Дванадесета тема на турските мами - Турция 12

• 17 263
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета  Hug
Дризе аз живея малко над Червения площад Wink Хайде дано всичко да е наред и да дойдеш - ще си спретнем една срещичка.
Времето беше много шантаво днес ту вали ту пече.
Чух по новините за атентата пред Американското посолство в Истанбул Sad Дано не се повтарят такива работи вече Praynig
Лека вечер от мен Heart Eyes

# 76
Добър вечер и от мен!
Benmary  Hug Къде си? Ела напиши, че всичко е наред с вас  Praynig HugСтискам палци и се моля да сте добре!
Drize аз живея между Траката и Виница, но майка ми живеят до ЧЕрвения площад-така ,че само свиркай като дойдеш.Искаш ли да ти помогнем с нещо по организацията за пътуването?Ако искаш мога да отида да поогледам апартамента, който си резервирала дали е подходящ,че понякога това ,което виждаш на снимките не отговаря на действителността (ако разбира се не е на ваши приятели или познати).Дано и при вас нещата се наредят и да можеш да пътуваш PraynigАко не-после ще ни гостуваш с двете бебчета Peace
Бам-Бам е от 2 дни на ясла.Аз си мълча ,че миналият път предварително казах на целия свят и то нему понесе -ходи една 2 седмици и  се разболя.Да видим сега как ще е Praynig
Имам много да ви пиша ,но Сънчо ме вика отдавна и отивам да се предам  Joy
Целувки на всички малки и големи!
Лека нощ!

# 77
Здравейте, момичета!
Аз пак отсъствах за известно време (командировка + море със семейството), но нали си имам репутация на миткало - старая се да я поддържам!  Grinning

Съжалявам да прочета неприятните новини - съболезнования на Ghosn за загубата й.
Ерсет - много неприятна история за тая кражба. Случвало ми се е нещо подобно... и най-страшното беше усещането, че някой е влязъл в личното ти пространство, докосвал се е до личните ти неща... това мен ме изнервяше най-много. През първите няколко нощи не можех да спя от яд. Иначе - наистина е голяма мъка, докато отново си набавиш необходимите вещи. И пари, и време, и усилия. Но това се оправя. Важното е да сме здрави, нали  Grinning

Аз наскоро попаднах на блога на един турски момък: http://cafefernando.com/ И да ви призная - на път съм да му стана голяма фенка. Ама само му вижте снимчицата, бе! А пък какви снимки прави той самия. Че и кулинар. Американски възпитаник, изобщо - Бравос!!! Има страница и на турски, ако предпочитате пред английския. Аз нали не разбирам, чета си на английски.

Ето няколко снимки от Бяла, където бяхме на море. Днес сутринта беше мрачно, дори заваля, та нямаше хора на плажа и използвах да поснимам малко:

И накрая - някой може ли пак да ми прати линк към албума в Мултиплай, заедно с паролата, че някъде съм забутала първото съобщение. Да ви видя как ходите по срещи и ядете сладкиши, хаймани с хаймани!!!

# 78
Drize, благодаря много за хубавите думи. Лека вечер желая на всички!  bouquet

# 79
Добро утро,
Дано да е добро след вчерашният ужасен ден.. Sad  Ние,по-точно мъжът ми е добре,благодаря  на всички ви за вниманието .Слава богу,ние бяхме в Икеа с Ати,и научих за инцидента ,чак когато Ибо ми се обади и ми каза да не се притеснявам... Sad
После започнаха да ми звънят познати и приятели...адаш,мистик- Hug трогната съм ,че ми звъннахте Hug

Жалко обаче за тримата полицаи  Cry  и техните семейства .Вчера следобед и днес гледам новини и разкази на очевидци Sad Било е истинска престрелка и то на улица ,от едната страна на която има кафета,фотостудио и къщи...Добре ,че не са пострадали повече хора..
снежи,благодаря за поканата...Може и да те посетим с Ати някой ден...ще ни бъде приятно...да не вземеш да родиш преди да сме се наканили  Grinning -майтапче

сладка хапка,чудесни снимки както винаги...Но да ти се оплача,не ми се получи тортата ти с мюсли...на вид я докарах ,но на вкус-хич...млякото тук е хубаво,сигурно ще да е от мюслите....на вкус беше една такава блудкава....ама нейсе...Ще ти пратя на лични паролата за мултито

Лек и спокоен ден,и нека Господ пази нас и семействата ни  Praynig

# 80
Бенмари, вече получих паролата, благодаря ти!
Какво е станало при вас? Пак ли някоя терористична атака? Аз не съмв следила новините през последните няколко дни.

Тортата може просто да не е сладкишът за твоя вкус,не се притеснявай. Но ако все пак решиш да й дадеш втори шанс - сложи захар в киселото мляко, може би това ще помогне.

# 81
Добрютру!

Здравейте от жегава София...тук още в 9 часа сигурно е било 25`... sweating ужасно е да няма водичка наоколо демек моренц...все пак обаче се надявам да наминем към Панчарево или язовир Искър скоро...но не храня големи надежди... Tired smile3549

и аз вчера чух и видях за атентата...Истанбул не е много спокоен град като гледам-доста често пускат бомби,атентати...става ми толкова мъчно,че стават такива неща... Tired
А в София...само да кажа че взрива беше от оръжеен склад,все още изясняват причините,амаа както са тръгнали ще ги открият на кукуво лято-надявам се само наистина да помогнат на хората със съсипани къщи и реколта в близост... ooooh!
съвсем забравих за земетресението аз...смахнат ден беше наистина! #Crazy

лелее Сладка Хапка какви са тез вкусотии, newsm22 това патладжаненото изглеждаа просто... smile3508тоя човек да е жив и здрав  Smile
*снимките ти са страхотни!

хайде чао от мен...пожелавам страхотен ден на всички!  bouquet

# 82
Здравейте, момичета! И аз като Берина да отчета присъствие, че нямам никакво време за писане напоследък, но редовно ви чета!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 83
Добър ден и от мен!
  Сладка хапка какви са тези вкусотии? Пробвала ли си ги? Това с халвата и това с боровинките направо ме изкушават  #Crazy Добре, че е на английски, че от турския нищо не знам... Иначе къде точно се намера това кафе?

P.S Ето моите кукли  Simple Smile
http://s318.photobucket.com/albums/mm426/steffi_k_photo/?action= … rent=HPIM0016.jpg

# 84
здравейте

и аз съм тук
последните няколко дни нещо много неща правих.
Незнам от жегата ли от кърменето ли ,престаравам ли се , но много се уморявам,повече от обикновенно само ми се лежи и ми се спи
кога ще има среща пак?ако не е много далече или на незнайно от мен  място ще дойда.
Азиатките ако ходите на разходка към Bostanci или Fenerbahce park събота и неделя може да се срещнем.

до скоро и лек ден

# 85
  • до вятърните мелници
Добър ден от " нас"!  Hug Как сте момичета?  Hug  Гледам бройката се увеличава. Браво, браво!!!
Добре дошли на "новите" момичета.
Благодаря за честитките за малчо! Много се вълнувам в тази връзка ще знаете  Blush

Ей тая седмица много катаклизми, много нещо! Изобщо не е скука, а?

Бенмари, не знаех че твоя човек работел в Консулството. Добре че не си имала възможност да научиш новините и да се уплашиш!!

А хора, вчера някой усети ли лекото тресение? Аз бях в училище и го почувствах, но повечето колеги казаха че не са усетили нищо ?! Беше много за кратко, а и епицентърът е бил на около 6 часа от Станбул, в Балъкесир и дори там силата измерена е 4,9, така че няма нищо сериозно...

Пак гледах снимките в мултито. Призмо, Неда е много сладка. А снимките от БЗеви са също много готини! Съжалявам че не можах да присъствам, щяхме да разнищим и мойта свеки  Rolling Eyes
Кога пак? Whistling
Пост-нах и две по-нови коремчести снимки за архива, ако някой му е любопитно как съм се охипопотамчила  Laughing

Сладка, тоя блог е интересен наистина. Момчето е и добър фотограф освен всичко! Обаче и ти не падаш по-долу. Снимките са страхотни!
На мен ония блогове за експатите, май БЗ ги беше пускала, ми бяха също много  интересни. Единия го изчетох от-до, за една мацка дето живяла известно време в ТР, през което била и бременна ...

Хей, това е идея Призмо. Аз съм "ЗА" за събота, Фенербахче. Към кое време?

Между другото и мен от кърменето най-ме е срах. Не ме е страх толкова да раждам нормално, обаче после дали ще успея да кърмя безболезнено #Crazy Толкоз нещо изчетох из нета, че съвсем се ошашках...

Другия ми проблем са количките. Абе хора, как се избира количка. Ми те доксан-докуз марки и модели. Аз от де да знам какво да им гледам newsm78. Пълна мъгла. Айде вие като препатили, да ме посъветвате за параметрите - кое е важно и кое няма значение при избора, че иначе кой ме знае какво ще правя...

# 86
Привет и от мен!
Току що се прибрах от работа в тая жега  #Crazy Добре,че вече сме във ваканция та няма до ходя в жегите... Ще имам време да ви чета и съответно да пиша... Simple Smile Децата ми са на планина с родителите ми, понеже тук е най-горещото място може би в цяла България.. Днес ги очаквам да се приберат, че вече нямам търпение... newsm44
 Джорди, не се притеснявай за кърменето. Няма страшно. По-добре не чети нищо, за да не се плашиш повече. Убедена съм, че всичко ще е наред. Всеки организъм е различен, но те уверявам, че няма страшно. Като видиш бебенцето ще забравиш за болката. А относно количката моят съвет е да избереш удобна, тоест с големи гуми, а не с тези малките, които се въртят на всички страни.Те са адски неудобни. Аз съм имала и от двата модела, както живея на баир, няма да казвам колко се озорвах докато се прибера #Crazy
  Ако нещо друго те интересува, пиши. Ще се радвам да помогна!
  Приятен ден на всички!

# 87
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Здравейте момичета в турско кърмъзъ!   bouquet  Hug   bouquet Как сте? Ние сме добре! Изследванията са същите с малко подобрения! Колко съм спокойна, но какво да се прави, няма да се метне на гората! Ще се оправим! Искахме изследване на ASO, не че знам какво означава, но не са го направили пак и като им се обадих да им кажа, ми викат елате в понеделник да вземем кръв и да го направим!  #Crazy Луди жаби, знаят ли какво приживяваме всеки път ние с баща й, че да се съглсим?  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire Казах им, че й дължат 5 лири, да си ги сметнат за другия път!  Joy

steffi_k, какви кукли имаш и колко много си приличат! Направо не мога да повярвам като близначки са!

Джорди, не се плаши! В болницата ще те научат! Най-важно е да захапе правилно, за да нямаш проблеми с гърдите!  baby_neutral  Не чети лоши работи, само веселяшки, за да си спокойна, нали това е най-важно!
За количкта и аз мисля като Стефи! Аз си избрах голяма на КРАФТ с големи гуми, за да ми е удобна на мен! Доста е широка и на Селин все още й харесва да стои в нея! Коланите са много добре сложени и има хоризонтално положение за малко бебе! Аз си бях направила една дъска с силиконова вата, за малко бебе, нали трябва да лежи на твърдо! Проблема й е, че е много голяма и трудно се събира в Домуш, никога не съм и пробвала! Ако си с кола, няма да го мислиш! Нека и други кажат!  Hug   bouquet

Prizmo, май е и от двете според мен! Аз съм бременна и не ми е горещо, но когато Селин суче, направо ще заспя преди нея, толкова ми става горещо, че едва стоя!  Joy  baby_neutral

sladka hapka, добре дошла! Хубав блог!   bouquet

Цветенце, голяма сладурана! Пу-пу-пу! 41 кере машалаах, както казва кака БЗ!  Hug

tsve_te, ако не ти представлява трудност, ще ми бъде много хубаво, ако ме светнеш как изглежда апартамента! На ЛС ще ти пиша подробности!   bouquet   bouquet   bouquet

Елена, супер, че си наблизо! Дано само ме пуснат!  Praynig

Ghosn  bouquet Hug  bouquet Благодаря!

Весел ден от нас, идилия принцесова!  Hug  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Hug

# 88
Привет момичета,
Кой тук ,кой го няма ,но аз съм налице  Grinning

джорджи,и аз съм на същото мнение ,като дризе-не чети много,ако пък искаш -чети само положителните неща...Никоя майка не се е родила научена да гледа бебе и кърми,но когато бебчето дойде ти идва от самосебе си...Мисли само положително,че всичко ще е наред и ,че искаш да кърмиш...Не се ли притесняваш всичко ще е наред...
Аз родих нормално и кърмих Ати до годинката,след това го отбих ... е ,имаше за кратко проблем с гърдите ми, но бързо отмина .
Важното е ,че кърмейки знаеш ,че правиш най-правилното и най-доброто за детенцето си .

По въпроса за количката ,аз  смених 3 колички  Grinning- като бебе возех
Ати в подобна на тази  http://www.megaoyuncak.com/files/urunler/Buyuk/ST19198KR.JPG ,но е обемна и заема цял багажник на колата,трудно е в градски транпорт ,особено ако си сама..
.Другите две са от този тип- модел,  който аз предпочитам ,и сега ако имам бебе бих си купила нещо такова-http://www.koysepete.com/prodImg/X500/76/76286_40391.jpg -заема малко място в багажник,ако си сама и ползваш градски транспорт е по -удобна..Имам съседка ,която в момента вози бебето си в такава-пробвах я-изключително маневрена..Права си ,че има стотици модели,и е трудно когато се избира..Много зависи,къде и как ще използваш количката,и дали има асансьор  в блока където живееш-това също не е за подценяване...Ние живеем на последен етаж ,и бебе и количка не е много лесно.. newsm78

# 89
Хооопп и аз да скоча в темата днес, докато малката спи.
drize аз съм пропуснала, какви изследвания правите на Селин, но дано всичко се оправи  Praynig Hug
Джорджи аз за кърменето нищо не четях, ни кремове си купих за зърната ни нищо, и по добре. Но бях убедена , че ще се справя от първия път в който сложа бебето да суче и стана точно така. След като ми е донесоха на сутринта бебка (около 8 часа след раждането), поставих я на гърдата и засука без проблем.
За количката, аз много съм доволна от моята ето виж :
 http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 0/products_id/851
пробвай я в багажника на автомобила ви, каквато й да избереш, аз не го направих но пък колата ние е голяма така че не съм имала проблем ,докато обаче не беше така като си извиках един ден такси и количката не се вмести в багажника..
Наслаждавай се на бременността и не гледай кантара  Peace много добре изглеждаш
сладка хапка много хубави снимки си направила , с какъв апарат снимаш?
steffi _k много сладки момиченца имаш, да ги нацелуваш като се приберат, ние много харесваме каки Марти и им се радва, гушка ги, гука им hug
 Prizmo  а аз сутрин не мога да стана, толкова да ми се спи, чувствам се като пребита, все едно не съм спала, събуждам се изморена, незнам дали е от кърменето...нооо много неприятно така. Малката е голям бонбон, само за гушкане и цунки  remybussi
Щяхме да ходим на Велинград на Двореца, ама няма места за уикенда и ще си стоим тук , а така ми се искаше да отидем   Sad
  bouquet  bouquet  bouquet

Хубав ден

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 15:25 от tsvetentse

Общи условия

Активация на акаунт