Паркирайте камилите отпред - арабски мами чакат ви с шербет! - 76

• 21 113
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
Магде, амбицира ме, как ми замириса на гуфретки,ммммм. Гости не гости, гофретник ще има. Ще ходя в денси в най-скоро време, мернах едни за около 40лв, по-евтинко едва ли ще намеря  Confused

чаршафи гледах много хубави, с полярни мечки, на син ледников фон. Красота и материята беше фина, ама аз предпочетох едни шарении детски, та сега ме е яд, а мечките вече ги няма. Таман и хлад щяха да ми държат в знойните нощи  Joy 

# 226
чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ХАМУДИ И НА ДЯДОТО НА МАГДА.
Аз днес бях на 3 д видеозон и май щъркела ще донесе бебок със сини гащи. Hug Praynig
Магда-тези гуфрети стават само с гофретник ли?Нещо ми се дояде.  chef

# 227
леле, Снеже, милото, все те подлъгваме  Embarassed
на ъгъла на ул. Христо Ботев и Тодор Александров продаваха преди време, скоро не съм минавала! И никога не  взимах, зашото все бързах. само бършех лигите .

От 2-3ти клас не съм яла такова нещо

# 228
Ох, момичета, здравейте. Успях да стигна до 6-та страница, ще ми простите.
Рафаела, добре дошла.  bouquet
Марси, извини ме, че не дойдох да се видим, гледам да не излизам по жегите, пък и още не мога да издържам дълго навън. Praynig
Снежке, и ти не се сърди. Много хубаво, че се е видяло бебочето какво е. Ама ти си имаш и от двата вида та все добре дошло. baby_neutral
Дес, кога точно ще пътувате? Аиде лек път.  bouquet
Кате Акхиал, стискам ти най-силно палци да стане това дето искаш. Аз обаче да си кажа моето мнение - тестовете за овулация мен много ме изнервиха, но базаната температура няма грешка. Проблемът е, че трябва да се мери още в края на цикъла та чак до другия, пу пу да няма такъв.
Ех, тази Абра, какво е слънце. Heart Eyes Онзи ден ми падна батерията на телефона. Heart Eyes
За Еленка нищо не знам, не ми е писала. Сигурно няма откъде. newsm78
Свеар, ти как си? Радвам се, че с Амин нещата се подобряват. Heart Eyes

Аз си взех изследванията днес, ама като нищо не разбирам...Има там три неща дето са извън норма, ще чакам доки в събота да каже лошо ли е? newsm78 При мен е само това, нищо интересно. Та аз и с хора не съм се виждала скоро. Само дето майка ми ме ядосва, ама гледам да се правя на глуха. Веднъж й казах - не би да си ми свекървище, толкова си ужасна понякога. Confused
Лека вечер, лек път, леки почивки.   bouquet  bouquet

# 229
Момичета има ли дежурен за следобедно кафе   chef  или да започна да ви раздавам  bowuu обаче е само 3 в 1
А за гражданството, мисля че всяка страна има споразумение с БГ дали се допуска двойно гражданство или не.
[b]Ели [/b] то и ние отиваме към хоризонт, обаче започваме обиколката си още от хотел Черно море, купуваме си пуканки, там откъдето винаги има опашка и продължаваме. А за майка ти  - няма проблем, аз да питам  Simple Smile

Мила, това 3 в 1 при тебе ще се обърне и ще стане 1 във 3, само изчакай още малко и ще видиш Simple Smile Тоест ще изчакаме следващите 2 Simple Smile

# 230
леле как ми се доядоха гофрети. и ние от кога се каним да си вземем гофретник и все го пропускаме като покупка. но май ще вземем скоро и с Катето ще си обменяме идейки за различни видове. по едно време на Хепи правеха страхотни гофрети- Ден и нощ. голяма вкусотийка бяха. а в софия също съм яла едни страхотни гофрети, последно беше преди 3 години, на центъра в една сладкарница в пресечките на витошка. знам как да отида, но като улица не го знам. трябва да питам систъра дали още правят гофрети там, че беше супер и с една лятна градина,мммммммммммм.
Рафаела- и ние почваме разходката от черно море- спирам за едно скини капучино от костата и след това първо едно кръгче по центъра, в най-добрия случай чак до фонтаните и след това тръгваме към морската, че нещо напоследък ми е втръснало от нея.
а ако знаете каква лудница е днес по светофарите. един ден ще трябва да бъдем с колата и те точно сега промениха движението баш на центъра. сумати улици станаха еднопосочни и доста нервички изхабих. а отивахме на лекар и се чудех да не я изтърва докторката. #Cussing out 

# 231
  • Варна
Амал - добре заварила   bouquet  разбрах, че си бременна и малко ти е трудничко  Blush дано всичко да напредва  добре и по нататъка да ти стане по спокойно

Момичета чета ви старите теми  Simple Smile ама много писано, много нещо  ooooh!  На някои от вас особено добре им върви приказката  Wink за съжаление аз по трудничко се отпускам пред непознати хора  Blush
Като чета какво се е случило на някои от вас ..... се чудя аз какво ли мога да разкажа за себе си  Thinking ежедневието ми е съвсем еднообразно, като изключим домашните разправии  Simple Smile
Засега ви оставям и отивам да пиша платежни  Simple Smile

# 232
  • Варна
[color=cyan]Ели [/color]  ама вие май се бутате точно в най големия народ из центъра, аз пък хич не обичам да ходя нататъка щото е голяма навалица и аз само мижам и си образувам бръчки  Joy нещо не мога да свикна със слънчевите очила
Наде нещо не го разбрах кое точно ще стане 1 в 3  newsm78
Сместа за гофрети не е ли почти същото като палачинките?

# 233
[color=cyan]Ели [/color]  ама вие май се бутате точно в най големия народ из центъра, аз пък хич не обичам да ходя нататъка щото е голяма навалица и аз само мижам и си образувам бръчки  Joy нещо не мога да свикна със слънчевите очила
Наде нещо не го разбрах кое точно ще стане 1 в 3  newsm78
Сместа за гофрети не е ли почти същото като палачинките?

Превод: 1 в 3 е една мама с три деца  Hug Иншаллах ще проследим събитията

# 234
хаха- това 3 в 1 много забавно ама не е за мене.. Joy май ще се ориентирам към друга напитка- 1 в 1

# 235
Рафаела, ти пък, само домашни разправии  Laughing

я разкажи за арменските свекърви, как са?
  Мама има 2-3 приятелки араменки и са властни натури, командопрши отвсякъде.

Деситке, къде си. Абе ти като ше пътуваш на 27 как разбра за Р.Д  Joy  аз мислех да прикрия, за да не черпя  /дори и виртуално, пак съм си скръндза, ма затова пък останалите момичета щедро черпят  Wink  /

хаяти, къде си бе мила?

амал, не си изкарвай на майка си  Naughty  нервно ти е от бремеността, затова така ти се струва. Брей, това бременните сте ужасно чувствителни  Simple Smile

нафасима, днес ревах за едни афганистанци, над 80 годишни. Бабата хубавица е била , и сега поддържана, хубави дрехи, обувки, шал. Интеигентен вид. С бастунчетата милите, едвам кретаха. Господ да им помогне да изживеят достойно старините си  Praynig

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 23:21 от Шилан & Шиар

# 236
Eli не е за тебе това 1 в 3, то си е точно за рафаела Simple Smile и домашните проблеми ще разреши с един нов дом  Praynig ... това излезе на кафето и днес  Flutter
Другарче, къде се изгуби...
Кате нещо утихна край тебе щом няма какво да пишеш, ама по-добре да е тихо отколкото толкова силни емоциии  newsm78
Милена, видях че си разбрала как да си направиш албумчето, айде сега ще чакаме панталончето, не съм си го забравила аз
Ама тези гофрети не са ли твърде мазнички?

# 237
Привет, момичета!
Да се включа за гофретника: Аз обожавам солена торта! Навярно я знаете. Моят гофретник е във формата на петлистна детелина, така че като разрежа тортата на пет парчета като за ордьовър, се получава сърчице - много готино.  Simple Smile  А в самота торта, за да не се втвърдят гофретите, още веднага като ги извадя,  ги намазвам с маргарин, така остават мекички. След това върху тях поставям каквото се сетя - майонеза, рендосан кашкавал, кисели краставички, ако е зима, шунка или друг колбас за останалите от дома, доматено пюре, топено сирене и т.н. и т.н. въобще място да си развихря въображението. Около сърчицето от тортата в чинията поставям други вкусотиики  със същата и по-голяма калоричност и..........друго не ми трябва. А после - горко й на диетата, а кантарът обвивявам, че не показва правилно или дънките са се свили в пералната............ Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed 

# 238
а какво стана с Олд Спот? аз ли изтървах развръзката, или тя нещо се загуби... newsm78
ей с това гледане на кафе.....ще видите утре и аз като посрещна мама с едно кафенцеее и да видим какво ще ми каже? може някоя екскурзийка до романтичен остров да види, че и да си почина малко. много нервна съм станала, викам за щяло и нещяло. днес щях да сляза от колата и да набия една пикла......

# 239
  • София
хаха- това 3 в 1 много забавно ама не е за мене.. Joy май ще се ориентирам към друга напитка- 1 в 1
То и на мен преди да ми дойде прословутата комбинация 3 в 1 на главата, забавно ми се струваше... WinkАма не ще да е дошла от кафето, аз никакво не пия - ни три, ни две в едно, нищо... Thinking Joy Joy
Марси,Добре дошла на родна земя!  bouquet
Амал,радвам се да те видя пак в темата..Измъчи се ти, еййй... SadДано доки потвърди,че всичко с изследванията е наред, да намалеят неразположенията ти и да се радваш на спокойна бременност оттук нататък! Heart Eyes Heart EyesВ тази връзка, ти смени ли оназ  докторица с невероятна липса на такт?!
Снеже,и аз като Амал мисля, че при теб с налични вече и кака и батко , не е чак толкова важно, дали гащите ще са сини или розови..Важното бебчо да е здрав и да ги пълни след папкане..  LaughingАма пък щом ти е мерак за мъжко, дай Боже! PraynigПък и 3d видеозонът  това показва Grinning
Видях в албума мъника Карам, голям сладурчо!Ясмин,да ви е жив и здрав!
Гледам пак се бистрят темички за папане- гофретки, солени торти и т.н.Пак ще ми протечат лигите, хем току що приключих с омитането на цял шоколад.. ShockedДобре, че гофретникът ни изгоря, по-скоро кабелът му, та се спряхме..Имаше един период, в който едва ли не ежедневно го ползвахме....Гофретки с шоколад, на следващия с мед и орехи, на третия със саламче и салата "Снежанка"...А аз нали не съм по техниката, чакам нашия тати да го поправи, като си дойде Cry Ама то  това последното не пречи горната схема да се прилага върху бабините палачинки..Те тиганите по не изгарят hahaha

Общи условия

Активация на акаунт