Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означават фразите „бахабик ктир йа омри лалабад“ и „мута3лик“ на арабски?
Какво е предаването за египетския бизнес в България?
Можете ли да споделите някои интересни преживявания от самолетните пътувания на членовете на форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означават фразите „бахабик ктир йа омри лалабад“ и „мута3лик“ на арабски?
-
Какво е предаването за египетския бизнес в България?
-
Можете ли да споделите някои интересни преживявания от самолетните пътувания на членовете на форума?
-
Какво е значението на фразите "ана мажнун хаббик", "بحبيك قطر وأمري لالابد" и "بحبيك جدن"?
-
Какво означава „мутаалик“ на арабски?

и на тях им трябва да им кажеш "ако ти трябва време, помисли, ако те е страх-кажи ми, аз съм тук за теб!"
А иначе мъжа ми като се върне отиваме към пикадили парк, разхождаме се по станчовата алея, там няма толкова хора и сина ми върви все направо
Не мога да го убедя и това е,обидена съм,разочарована....но все пак го разбирам..арабин...неразбран...и:черен

Катето, милата, се отчая да ме агитира за Мароко.... ама то - с каквото си "захранен" - това си остава.
А пък и когато е недовършено... още повече тегли... 

Иначе природата е супер и дечицата със сигурност са се наиграли на воля...
Майтапчийка такава...