ужас!Грозно, жалко и жестоко Naughty
Snejana koga ]e wlizaash w bolnica?To ne ostana Hug
pina най-накрая се сети за нас,да ни навистиш1Сновеш из форума, а при нас не се отбиваш.
Някой знае ли дали Benmary са вече в Бг.Аз ще ходя до Търнаво тази седмица и ми се искаше да се видим.Дано да успеем този път!
Ни утре ще оставим Ивчо да спинка за пръв път в Яслата и отс ега е започнал да ме моли и увещава ,че ако папкал и спинкал искал голямаааа джипка Laughing
айде чао за сега отивам да приспивам звяра!  bouquet

# 236
Цвете, аз не съм ви забравяла...  Wink

Хайде един поздрав от мен
http://www.vbox7.com/play:4d9accd2          Hug Hug

# 237
Ама недейте така с тоя скайп! Аз сега имам нет само на работа, а тук заради сигурността на мрежата са ни забранени такива комуникации - нито айсикю, нито скайп. А и на работа не мога да отделя време за чат, само мога да понадничам отверме - навреме.

Ние в събота ходихме в Търново, ако Бенмари е била там, ще се изям от яд. Но Шипченският проход е толкова неприятел, че надали скоро пак ще се реша на това пътуване. То не бяха колони с тирове, то не беше повръщане от малката ... голям зор видяхме.

# 238
Привет момичета!
Преди малко гледах Евронюз... Нямам думи... Не мога да разбера защо в този свят се случват толкова лоши неща... Къде отиде доброто... Дано не се случват повече такива работи Praynig Praynig Praynig
Песента на Таркан е великолепна и много съдържателна...

# 239
  • T"A
Натъкнах се на покъртителна статия със снимки от терористичния акт, просто е ужасно...  Sad
Пожелавам ви по-спокойни дни и дано има по-добри поводи за включване във вашата тема   Peace

Общи условия

Активация на акаунт