Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означават фразите „бахабик ктир йа омри лалабад“ и „мута3лик“ на арабски?
Какво е предаването за египетския бизнес в България?
Можете ли да споделите някои интересни преживявания от самолетните пътувания на членовете на форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означават фразите „бахабик ктир йа омри лалабад“ и „мута3лик“ на арабски?
-
Какво е предаването за египетския бизнес в България?
-
Можете ли да споделите някои интересни преживявания от самолетните пътувания на членовете на форума?
-
Какво е значението на фразите "ана мажнун хаббик", "بحبيك قطر وأمري لالابد" и "بحبيك جدن"?
-
Какво означава „мутаалик“ на арабски?
, но сега рядко пия турско кафе, да не кажа никак, освен ако отида на заведение и там предлагат такова.

много добро включване Надявам се че сте добре какви са температурите у вас какво правите по цял ден ще ходите ли скоро на гости у жедди 
но отдавна не са писали при нас малко по различни са подаръците 

/
Как е Ели? Аз от тази вечер започвам "Хиляди сияйни слънца"- очертава се да бъде също толкова потресаваща и истинска история като "Ловецът на хвърчила".
/ако няма рима.../ Имам странното предчувствие, че мъжът ми ще нададе див талибански вик като ме види и ще побегне към пустите върхове на Хиндукуш

при нас стана от първия път, а аз си мислех че ще мине много време и въобще не очаквах от раз да е.

бях решила да се връщам. Акълът ми не го побираше за какво става въпрос. И като не сме се делили, не мога без този човек, заедно сме във всичко, в бизнес, в грижа за децата.
Та след уговорки от всички страни се съгласих и се натоварихме цялата тайфа в микробуса им, пътьом изпразнихме Била и отпрашихме към река Струма..Ама не съжалявам, прекарахме си супер и се връщаме едва сега..Виждам, че сте направили регистрация в ново сайтче, та след малко ще кача някоя и друга снимка..Само да ви кажа нещо хипер готино... и аз като децата.Въпросното момченце има братовчед в Англия, който за рождения ден го сюрпризира с една водна пързалка, ама не наклонена..Представлява една дълга около 3 метра надуваема лента, която се включва към маркуч.Почват да излизат множество вертикални водни струи, които намокрят лентата..Оттук нататък задачата с повишена трудност е да се засилиш и да се изпързаляш по мократа повърхност..
Господ знае кой ни е пробутал някъде в БГ..Всички останали парички си бяха наред..Ама йорданците не мислеха така.. Хоп колата на щателна проверка, свалиха и даже и вътрешността на вратите..Мен ме водиха като някаква престъпница в една стая и полицайки ме обискираха.Какво унижение!