Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означават фразите „бахабик ктир йа омри лалабад“ и „мута3лик“ на арабски?
Какво е предаването за египетския бизнес в България?
Можете ли да споделите някои интересни преживявания от самолетните пътувания на членовете на форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означават фразите „бахабик ктир йа омри лалабад“ и „мута3лик“ на арабски?
-
Какво е предаването за египетския бизнес в България?
-
Можете ли да споделите някои интересни преживявания от самолетните пътувания на членовете на форума?
-
Какво е значението на фразите "ана мажнун хаббик", "بحبيك قطر وأمري لالابد" и "بحبيك جدن"?
-
Какво означава „мутаалик“ на арабски?

Стомахът ми се е свил на топка и ми се гади ужано 

Що се отнася до питането ти относно двойното гражданство- има го още, моите щерки имат и български и йордански паспорти..Но в обратния случай, когато чужденецът взима българско гражданство, по новите закони май трябва да се откаже от другото си гражданство, за да се сдобие с нашето..
Изисква се официален документ от страната му, удостоверяващ отказа му от съответното гражданство..Ама аз лично познавам много араби с две гражданства - или са заварено положение или не знам..
Ама само да са живи и здрави, другото ще го изтърпя! 

ДУА- жив и здрав да ви е 

или да започна да ви раздавам
обаче е само 3 в 1