Паркирайте камилите отпред - арабски мами чакат ви с шербет! - 76

• 21 138
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
и аз качих няколко снимки в новото албумче.
Наде- моята майка гледа на кафе, но скоро не ми е гледала де. тя само на нас си гледа-на мен, сестра ми и на себеси. каквото ми е казала все е станало. то и ние сме на машина и скоро не съм пила турско кафе.  ама сега като дойде тия дни ще взема да я накарам да ми гледа, че да видим какво ще каже.
Рафаела- добре дошла! къде се разхождате из варна? тая морска така ми писна, но само там моето зверче го пускам да тича, че на центъра е пълно с хора и няма как.

# 196
Привет момичета   bouquet

Минавам само да ви поздравя и да ви пожелая една прохладна и успешна седмица на всички   bouquet

В най скоро време 6те ви пиша пак, сега не съм в настроение, загубих близка приятелка  Cry Cry Cry

Лека нощ и сладки сънища на всички  Hug

# 197
Момичета, моят съпруг ДНЕС капитулира!

Преди броени минути: тези дни - по-точно от 4.07 насам, е един такъв - не мога да го позная - изпокарахме се за глупости, ама такива простотии и детинщини, днес вече беше върха. Казвам си - какво му става на човека - да, разделени сме, да по-голяма съм, ама то това не е от вчера, да, родата ни притиска с какво ли не /бебе/, да, иде време за Университета в Бърмингам - той досега не е лекторствал, да и свеки ще дойде в Бг -тя пък за пръв път излиза от Мароко, да и за бебе сме обещали, но много нерви имаше, категорични думи, молби, плач и молитви, и от двамата. Мене тук ме успокоява Абра  bouquet Hug Heart Eyes Heart Eyes  и един приятел, който добре познава мароканците и берберите, понеже е бербер и той, ама и нас в Бг ни познава добре... Цял ден с прибежки - големи преговори по телефон, скайп, големи глупости, да не дава Господ!

Накрая преди малко, за пореден път и окончателно, моят съпруг си призна, че не знае защо е наговорил такива глупости, че е добре, че съм била търпелива и същевременно - директна и даже иска да обещае нещо писмено - че няма повече да говори такива умопомрачителни простотии.... че като казва нещо, човек значи го мисли и може да го извърши и сега тази нощ и 2-мата ще се молим, понеже днес от толкова молитви, сълзи и упоритост и с Божия помощ, се разбрахме.

Сега остава бебе да има..... по-точно ТРЯБВА да има!! И 2 празненства като сватба - щеше да е едно сега, но 2 ще са....не го насилвамаз за това - така беше решил.

Както каза преди Амал, и арабите са хора....   Grinning Simple Smile и на тях им трябва да им кажеш "ако ти трябва време, помисли, ако те е страх-кажи ми, аз съм тук за теб!"

Извинете за лиричното отклонение, ама до помирение преди развод щяхме да се докараме от глупости!

Хайде, отивам за душ и да се моля!           

Лека вечер на всички! /бебе, бебе, бебе/...     

# 198
  • Варна
Елисиния аз моя син също го пускам да тича основно в морската, верно че писва ама няма къде другаде. На една разходка дори си намерихме късметче  Grinning сина ми е мечо турист и вечно обикаля из тревите и настъпал едно кучешко ако, и аз го вземам на ръце от тревата и не видях акото и то се размаза и върху мене и.... уж е на късмет, ама много миризлив Sick  А иначе мъжа ми като се върне отиваме към пикадили парк, разхождаме се по станчовата алея, там няма толкова хора и сина ми върви все направо  Mr. Green Майка ти не би ли се навила и на мене да ми хвърли едно око в чашата, че имаме един сериозен проблем за разрешаване!
Кате Ахал аз също искам второ бебе тези месеци, един съвет - чувала съм че ако пиеш противозачатъчни и спреш се забременява по лесно, незнам доколко е удачно да се пробва по този начин, аз съм си мислела да пробвам един месец или по малко да пия, ама така и не се решавам. Щото ако оставя бебето за когато стане, може и да не стане, а и ми наближава време да се връщам на работа!
Лека нощ на всички

# 199
  • София
Мариам27,Съболезнования за приятелката ти! Cry
За тези, които питат за палестинците....Ако не се лъжа Свеар е имала предвид размяната на отвлечените от Хезбалла израелски войници Елдад Регев и Ехуд Голдвасер /телата им, в случай, че наистина са мъртви/ със Самир Кантар.Става дума и за размяна на още доста палестински и ливански пленници, сред които преобладават жени и деца.. ShockedДано това да е имала предвид и да не съм ви подвела..В преговорите се включиха и други държави, като назначената май някъде за края на юни дата за осъществяваване на размяната беше отложена..Като се вземат под внимание недотам задълбочените ми познания на книжовния арабски, нищо чудно и да не съм разбрала точно нещата от телевизията newsm78

# 200
  • София
Тази размяна трябваше да протече в продължение на няколко дни и на първия й етап Израел следва да получи останките на войниците, загинали по времето на Втората ливанска война през 2006 година, а в замяна Хезбалла ще получи телата на почти 200 ливанци и палестинци.През втория ден на сделката  ще бъдат предадени израелските войници Ехуд Голдвасер и Елдад Регев, които въз основа на данни на израелското разузнаване, не били живи. В отговор Хезбалла ще получи  ливанския  гражданин Самир Кантар, който излежава доживотна присъда в израелски затвор и други палестински затворници, в по голямото си число жени и малолетни  .В Ливан се готвят  за големи тържества по случай освобождението на Кантар .Размяната ще се състои на КПП ``Накура``.По пътя от пропускателния пункт в Ливан ще се състоят митинги и церемонии, а на най - големия митинг реч ще произнесе лидерът на Хезбалла Хасан  Насралла. Ама дали тези размени са осъществени, не знам....Ще се разбере....

Последна редакция: нд, 06 юли 2008, 23:54 от sarated

# 201
Рафаела- на мен ми е любимо място за разходки около хоризонт, но и ние ходим само като сме с таткото, че ме домързява навръщане пеша. а в пикадили парк хич не обичам да ходя, че там ми е работното място и като стъпя и се сещам че догодина трябва да се връщам на работа и се вкисвам. а майка ми хич не обича да гледа на кафе на хората. ако знаеш с какви увещания е гледала на приятелките ми. сещам се че се сърдеше като бяхме студентки и със съкваритантката ми като сме я карали да ни гледа на кафенце. ама не я знам сега в какво настроение ще е. Hug

# 202
akhyal_katya -спокойно мила!Вече си женена-честито Wink Laughing
Гледай сега,някъде четох нещокоето много ми хареса,а и е вярно:
Брака има 3 етапа:първия е на влюбеноста-влюбени,планове,страсти...
втория е на омразата:женените си намират недостатъци,налагат се компромиси..т.е.характерите им се ,,наместват,,
който ,,преживее,, втория,влиза в третия:период на разбирателство и хармония.

Баркът е преговори-това да знаеш от мен Winkти искаш:обсъждате,той иска:обсъждате.
Не се сърди на мъжа ти,арабин или не,на неговите рамене лежи отговорността за теб и бъдещите ви деца.Нормално е да е притеснен за бъдещето,нервен....
Като се отдели от мама ще се успокои Wink

И аз вчера се скарах с моя по нашата вечна тема за осиновяването TiredНе мога да го убедя и това е,обидена съм,разочарована....но все пак го разбирам..арабин...неразбран...и:черен Crossing Arms bowuu

Мелани-каква одисея само!!!Поглези се с нещо..че много стрес ти се насъбра.

Мариам2-съболезнования за приятелката ти,знам колко боли...

Ра-ревнувам от подписа ти Crossing ArmsВсе си по-египетска от мене,не е честно Naughty
Мерси за сайта,нещо за паспорт има ли?В четвъртък отивам да си подам документи за египетски паспорт,дано няма интервю......

Сега качвам снимки.Не ми харесва много тоя сайт,можехме да го обсъдим..Старите ще ги трием ли?
А Муцка и Мухсина какво?

Саратед-интересна пързалка,момите са сладуранки и много обичат да ходят насам-натам,а?
Близначките са разнояйчни,нали?

Елисиния-много хубаво семейство сте!Сестра ти има ли азиятски черти или на мен така ми се стори Thinking

дтти-момичетата са красавици,машаАлла,а майка им ако продължава да сваля кг с този темп,няма да се различавате Naughty Wink
Стегнахте ли багажа?

Надя-къде е Принцесата,снимките в Кувейт са много хубави,пък ти все едно не си раждала,машаАлла!

Нафасима-а панталона с каква блузка го носиш?чакаме снимки!

Останалите дано имате незабравимо лято,а не скучно като моето!
Снимките ми са качени,изглеждам отвъртително дебела CryНякой да ми предпоръча диета моля Embarassed

# 203

Ра-ревнувам от подписа ти Crossing ArmsВсе си по-египетска от мене,не е честно Naughty

Някой да ми предпоръча диета моля Embarassed

Лили, а КЛИКНА ли върху снимчицата от подписа - песничката е мн хубава  Hug може и да не е египтянин изпълнителя, не знам, ама...  поздравче за всички  Party
 Joy Joy Те затова хората, на които им трябват египетски мами все към мен се обръщат!!  smile3534 smile3533
Ми нали съм египтянка по душа - какво да правиш..  Crazy Катето, милата, се отчая да ме агитира за Мароко.... ама то - с каквото си "захранен" - това си остава.  Peace  А пък и когато е недовършено... още повече тегли...  Heart Eyes

По втората част на цитата - дадох диета по-напред. Ама не съм много сигурна дали не трябва да се консултираш с лекар по тоя въпрос, предвид здравословните ти проблеми.

Имам да ти казвам нещо - дано скоро се засечем  Flutter

Кате мароки, много ми стана мъчно от поста ти. На срещата не ми се видя много весела, а и преди бях забелязала ентусиазма ти, с който разказваш за Мароко, напоследък нещо не си себе си, а то крушката си имала опашка.. Аллах ще ви даде сили да затвърдите отношенията в семейството, а какъв по-добър вариант от едно бебе. Само искам да те помоля да се успокоиш. Защото, от на кака ми опита знам, че когато нещо се прави - на всяка цена - тогава човек се притеснява и нещата трудно стават. Когато се успокоиш и кажеш "м**ната му" - тогава само ще дойде. Примерите са - кака ми, както казах, която искаше да забременее преди да се омъжи официално - не стана. Направиха сватба, тя се успокои и ето-няма и месец и бебето дойде. Другия пример е с приятелка - лекарите им бяха казали няма да стане по нормален път - трябва ин витро. Имаха дата - няма и месец точно преди датата - бебето дойде от само себе си.  Party
Късмет, миличка, стискаме палчетата, а ти - спокойно!!  Hug

Наденце, може би си права.... но понеже казаха голяяяяям хабер ще имаш... та аз очаквах ихааааа нещо грандиозно.  newsm53

# 204
  Здравейте момичета,най-после да намеря малко свободно време да пиша.Нещо напоследък хич не ми се седи в къщи,на момчетата пък въобще.Снощи ходихме в Ал. Невски да видим иконите,такива опашки бяха,но благодарение на Яси ни пуснаха с предимство.
Кате Мар.,стискам палци и се моля да успеете.Права е Лили за трите етапа на брака.Ние с моя също много спорим за доста неща.Сега най-често се разправяме за децата,аз кажа за нещо-не,той -да и обратно.Всеки обвинява другия,че ги глези.
Теди,хубави снимки си качила.Да ти призная и ние поръчахме по една приятелка такава пързалка.Има ги в Слънчев бряг в един магазин.Уж я поръчахме за Ливан,но както е тръгнало дали ще стигнем това лято...
Свеар,мойте младежи по цял ден тренират карате в къщи.Имат огромно желание да ги запиша,но около нас наблизо няма и тази година ми беше невъзможно да съчетая нещата.Обещала съм от есента живот и здраве да ги водя.За Ливан още не знаем дали и кога ще пътуваме.Едни документи ни бавят и всичко зависи от тях,а времето много напредва.Искахме това лято да постоим повече и къщата да си обзаведем,но.... Hug
Мариам 27, Praynig Hug
Мелани,големи премеждия сте имали...Сега се наслаждавай пълноценно на почивката,поглези се ,пък работата да почака малко.Имаш право.
Лили,много добре си изглеждаш на снимката.Но ,ако все пак искаш мнение за някоя диета,аз най-бързо свалям с диетите на Ипо.При него се връщам винаги,защото каквото и да опитвам с неговата имам най-добри резултати,които задържам по-дълго.Там се пият и витамини и не зная при теб дали са разрешени.Хубавото е ,че при него свалям повече на обиколки ,от колкото на кг. Наскоро си бях купила умишлено по-малки дънки,които вече ми стават и съм много щастлива.
На всички Hug Hug Hug

# 205
Да е жив и здрав Хамуди на Дуа!           Весел празник!
И Дуа не ни забравяй,поздрави го специално от моите момчета и нека получи всичко за което мечтае.Прегръдки и за Али и Рабуба.

# 206
Бодрутро  Hug
Кате 2Hug Стискам ти палци от все сърце и ти желая най- сладкото бебче на света  Heart Eyes Това с разправиите за щяло и нещяло ми е супер познато, даже по- рано и на момичетата тук се жалвах, ама ми писна вече нерви да хабя и на другите да досаждам. Гледам си спокойствието- живота е прекалено кратък, за да го изживяваме в лошо настроение. Късмет от мен   bouquet
Лили- панталончето го комбинирам с блузки в етно стил, но все се надявам деверът да донесе нещо оригинално индийско, което да му подхожда повече. Обичам подобни дрешки...аз по принцип съм доста "разнолика" по отношение на облеклото де- ту официална, тук като тинейджър, а етно- модата я обожавам.
МеланиHug Съжалявам за преживяното, разбирам те напълно. Но всичко мина, така че- отдай се на спокойствието. А за Иво- искал е да си направи реклама, човекът, нормално  Laughing Из изрезките имаше ли я онази изцепка за "звездата Юда", дето засенчила "звездата Исус"?  Laughing
С тоя фото- сайт нещо не мога да се оправя  newsm78

# 207
добрутро и от мен! днес сме много раннобудни, а на мен хич не ми се ставаше.но детето има други планове за деня в тая жега!

# 208

4естит рожден ден Хамуди-Дуа,да ви е жив и здрав и много шастлив

катя едно здраво и красово бебе  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

нафасима влизаш в сайта избираш опцията мои албуми-там ще ти излезнат нашите албуми,ако пък след като си влезнала са те препратили към форума им,просто напиши адреса още веднъж и от там ще излезеш към на4алната страница,след като си влезнала в моите албуми избираш -нов албум,таен-и готово

лили  аз попитах за албума,никой не се изказа против

мелани  Hug

хаяти,кате,хари къде из4езнахте  newsm78 newsm78 newsm78

# 209
Добро утро момичета, Теди видях снимките и дечицата, ама тебе те нямаше Sad Иначе природата е супер и дечицата със сигурност са се наиграли на воля...
Ели, като дойда някой ден във Варна ще се запозная с твоята майка, тя трябва да е около моите години, знам ли... Ше има за какво да си поговорим Simple Smile Кога сте ходили на Арбанаси? Да не сте от него край? И вие ли сте две момичета, като моите принцески?
Мариам27 незнам какво е станало, но много съжелявам... Катастрофа ли е имало? Сподели, така ще ти олекне...
Кате Мароки, има и такива моменти ама бебока ще ги изглади много добре, вие само да стигнете дотам, ние тука ще подсилим ситуацията с молитви от сърце. Ех, живот за колко дребни неща се ядосваме....и се караме....
Лили какъв е този египетски паспорт, за гражданство ли? Имаме ли още двойно гражданство в БГ или трябва да се избира само едно?
Лили принцеската е тука край мене ама аз и чета постингите и тя не се включва много, да не кажа хич... Друга вълна я люлее сега, като мине време ще се включи... Ама ти на кое огледало се виждаш дебела?  #Crazy Майтапчийка такава...

Общи условия

Активация на акаунт