Дванадесета тема на турските мами - Турция 12

• 17 255
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро,
Личи си ,че е лято...няма никой във форума  Simple Smile.Всички са по почивки ,плажове  Sunglasses или на гости ...
А ние с нашата ранна почивка,сега си стоим в Истанбул ...и правим програма в рамките на града...добре ,че поне е голям и има доста места за посещаване...ама с тая жега все търсим да е закрито и с климатик Simple Smile

дризе,винаги съм се чудела как на хората им е гот да са на палатка..Поздравявам те...За мен -да си на палатка ще е живо мъчение,а пък и с Атилла Rolling Eyes...Виж Ибо си пада по подобен род приключения-близо до природата Simple Smile.В това отношение никак не си допадаме с него... Confused Когато бяхме на почивката ,наблизо имаше къмпинг и той ми казваше-Я виж колко е хубаво,да вземе да си купим една каравана и с нея да ходим на почивка  StopМоже,казах му аз ,но сам ще си ходиш с караваната Simple Smile,мен хич и не ме търси...

цвете, веднъж в месеца и на мен ми се полага няколко часа отпуск...така ,че  не приемам никакви откази и възражения Naughty..Предупреждавам предварително ,че имам среща с приятелки и ,че бавач ще е таткото... Simple Smile

адаш,твоят babycim  Grinning,се завърна и не се чуваш никаква Wink .Да не би да си на Чаталджа при annecim...дано си си взела клинчето Laughing Laughing Laughing  ,майтапче...Дано с визата всичко стане бързо...

Целувки на всички !

# 61
хей,
здравейте и от мен.И аз дълго не съм писала,та ей ме и мен в новата темичка.
Всички гледам си прекарвате чудесно-така да е винаги,все хубави моменти да имате! Hug

Тук градусите се качват и качват а море нямаа наоколо  sweating..ех мъка мъка...

във вторник ми е първия  изпит по инглиш  дано всичко мине добре newsm17 и да се свършва... Sick

Софията се възстановява лека полека(доколкото е възможно това) от Големия взрив.... #Crazyнезнам дали сте чули за него то и аз не го чух де (май аз единствена съм спала като пън тука  Whistling) вече дори не се учудвам когато стават такива безумия тук... ooooh!

и аз лекичко се запалих по Орхан Памук-изчетох Истанбул и сега се чудя коя следваща да си взема негова...въобще нямам идея за какво пише той ,а ми се иска да е нещо по-историческо...знам ли...ако има..

това ие от мен засега....желая ви прекрасен ден и полека в жегите...  bouquet Hug

# 62
Здравейте дружки  Simple Smile Тъкмо се чудех защо нямам кредор и как сега ще пиша на латиница и чудо.. Simple Smile кредора се появи от самосебе си  Laughing големи магии стават ей... Laughing

На снимките от срещата в бз-ови всички изглеждате много добре. Пу-пу. Освен хубави думи за свекървите имаше ли и танци?   Laughing

Бз а тази снимка дето я прави у нас на мен и Дризе може ли да я видя някак си  Mr. Green  Hug

Джорди честита новина за момченце  Peace За теб имах предчувствие, че ще е момче и ето че не съм сбъркала  Laughing

Мavi Gozyaslari чух за този взрив, но не разбрах от какво е аджаба  newsm78

Кайги къде се загуби? Мелис много ли е палава  Laughing

Бенмари ако няма какво да правите, що не ми дойдете на гости с Ати нали и без това идвате до Джевахир  Heart Eyes Надявам се след като обърках малко Бз за посоката на теб да обясня както трябва  Laughing  Mr. Green

Днес бяхме на преглед и вече с Дениз сме добре. Скоро влизам в 9-я месец и ще ходя на контроли всяка седмица  Whistling

Ох днес е много горещо . Всички които са на   grinning039 да внимават да не изгорят  Laughing

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 15:47 от snejana01

# 63
drize аз съм чак във Виена няма как да ми донесе някой баклава дотук

# 64
  • Истанбул
Гледам, че никой не се е затъжил за мен, но аз все пак да кажа едно "здрасти" на съфорумките, особено на Мави пери, че ми е слабост Laughing , може би защото е на годините на моите ученици  bouquet
А също така да благодаря от сърце на БЗ за сърдечното посрещане и оказаното гостоприемство newsm51 newsm51 newsm51
Да не забравя и милите Дризе (все пак "селска" ми се пада Joy) и Бенмари (е, това хората на изкуството сме голяма работа, нали  bouquet), с които си направихме голямо dedikodu muhabeti, подкрепени стабилно със соления кекс на БЗ, с "фъчън"а на Бенмари, сладкия кайсиев пай на Дризе и лъжливото "чий кюфте" на моя милост! Ах, ах, ах, не съм забравила и "късър"а на Бз_то!!! Е, плодове почти не ядохме, защото ги излапа Селинчето Joy Ама как обикаляше около масата, горкото, за да ги достигне, като писе около мляко #Crazy
На бременните, ако им се прияде, рецептите са тук! Само свиркайте!!
За моята част от снимките ще почакате да ми дойде музата, че ми трябва вдъхновение, за да ги кача! smile3515
Хайде, стига толкова за тази вечер! Чао на всички!

# 65
Ей бе тук съм Simple Smile Здр мацки Simple Smile
Не съм при свеки  Mr. Green  , ...НО днес вече ще трябва да идем  Whistling....но къъъъъъсно ве4ерта, и утре ранооооо си тръгваме  Mr. Green Party..Ми тъй де , нали трябва да сме на далече , за да си залипсваме ...  Mr. Green

Наистина срещата беше малкa, НО хубава Simple Smile Така e като половината ИстанБУЛКИ изпортиха работата  Mr. Green....Др път направо викаме тежката артилерия от Варна  hahaha Joy Laughing

Snejke01- хайде дано вече няма проблеми с Денис-чо Simple Smile Снимките ще ти ги пратя тази вечер ,съвсем съм забравила pix. в камерата ....

Дризе - мерси за вчера ,..... Hug Peace  bouquet

Адаш - как сте , we....Атилла бей как е ....Ние като се върнем от БГ в понеделник можем да си спретнeм среща по детски ..детство мое с две думи ... Желаещи с бебешори и дечурлига да свиркат  Mr. Green Laughing

Мистик- чадо, кака, душо Simple Smile как можеш да си помислиш такова нещо , не сме те били мислили ...мисла те от събота  Mr. Green....до в4ера реамнимирах от минало-седмичната среща ...то не беше с Дрзието, то не беше с теб ...общо взето миналата седмица се получи до Чикаго и назад ..или по нашенски от Беъликдузу до Цевахир , Сисли, Улус, Ум Капи, Таксим, СултанАхмет etc .... а днес и до Чаталджа  (не се смей Simple Smile )

Къде са ни БГ-ските подкрепления ...само una loca i mavi-то се появиха ....Цвете, Дилара, Гхосн, Дезарт, Елена, Олгарита(как върви бременността, ни вест ни кост от теб ) ;....оcTaналите ...Каиги, Призмо, Джорди .....КЪДЕ СТЕ бе девойки ..то бива лято  , лято , ма да не влезет за едно " бу " Crossing Arms Mr. Green Whistling

Оставям ви ....спорен и прохладен ден  Heart Eyes Hug

Ето нещо да се подкрепите
http://images.awd.ws/iphotos/000194/hubgicr_b17.jpg
http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/642936/2/istoc … eakfast_feast.jpg

bouquet

# 66
  • Истанбул
Бенмари,
чух за случая в Консулството, надявам се да няма нищо лошо за вас  Weary!
Жалко за пострадалите!

# 67
  Grinning А тежката артилерия от Варна е винаги в бойна готовност, когато иде реч за Турция  Hug
В този ред на мисли замислям да намина септември с една приятелка, която откри просветление относно Турция в мое лице  Mr. Green И сега няма търпение да дойде. Тъкмо днес ще ходя да се снимам за задграничен, че моя е с изтекъл срок. Ще задвижа нещата, че за рожденият ми ден какъв по - голям подарък от това да съм там.  Party
А вчера се рових из обявите за курсове по езици. Реших отново да поотложа бизнес нивото Английски за сметка на Турския. Оказа се че в София и Пловдив е пълно с школи. Във Варна открих само една. Днес ще звънна и се надявам да уредя някакви идивидуални, че с тази работа всеки следобед ми е изяден. Самоучителя направо ме сбърка, тооолкова нагъчкана граматика и толкова малко и сложни упражнения. Не ми се губи повече време....

# 68
Здравейте мили момичета,
ей на толкова време не съм се разписвала  Embarassed , ама за извинение качих нови снимки на Мартина в албумчето на които му се гледа ...
 smile3509Моя крак започна да се оправя синините започнаха да изчезват, ходих няколко пъти на масаж  и имаше подорение
Гледам добре сте си прекарали на срещата, аз не съм бременна, но софрата ммммммммм и аз щях да обикалям като Селинчето Heart Eyes    newsm64
Дризе, страхотен уикенд     newsm41  grinning039  и много хубави снимки Heart Eyes пази се
джорджи честито момченце bowuu  newsm30 и се пази
снежана01 пази се мила и ти то сега ще ти е най-тежко на края ,но пък после ще гушкаш едно сладко вързопче   smile3522
benmary2  може да не се разписвам често , ама аз съм тук все пазя форума четейки, няма ни почика ни море за мен(не че го обичам), ама така да сменя мястото, може би на Велинград да отидем за уикенда
Мая дано всичко се оправи по бързо, не обръщай внимание на приказки нека минават и заминават хич не си го слагай на сърце Hug
А , да питам аз започнаха ли разпродажбите по шопингите вече? И какво е това Джевахир, често говорите за него ?
Айде чао за сега от нас и да се пазите всички от тези жеги  чее иначе sweating

Последна редакция: ср, 09 юли 2008, 12:51 от tsvetentse

# 69
Здравейте!
  Искам и аз да се запиша и да споделя моите впечатления от Турция и Истанбул. В Истанбул бяхме миналата година, но само за два дни... Cry Много съм впечатлена е слабо казано.. Градът е невероятен... Благородно завиждам на живеещите там... Тази пролет бяхме до Текирдаг. Също много ми хареса. Навсякъде хората са много мили и отзивчиви... Видяхме и победата на Галатасарай... Беше такава еуфория... Просто не мога да ве опиша... Това лято се надявам да отида отново в Истанбул, че имам доста за разглеждане. Simple Smile

# 70
момичета, какво означава Yüz Maskesi?

# 71
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Хопала, ето ме и мен да дам отчет!  Hug Добре сме ние трите, утре ще вземат кръв на Селин да видим хемоглобина дали се е вдигнал и направо не ми се мисли! Това е най-ужасното нещо на света! Да го държа и да му пея, а то да плаче "мамо, мамо"  Cry  Confused Но ще мине и замине! Нещо ми е лошо, тази малка принцеса Берия ще ме умори от глад! Аз закусвам, а тя не го иска! Сега пазя дивана, не се оплаквам! Малко свършя домакинска работа и хоп на дивана да гледам Бейби ТВ, че СЕлин друго не дава да се гледа! Резервирах апартамент във Варна, в случай, че ме пуснат да си има нещо сигурно! До Червения площад е, до "Крали марко"! Ако има комшиики, много ще се радвам!  Hug За сега това, чакам да минат двете седмици, че да се реши дали ще пътувам или не! Нямам и търпение мама и кака да дойдат вече! Селин започна да храни Берия през корема ми! Какво ли не яде вече и играчки и тъпче, да видим като се роди как ще се оправим!  baby_neutral  newsm78  Joy
Днес както си играем със Селин и си бъркаме в устите, напипвам два нови зъба кътници! Как и кога ги вади и идея си нямам! Но нали ще лапа пържоли на мангала, та как няма да изкарва!  hahaha Joy hahaha

steffi_k, добре дошла!  Hug   bouquet То май няма човек да е минал през Истанбул и да не иска да се върне! Очкаваме те отново!  Peace Големи деца имаш, лесно ли е? Ние тук сме все с малки и очакващи нови попълнения  Joy

tsvetentse
, наистина беше страхотно! И аз не съм фен на морето, но за палтака или бунгало съм винаги готов!  Party Джевахир е много голям търговски център, любим на много от нас! Започнаха, идвай, че няма да остане! Тя Бенамри, удари камбаната на намаленията! Всичко е 50% или 70% индирим!

bz, винаги съм насреща!  Hug  Party  Heart Eyes За пътешествията и срещите винаги ни брой!  Joy Човек без работа  hahaha Весело прекарване на Чаталджа, колкото може да бъде такова!  Party  Peace  Hug

mistik, айде и аз да те почеша там където те сърби!  Hug Как така никой не се е затъжил!  newsm78 Все се чудя, защо те няма, във футболната тема беше по-постоянна!  Hug И тук да си така! И музата за снимките да ти идва по-бързо, че то не се издържа, аз имам мерак за снимки, а представям си другите  Joy Peace Laughing Много прегръдки на Мъстък!  Hug

krisy, като наминеш покрай България, се отбии и до Истанбул! Колко му е?  Hug   bouquet Или трябва да забравиш турската баклава!   chef Ако имам път ще ти донеса една кутия, колко му е?  Joy

benmary 2, надявам се всичко да е наред в къщи!  Praynig За палатката, ами аз съм отгледана по язовири и реки, палатки и бунгала и за мен природата така натюр е най-хубавото нещо! Тук все ги питам нямате ли язовири като в Бг, но уви май нямат! Как да не обичам да съм на палатка, кога ще гледам така звездите, кога ще чувам толкова отблизо шумът на красивия дъжд, кога ще спя на толкова притен аромат и хладен взъдух? Това е рая за мене! Другия път ще вземе Ибо с нас, ако го пуснеш  Joy

tsve_te, плажа е на 100-на километра! Не помня как се казваше селото, с тези турски имена хич не мога да запомня ни хора, ни села!  Embarassed Laughing hahaha Оправяме се, нали и таткото много помага!  Party Пак така ще направим, супер е! Тръгваме вечерта, няма трафик, правим скара, напсиваме се, сутринта рано сме там, заради Селин не може много ксъно и към 12 си тръгваме, пак няма трафик, почиваме си неделята! Много е удобно! А и Селин щом е спокойна, не ми пречи!  baby_neutral  Joy  Party Ела и вас да ви водим с Бам-бам, да ги запознаем с Пебълс!  Hug   bouquet

Каиги, стягат багажа! Скоро ще се местят, надявам се скоро да влезе, че и на мен ми липсват вече!  Hug  Hug  Hug

Sunbeam, означава маска за лице!

Хайде спорен и хубав ден от мен!   bouquet   bouquet   bouquet

# 72
благодаря за пореден път. аз бая ви оспамих с тези маски, хехе, но си получих заветния сет и някои неща са ми интересни как са на турски:)

# 73
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Опалааааа тук съм обаче време никакво нямам, само ще в следя за сега....... newsm68 atwork lovekiss

# 74
Хоп, ето ме и мене,

Дризе, супер, че можете да правите тези уикенди. А за утре, бъдете силни, и много прегръдки от мен. Има и такива моменти, но е за доброто на Селин, така че минавате през него и всичко ще е супер.

Бз, ми губим се, нали знаеш - ГЪРЧ БИЙЧ, тук една жега, вчера ни заля потоп, даже в кухнята стана малко наводнение, но нали сме си оправни, и се оправи всичко без поражения.

Цветенце, видях я Марти, страшна е. Детето още от сега се е оринтирало в правилната посока, нали ми писа и съобщение в Скайпа, още не съм го дешифрирала.

DilQra, права си че в Пловдив има много школи, но малко са тези които си заслужават. Защото примерно ходих в една на Бизнес английски, и след това ходих в друга на курса по турски. И разликата беше огромна. Винаги на курсовете по английски са ми говорили само на английски, а на турския само граматични упражнения правихме. Ама на мен на улицата това не ми дава сигурност за 5 приказки. Та или аз съм много критична към чуждоузиковото обучение, или хората го карат ден да мине друг да дойде.

Мистик, Бенмари, какво е станало в консулството?

*Mavi_Gozyasi* - тоя ден, когато гърмя в София, беше някакъв "тройно критичен" както казва майка ми. Взривове, заметресение, при нас в Пловдив горя една много известна сграда. В един момент, чета новините, и не знаех какво следва след това. Някъв беше направил комента, че само цунами остава, и сериата може да приключи.

Снежана, радвам се, че всичко е наред. Пази се, малко остана  Hug

Айде, хубава вечер от мен.

Общи условия

Активация на акаунт