Паркирайте камилите отпред - арабски мами чакат ви с шербет! - 76

• 21 116
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро, момичета   bouquet

Днес много много ми стискайте палци, отивам да върша много неприятна работа, която може да ми създаде големи проблеми. Като се прибера, ще споделя. Само всичко да мине добре Praynig Стомахът ми се е свил на топка и ми се гади ужано  Sick

След това, ще ходя да запазвам билета за Йордания. Вече е крайно време, а младежът ми се сърди, че още не съм и все ме подпитва...

Още веднъж, само стискайте палци!
Хубав и усмихнат ден на всички  Flowers Four Leaf Clover

# 211
честит рожден ден на Хамуди! да расте здраво и щастливо дете! newsm59  party023
Наде- майка ми е от свищовския край. аз много обичам да ходя към В.Търново и веднъж годишно все си намирам поводче. сега бяхме там за кръщенето на малката в Дряновския манастир. не съжалявам че отидохме чак до там, но много ми е кофти че малката рева през цялото време от попа. а с майка ми може и да си паснете, защо пък не. тя е много общителна и усмихната, а сега покрай първото внуче направо цъфти. втали се жената и въобще много добре й действа да бяга подир моята щуротийка!

# 212
  • София
На Хамуди на Дуа с пожелания за много здраве и слънчево детство послучай рождения му ден!

Латеа,стискам палци и дано нещата около теб да са наред! PraynigКато стигнеш до момента с резервацията на билета за Аман, драсни на лични няколко реда..Откри ли нещо за чартърите от Варна?!
Наде,ама аз изрично наблегнах на факта, че хипопотамът на снимките го няма Laughing WinkЩо се отнася до питането ти относно двойното гражданство- има го още, моите щерки имат и български и йордански паспорти..Но в обратния случай, когато чужденецът взима българско гражданство, по новите закони май трябва да се откаже от другото си гражданство, за да се сдобие с нашето.. #CrazyИзисква се официален документ от страната му, удостоверяващ отказа му от съответното гражданство..Ама аз лично познавам много араби с две гражданства - или са заварено положение или не знам..
Лили,да моите девойки обичат мотаенето насам-натам, не обичат много,много да си стоят у дома..Колкото до близначките - да, двуяйчни са и по нищо не си приличат..Нито по ръст, нито на външен вид, нито по характер...С риск да повторя свое твърдение от отдавнашен пост, те двете и кака им обаче си приличат единствено по непослушанието ooooh!Ама само да са живи и здрави, другото ще го изтърпя! Laughing

# 213
Здравейте на всички,

Мами от Варна имам една питанка за всякаква информация относно една фирма, която предлага работа в Дубай. Фирмата се казва "Бизнес център Инфомаркет". Мисля, че е сравнително нова. Моля, ако някой има информация да пише...
Нафасима, радвам се че ти хареса книгата, ще чакам отзиви за слънцата, т.к искам да я прочета много.

# 214
Ох,писах дълъг пост с картинки и ми се изтри ConfusedНе ми се пише пак Close
Приятен ден от мен!

пп Марси пристигна ли,делегацията, посрешнахте ли я?

# 215
    Здравейте,да почерпя за здравето на моя дядо,който днес е рожденник.Наде,накрая избрх комплект за спалня с олекотена завивка.
Момичета ,къде сте днес?Посрещнахте ли Марси?Как мина срещата?
Марси,мила -добре дошла на родна земя!  bouquetСъжалявам много,но не успях сутринта.Днес ми е един ден,нямам време да се обърна.
Сабинка,как си?Пусни някои ред докато си си в София.
Кате Мар. Praynig Hug
Латеа Praynig Hug
На всички успешна седмица и  Hug Бързам да доправя гофретите на децата и потеглям,стискайте ми палци ,че днес ми е нужен много късмет.

# 216
Магде, преди да потеглиш 2 въпроса:
1) какви са картинките на спалния комплект?
2) как правиш сместа за гофретите?

отдавна мисля да купя гуфретник и все забравям

Поздрави на всички. не ми се пише нешо, а и нямам какво де  Joy 

# 217
Честит рожден ден на Хамуди  Tada ДУА- жив и здрав да ви е  newsm51
Абе, трябва ли да се регистрирам в този фото- сайт? Щото при мен изобщо не излиза опция Мои албуми...  newsm78
Някой попита за двойното гражданство, та и аз да кажа- деверът ми иска да получи бг гражданство, но действително трябва да се откаже от афганистанското и да донесе документ от там. Ама... по стара муджехединско- комунистическо- талибанска традиция там се заяждат и не искат да издадат въпросната хартийка.
Е, Кате 1- за толкова дълго те беше хванала липсата и няма какво да пишеш... при условие че около теб винаги се случва нещо...
Отивам да пиша препоръки, че цяла седмица се каня и нищо не направих. До скоро  Heart Eyes

# 218
Момичета кокичета, здравейте пак   bouquet

Честит Рожден Ден на малкото съкровище на Дуа, да и е живо, здраво, с безгрижно детство и много много да радва мам и тати!

Магде, и твоят дядо да е жив и здрав още дълги дълги години!  Hug  На мен едни от най-хубавите ми спомени са свързани с моите баба и дядо.

Да ви споделя сега като се успокоих... Имах проблеми с едни документи за платена такса в университета. Сменяха ни размера на таксите, бях платила по старите, те били вече по новите, аз разбрах много след това и имаше вероятност да не искат да ми признаят семестър, защото можеше да се води, че до сега не съм се записвала  Shocked Бях умряла от притеснение, разбрах го в петък и цяла събота и неделя се треса от нерви. Всичко обаче се каза наред, паника за нищо  Peace  Hug

Направих и резервация за моето малко пътешествие до Йордания. Вече нямам търпение  Heart Eyes , а то е чак началото на септември  Confused Но пък сега ме подхванаха други мисли  newsm78 Нали все за нещо трябва да се тормозя - започна се едно мислене и чудене, ами ако нищо не излезе.. бла бла

Отивам да обядвам, че вече загивам от глад  Laughing

# 219
  • Варна
Момичета има ли дежурен за следобедно кафе   chef  или да започна да ви раздавам  bowuu обаче е само 3 в 1

А за гражданството, мисля че всяка страна има споразумение с БГ дали се допуска двойно гражданство или не.

[b]Ели [/b] то и ние отиваме към хоризонт, обаче започваме обиколката си още от хотел Черно море, купуваме си пуканки, там откъдето винаги има опашка и продължаваме. А за майка ти  - няма проблем, аз да питам  Simple Smile

# 220
  • София
Магде,
Честит Рожден Ден на дядо ти!Да ти е жив и здрав, още много години да те радва и ти него! Grinning Heart Eyes
Латеа,я издай какво си хапна за обяд. Wink LaughingЧе около офиса ми възможностите за хапване са доста ограничени..и съответно това ме кара все за манджаре да мисля... ooooh!
Нафасима,нямаш нужда от никаква допълнителна регистрация.От вход с познатото ти потребителско име и парола влизаш в сайта.В горния ляв ъгъл е изписано "Моите албуми".Натискаш и ти се отваря страница с линкове към албумите на момичетата от темата.На същата тази страница, отново в левия горен ъгъл натискаш опцията"Създай нов албум".Оттук нанатък остава да го дефинираш като таен и да качваш снимките в него.....а ние съответно  да ги разглеждаме. WinkДавай! Simple Smile Heart Eyes

# 221
Теди, хапнах в нас... Имаше KFC останало от снощи Simple Smile Не е кой знае колко прекрасен вариант, но това измъкнах от хладилника. А и бях толкова гладна, че нямаше значение  Laughing А това не се налагаше да го приготвям   chef

# 222
Момичета, много празници има днес:
1. Да е жив и здрав и смел синът на Дуа! Много да ги радва и да им е гордост и опора;   bouquet  bouquet
2. Да ти е жив и здрав дядото, Магде!   bouquet  bouquet
 Hug
На срещата с марси бяхме Рали и Близнаците - без близнаците....
Семейството на марси е много симпатично. Съпругът й е приказлив и културен човек, а Линда е живаче. Аз със марси много не си говорих, но пък така се наприказвахме с мъжа й на френски... По едно време той говори с моя мъж по телефона- голяма веселба е!!
Имаме снимки, но ще ги кача довечера по някое време, че тот офиса нямам възможност.

Момичета, благодаря за подкрепата и за молитвите и милите думи. Ще се оправят нашите недоразумения, ама глупава работа, ейййй.

# 223
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ХАМУДИ  ura nbirthday baloni
РАСТИ ЖИВО И ЗДРАВО, ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТЕНЦЕ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!
Tada

Честит празник и на дядото на Магда!
Да е жив и здрав още дълги години!

Момичета, напоследък малко време ми остава за развлеченения тук при вас. В работата все повече ангажименти, у дома дечицата си искат своето - всяко иска време за него, а време не достига................. Confused
Мелани, страшно пътуване си имала. Дано  всичко негативно спре до тук и от тук нататък да имате само хубави емоции и успех!
Кате, на теб - стискам палци!
Добре дошла на сирииско - варненската мама  bouquet
А за албумчето - аз го намерих. Довечера, по-скоро нощес, ако не заспя пред компа, ще направя албумче.  Имам чудесни нови снимки на дечица. Влязох и в старото, малко албумчета са останали, какво ще правите с тях, момичета, ще ги триете ли?  Струва ми се, че не е много хаотично, мисля, че добре са го оформили и така.
Добре дошла на Марси на българска земя!
Деси, чакаме и теб! Разходи се насам и към нашия край, ще ми е много приятно Wink

Чао за сега newsm10

# 224
Рафаела, 3л1,а къде е ?хайде ще те заместя,макар да пия само 2в1.
Кате Ш.,върнах се за малко,не съм видяла въпроса ти..,затова сега.1. бяло и синьо -наподобява море,вълни и там каквото се сетиш.2.За гофрети имам няколко рецепти,но днес ги правих по тази-2ч.ч. брашно,1 и 1/2 ч.ч. пр. мляко,3 яйца,60 гр. масло,2ч.л. бакплувер и 1 ч.л. ванилена захар.Белтъците разбивам на сняг,постепенно добавям другите продукти,маслото да е разтопено.Стават около 10 бр.Аз пека ,народа маже и яде.Ей затова не те съветвам да си купуваш гофретник,че с твоите постоянни гости ще има да си седиш до него. Joy Hug

Общи условия

Активация на акаунт