Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Юли

• 55 834
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 1 155
Ако някой поръчка от САСА моля да ме включи с 2-3 неща. Не съм следяла темата отдавна, не съм и поръчвала някой да сподели пак ли се чакам продуктите от Саса по месец?
писах ти на лични Peace
Чака се, но не чак месец, последния път 2 седмици Peace

# 1 156
  • Варна
Момичета, имате ли отзиви за продуктите от серията Hydra feel на YSL...и по специално за тази хидратираща маска...звучи много примамливо  Crazy

# 1 157
мими23
Извинявам се,не съм видяла.Не беше нужно да ми отговаряш,след като са ми писали.Моя въпрос беше излишен ,а твоето писане не ooooh!

# 1 158
# 1 159

По описание 2-я ми звучи по-добре. Но зависи какво търсиш като ефект. (Аз бих избрала 2-я -  Peace)

Аз скоро получих от тази серия : http://web2.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=102650205001
и балсама, но още не съм ги пробвала и не мога да дам отзиви засега.

# 1 160
мими23
Извинявам се,не съм видяла.Не беше нужно да ми отговаряш,след като са ми писали.Моя въпрос беше излишен ,а твоето писане не ooooh!

Не се обръщам специално към теб Peace
По принцип...никой не чете,всички питат...значи тези които отговарят го правят напразно или повтарят и потретват.Мен ме нямаше 4-5 дена във форума а изчетох до сега всичко което съм пропуснала за да се информирам-значи може.
Друг е въпроса,че нищо интересно не прочетох...ставаше въпрос за един код Фрии,как и къде се слага и за какво.Да не говоря колко въпроси (по темата) увиснаха във въздуха за да получат отговор неразбралите за кода.Елементарно е,пише си го на сайта най отгоре с ГОЛЕМИ БУКВИ-въвъдете ФРИИ за безплатна доставка.

Какво стана с една тема да се изнесе в На пазар?

# 1 161

По описание 2-я ми звучи по-добре. Но зависи какво търсиш като ефект. (Аз бих избрала 2-я -  Peace)

Аз скоро получих от тази серия : http://web2.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=102650205001
и балсама, но още не съм ги пробвала и не мога да дам отзиви засега.
В момента ползвам червения от тази серия, вече втора опаковка и съм много доволна, но искам да пробвам нещо новичко Crazy
И на мен втория ми звучи по-добре, но все пак се чудя newsm78 Само не искам да е за обем, защото си имам в излишък Crazy За втория май пишеше, че е възстановяващ.....ще взема него ма newsm78

# 1 162
Момичета, имате ли отзиви за продуктите от серията Hydra feel на YSL...и по специално за тази хидратираща маска...звучи много примамливо  Crazy

Хубава е серията,много е приятна.Имала съм мострички и спомените ми са,че беше много лека,нежна и суперовлажняваща...с тъй наречения и патентован от ИСЛ комплекс бебешка кожа.Като всички подобни серии обаче предлага единствено и само супер хидратация и нищо по специално.Най много до към 30 години. Ако си в тая група-бива,инак бих взела само маската за ползване 1-2 пъти в седмица Peace

# 1 163
  • Варна
мими23, мерси...на 24 почти съм...маската ще си взема в най-скоро време...и може би околоочен някакъв от серията  Crazy

# 1 164
  • Варна
teo 71, Черна орхидея на Том Форд няма в Бг, аз си я поръчах от FragranceX, беше на 52 долара, но сега виждам, че вече няма наличност, в Ягодка я има за 69 долара. Утре ще си я взема и ще кажа впечатления.

# 1 165
# 1 166
teo 71, Черна орхидея на Том Форд няма в Бг, аз си я поръчах от FragranceX, беше на 52 долара, но сега виждам, че вече няма наличност, в Ягодка я има за 69 долара. Утре ще си я взема и ще кажа впечатления.

ThinkingМи освен да ти пратя арес и да ми изпратиш парфюмирано листче Laughing в плик Laughing-как да я тествам иначе Crossing Arms-видях че я няма вече във фрагранс-докато се начудя...намерих няколко оферти в ибей,ама все ми се ще да подуша първо Hug

# 1 167
черната орхидея на том форд много ама много наподобява NU YSL ето този:,

# 1 168
  • Варна
Наистина ли на Nu прилича? Той ми е доста любим.

teo 71, прати ми ако искаш адрес на лични и утре като го взема ще ти пратя листче

# 1 169
Ако някой поръчка от САСА моля да ме включи с 2-3 неща. Не съм следяла темата отдавна, не съм и поръчвала някой да сподели пак ли се чакам продуктите от Саса по месец?

и аз бих се включила

Общи условия

Активация на акаунт