Паркирайте камилите отпред - арабски мами чакат ви с шербет! - 76

• 20 953
  • 294
  •   1
Отговори
# 240

моми4ета да по4ерпя-имаме си такова само 4е бяло,и на изплащане,хлапетата са много щастливи

магде 4естит рожден ден на дядо ти   bouquet  bouquet  bouquet
аз днес и на доктор бях от в4ера постояно ми се гади,та доки каза 4е е от колита-оба4е за толкова годи колит такова нещо не съм имала-гадост

# 241
  • Варна
Надеееее     bouquet   bouquet   bouquet  Hug  Hug  Hug остави майтапа на страна, наистина ли видя нова къща? щото точно това ни е големия мазол дето все върху него ходим! ама хайде бе, то родилни мъки станаха! наистина ли ще си имаме? я утре пак пий едно кафе заради мене  Joy да потвърдиш инфото  Peace 
А за три в едно не ми се чува! Двечки стигат, третото вече ще ми дойде съвсем много! Сина ми тъкмо днеска се научи да си отваря вратите сам, и все в тоалетната влиза  Joy незнам какво толкова му харесва там! Когато си имаме къща Наде заповядай нагости!

Шилан Шиар аз за щастие или не /незнам/ нямам свекърва. На мъжа ми и двамата му родители са починали преди около 5-6 год, но мъжа ми говори с много обич за майка си. била е страхотна жена, съумявала е да даде съвет и добра дума на всеки. незнам дали изобщо щяхме да се оженим ако тя беше жива, но ако имах щастието да я познавам, мисля че щеше да бъде страхотна свекърва. в замяна на това мъжа ми си има сестра и брат, които в началото изобщо не ме искаха, и не само те, целия му род не ме искаше, имаше само един двама дето го подкрепяха да се оженим. сега вече всичко е наред, разбираме се, сестра му е чудесна жена, друга такава не познавам, зет му е душа човек, много се смее, много танцува, просто душата му танцува на този човек, много са мили, много помагат на мъжа ми /с каквото могат естествено/, изобщо всичко е ок!
и момичета, никакви гофрети  Naughty че нали знаете как се свалят килата после  Joy
лека вечер на всички и Наде да не ми забравиш кафето утре  Hug

# 242
  • София
Деси,Честита кола!Да й се радвате, да ви вози гладко и безпроблемно, и по-често в посока  към БГ! Grinning А това за колита е наистина гаднооо!Дано да ти мине бързичко!А има ли някаква вероятност доки да е недоразбрал и ти  да си се позаразила с  форумния вирус?Знаеш го тоз пусти вирус... Laughing Laughing LaughingПък особенно ако си пийвала напоследък и кафенце 4 в1 ,нещо като 3 в1 ама с добавка хель.. WinkШегувам се с най-добри чувства и се надявам от сърце, че не те засягам с нещо. Simple SmileИначе вече съвсем сериозно- желая ти скорошно оздравяване, че БГ ви зове..! Heart Eyes
Тъкмо днес реших да бодърствам по нощите, а вас нещо ви няма SadОт скука ще взема пак да се отправя към хладилника, а не трябва, не трябва...

# 243
теди ами мъжо каза 4е ако не е дното ще е другото  Mr. Green
а за кафето бнез хел не можели 4е и досега не му свикнах-пия го само 4исто

# 244
  • София
Деси, принципно и без хель може, ама просто се чудих каква четвърта съставка да добавя ...та да го докарам до 4 в 1 Laughing

# 245
Деси, принципно и без хель може, ама просто се чудих каква четвърта съставка да добавя ...та да го докарам до 4 в 1 Laughing
теди аз ще ти кажа-3 4асти мляко и 1 кафе-защото каките казаха 4е ако пак забременея-да е бяло като тях,а не 4ерно като Даяна  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 246
  Хей ,къде изчезнахте ?Докато поговоря с родата и няма никой,как ви се спи в тая жега?Преди поне Мелани ми правеше компания,а сега сигурно се разхожда край морето....
Деси,честита ви кола.Да си я карате със здраве и безаварийно.  bouquet
Теди с Деси май сте мераклийки на форумския вирус  ама внимавайте с това 4 в 1,че то и 5в1 може да стане.Особено при теб,имаш опит.
Снежке,чудесна новина,нали това си искахте.Аз при третия опит си мислех за девойка и като отидох на 3d и ми казаха мъж,първо не повярвах.Излязох като попарена ,а мъжа ми и батковците чакаха и като ме видяха мислят,че нещо ми има,ама като разбраха нямаше по щастливи от тях.  bouquet
Кате Ш.,видях и с мечета и с делфини,ама за дядото не върви.За себе си харесах на червени рози,но този път съм решила да ги купя само за нова къща.Гофрети има пак там на Хр. Ботев ,тази верига преди имаше заведение и в студентски до зала Хр.Ботев.Сега там няма ли ,че не съм обърнала внимание?

# 247
Добро утро, момичета!

Отдавна не съм слагама кафето, казвам хайде сега да поправя тази своя грешка:

иначе слагам и обяда - в хладилника, че днес няма да спра до довечера - поне до 23 часа.

Честита кола на Деси. Много интересни места да посетите.

Гофрети - каква вкусна тема за разговор - досега не съм яла никога.

Магде
, как са момчетата? Какво прави сладурчето Яси? Ти слушаш ли го?  Hug Hug Каква е топката на въже, която пръска? Омръзна ли им вече?

Вчера Събинка разказа малко за близнаците - Йоанка се подигравала на Теди, че е смотан мъж... нещо такова -не искал да се качи на конете, а тя била "женка" и не се страхувала. Разхождали 2-те костенурки - биби и ниела в едни кофи от латекс, хахаха.

Лек ден!   

# 248
Добро утро и от мен! Гледам снощи е имало малко раздвижване и пак сте заспали!

Магде, нз за студентски какво има, какво няма  Embarassed  От 2г. не съм излизала и на кафе, само чат-пат на кръчме  Joy  много съм .... такава някаква...  Пък хората си мислят, че черния арабин не ме пуска  Joy  а не ме знаят каква съм задрастенячка  Sick  Казваше на някакво приятелче негово, че дори на диско не съм ходила с него, а приятелчето се чуди.  Ох дано на дърти години не ми дойде на акъла да си наваксвам  ooooh!   Laughing 

Кате, ама сериозно ли не си яла гуфрети?
Айде да си вземем един форумски гуфретник !!! цял ден да печеме и мажеме.
Дано тия дни се ориентирам към някой магазин и да си взема!

Рафаела, добре, я разказвай още за арменската душевност! Сватби, тържества,,,,,

# 249
Eli, Шехерезада ни забрави, обеща ни включване от Лондон ама на, грабнаха я английските аристократи, балове, конни състезания и това е..... Simple Smile Simple Smile Simple Smile  ooooh!
Теди то по това време нямаше такова кафе 3 в 1, най-вероятно си ги пиела по три на ден и от това ще е Simple Smile
Марси какъв ти е графика за България, няма ли път към Дунава....  Party
Малеее, днес го дават най-горещия ден за годината и ние русенце ще сме ни живи, ни умрели... Незнам защо през лятото Русе стана най-горещия град Sad, де и през зимата да беше така....  Thinking
Ако утре ме няма онлайн от жегите ще да е...
Ей, Деска мабрук от нашия дворец... да си я карате със здраве и да я изплатите ей така, като на шега, без много зор. Ще чакаме онлайн снимки...   bouquet   bouquet   bouquet
Рафаела ще имаш момичето ми, ама след години 3, не ще е толкова скоро, ама пак можем да се видим. А и не се знае къде ще бъде къщичката ти, сменят се и времена и планове, понякога Wink  Peace
А това за светата троица е много добра комбинация за майките, питай Деска... Като имаш 2 деца единия глези едното, другия другото и колкото и да внимаваш все има понякога делене, ама като са повече няма начин.... всичко е накуп Simple Smile  Joy
Теди направи шифър на хладилника си и само мъжо да го знае Simple Smile   chef

# 250
Наде, за многото деца  не знам. Ето моя са 5 -какинката му, той, брат му, една мома на моя възраст и една 16годишна. Обича голямата си сестра, зашото е по-голяма, та е длъжен да я обича по техните традиции  Joy    Обича брат си, зашото му е единствен брат. Обича малката си сестра, защото е малка. Ама средната сестра все я забравят, не само той , а и другите. Някак си се губи момичето из навалицата, все я бутурнясват. Та ми става жал понякога и го карам да й купи нещичко, обаче другите й го взимали  Whistling

Според мене идеалната комбинация е -две деца и когато порастнат и вече никой не те слуша, да си родиш едно мъничко  Joy  Или 3 породени и после пак едно мъничко.

# 251
Кате това за породеното мъничко е и мое виждане, та затуй съм си планирала едно за догодина Simple Smile Иначе изведнъж децата напускат дома и шока е голям, а така ще има с какво да се разтушава човек.  Joy
Лили, виж какво пише в новините:
Небостъргач с формата на морска вълна ще се издигне в дубайския Меритайм Сити. Проектът е на стойност 680 млн. долара. Кулата ще бъде с височина 200 метра и ще се нарича Айрис мист, а общата й площ ще бъде около 79 000 квадратни метра, пише БТА.
На 54-те етажа на небостъргача ще има 355 луксозни апартамента. Обикновените апартаменти ще бъдат с една, две и три спални. Предвижда се в комплекса да има и помещения за 28 офиса и шест търговски обекта. Очаква се строежът на новия небостъргач да приключи през юли 2011 година.

Няма ли край тази надпревара за най, по-, по-, най- Като ги чета тези неща се сещам за кулата дето някога хората искали да построят и да е по-висока от небето ли беше, от Бог ли...

# 252

Добро утро,ето и едно студено кафе от мен.То трябваше и да почерпя,но хайде после.Наистина имам и момче и момиче,ама мъж ми е капризен -искал и второ момче.Та затова се зарадвах сега,че след време да не иска и четвърто.
Деси-честита ви нова кола-да пътувате с нея все на интересни места.И аз все врънкам за кола,защото имахме в България,но все нещо не става.Дано пък сега като съм бременна да ме съжали. Praynig
Амал-влизай по-често да се разтоварваш сред нас.Сега си крайно изнервена,но   това е преходно-остава ти още малко.На с Д вчера ми казаха,че пола се вижда от  седмица,но ти по-добре отиди към 18 за да видиш и органите му.
Магде-дали пък по-късно няма да се навиеш и на 4.Аз забременявах по някакви таблици и 3 деца са ми излезли точно.Не знам да вярвам или не ,но е факт.
Кате-съгласна съм за форумския гуфретник  chef Hug
 И аз съм за първия вариант с късното бебе,пък уж и каката ще помага-ще имат разлика 11 години.

# 253
снеже съвпадени е ,аз гледах по вси4ки таблици и нито една не ми позна  bowuu,ама пък кой знае може при нас нещо да не е наред  Mr. Green.ти кога ще се прибираш насам  newsm78
 и да ви успокоя-няма 4 в 1 с лекарствата се успокоиха нещата а и си проли4а-запо4наха болките,но се търпи,ама все пак има сянка на съмнение едното от лекарствта е то4но с/у повдигане  Mr. Green
мерси за пожеланията за колата   bouquet Hug
и при нас е жига,щях да ходя до магазин ама се отказах-след 4 4е полсе сме и на зъбар а и малко подаръщи да взема

# 254
Снеже, ти си младичка, и за четвърто късно имаш време  Simple Smile  

Аз, аз , кога ли ще сколасам за едно барем ooooh! Не знам защо се залъгвам с кариера, да мине времето...  Rolling Eyes  Иначе жабките толкова си ги обичам, пък и не са капризни  Laughing

Деси, какво ще носиш към БГ? И какво носиш пък за сириците  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт