Паркирайте камилите отпред - арабски мами чакат ви с шербет! - 76

• 20 991
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
Пусни да гледаш на запис новините от днес, но втората част от 19.30 които са. От страницата на БТВ можеш да гледаш всички минали вече предавания, а това е съвсем прясно....

# 166
благодаря на вси4ки за пожеланията  Hug  bouquet
надя не пиши моментари за сни8мките защото така излизатр на заглавната страница
останалите-съгласни ли сте с новия албум,който не е разбрал на www.foto.bg-ника и паролата са същите  newsm78

# 167
надя не пиши моментари за сни8мките защото така излизатр на заглавната страница
останалите-съгласни ли сте с новия албум,който не е разбрал на www.foto.bg-ника и паролата са същите  newsm78
Деси, не знаех. Може ли да се махне сега?  newsm78

# 168
надя не пиши моментари за снимките защото така излизат на заглавната страница
Деси, не знаех. Може ли да се махне сега?  newsm78

споко-,махнах го  Peace

# 169
Марси лек път, то по-скоро цяло пътешествие ще е вашето  Simple Smile С италианците ли ще пътувате?

mamaK, ето тук може да прочетеш информация за визите, но за нас българите не става да ти издадат виза на летището, трябва предварително да е готова:
http://www.uaeinteract.com/travel/visas.asp#visa
http://www.marbrotours.bg/index.php?action=search_offers&off … 3&offer_id=25

Снеже, четеш ли ...как сте с бебока? Илиас, ходи ли на градина?  Ако не стане нещо непредвидено, чак септември може би ще почивам...

Ясминка и тя сигурно няма време покрай Каруми

Всички са ваканция май  Rolling Eyes Няма много списващи в темата.

Мелани, големи перипетии, но най-важното че сте там  Peace

за албума ще изтриете ли акаунта от snimka.bg напълно, нещо не доразбрах...или който иска да качи във фото.бг, докато се оправи първия сайт?

svear  Hug

# 170
  • загубено
Момичета благодаря ви за бързите отговори.

Весело лято

# 171
  • по пътеката
ани, мерси, дано, бог да ни пази! пък ти си виж пак графика, може да има малко местенце! Party Crazy Hug  bouquet
деске, изтрий и моя албум ,ако ще триете, ок , мерси! по-късно ще сложа мои снимки в новия! за вси4ки прегръдка! Hug

# 172
  • Варна
Девойки, аз кога ще мога да гледам из албума  newsm78
Трябва ли да чакам 5 теми да минат, в които да съм писала?

# 173
ехееее доста сте изписали!
привет момичета!  bouquet
в тая жега и нета не ми е интересен. бях на плаж днес и после си и подремнах, а вечерта бяхме по разходките. влязох в новия албум и утре ще си кача и аз снимки.
Деси- много ми хареса Самара на снимката.  bouquet
лека нощ на всички! и дано да е прхладна!

# 174
Здравейте  Simple Smile

Все се каня да надникна  за да видя какво толкова пишете, че темите Ви се изписват със скоростта на светлината явно голям купон е при Вас    Wink

Имам един въпрос към емирските мами.

Най-добрата ми приятелка живее и се  жени в Дубай в католическа църква (жениха и той е чужденец, католик) и ни поканиха обаче по разбираеми причини няма да ходим  Tired.

Те ще подписват и в БГ обаче пък ние май няма да сме там по това време. Ако е възможно да ми дадете идея какво да им изпратя за сватбата, изобщо какво се подарява при Вас като традиция а ако има и сайтове за подаръци за да поръчам оттук много ще ме улесните.

Мерси предварително.

# 175
Девойки, аз кога ще мога да гледам из албума  newsm78
Трябва ли да чакам 5 теми да минат, в които да съм писала?

Първо, Рафаела, добре дошла и от мен!!   bouquet
Да, и не само ще трябва да изчакаш 5-те теми да минат, но и ще трябва да ни "убедиш" да ти дадем паролата. Сред нас има девойки, които пишат над 5 теми и все още нямат парола...

Снимките не съм ги правила аз, а мои близки  Peace Когато направя свои - ще ги забележите, няма как!!  Mr. Green

A  това е за всички, на които им предстои да се омъжват за египтяни  Heart Eyes
Марси преди време публикува подобна статия, ако е същата - моля за извинение, не ми се рови назад в темите да сравня....
  bouquet

# 176

добро утро моми4ета  bouquet  bouquet  bouquet

рафаела както каза Рали-5те теми са задължителни,освен ако не си у4аствала в обща среща,сега да ти разясня какво озна4ава да ни убедиш-ами да споделяш с нас неща от живота си- с което ти и запо4на-както си забелязала-деца,ежедневие и подобни,а не само постинги от рода-здравейте,как сте,аз днес бях на кафе защото има моми4ета за които от 3 постинга знаем пове4е ,отколкото за дреги които са с нас пове4е от 10 теми
къде из4езнаха-мариам-1,2,3  newsm78 newsm78 newsm78
катенце ,мило и теб те няма Cry
нали предната ве4ер не спах и снощи трупясах още в 22,събуждам се по едно време и гледам каките преустроили един техен 4орапогащник като трико на Даяна-голяма гледка беше Joy

# 177
Добро утро на всички арабски гълъбици,
Аз тук мойте гълъбчета под прозореца си ги нахраних вече Simple Smile а за вас кафенце, разбира се...

На всички лек и спокоен неделен ден... Шехерезада, къде се изгуби из лондонските улици.... Ани и ти си сайлънс Sad нафасима Sad няма ги дубайските мами и бахрейнските и алжирските Sad

Я да фърля едно оченце на кафето къде сте Wink

# 178
Ида, идаааааа! Кафенце! Донасям се със напоритостта на ездачка, останала без ютия. ... връзка между двете неща има само в моето съзнание, магазина до нас не работи... няма ютийка...
Я иначе, ето една мелодийка за това кафенце!

http://www.youtube.com/watch?v=59yMGSrFVjQ 

# 179
  • Варна
Здравейте момичета  Simple Smile
Наде да не би да гледаш на кафе Grinning Ако е така - идвам ти на гости Joy
Рали, Dtti нямам нищо против убеждаването, ама май нещо  не се вписвам твърде в пейзажа Sad Стана ми интересно това за срещата, имало е среща на живо ли? и един въпрос също, може би е излишен, но каква е идята албума да е скрит?
Лек ден на всички мами, а ние сега ще отиваме да се приготвяме за обяд с роднините. Правим си такива обяди в неделите, преди беше всяка неделя, а сега е през седмица.
Лек и прохладен ден на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт