Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Юли

• 55 783
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 1 215
Аз съм за първия вариант.Ще е тъпо да обсъждаме едни и същи продукти в две различни теми.
Питах Лео ,тя каза да питаме Тати .

# 1 216
  • Варна
Първият вариант.
Макар че пак ще се омешват нещата. Като гледам, особено когато става въпрос за парфюмите, много неща се дублират и в темите за парфюми. Почти същото е и с козметиката newsm78

# 1 217
  • Пловдив
Mims-Mims, едното е Dior Addict Glitter Collection Lipstick - No. 003 Show it линк
Другото е Dior Addict Glitter Collection Lipstick - No. 004 Taste It линк

Мерси  bouquet
Яд ме е, ама много ме е яд - голяма част от артикулите на фирмите или изобщо не се внасят в БГ, или нещо познато спира да се внася........ Е как да си избере човек цвят на червило по нета, как да му разбере консистенцията, аромата, усещането върху устните #2gunfire

Може и да са се внасяли, ама да не помниш, като се има предвид, че са лимитка от 2003 и оттогава не са излизали повече Mr. Green

Жалко, директно в коша отиват тогава.  Sad Все пак добре, че предупреди, защото мислех още едно да взимам.

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 07:54 от marzeliva

# 1 218

Да, това е ясно, че разрешението ще дойде от негова страна. Затова сега да обсъдим какво точно искаме, за да бъде формулирана молбата и да попитаме веднъж, а не 20 човека да питаме едно и също

# 1 219
Между другото все още не съм измислила как да формулирам молбата си относно разделянето на темите, че да не я отхвърлят  Embarassed
1 вариант в Красива мама остава тема: Ягодка и Саса - продукти, а в На пазар - Ягодка и Саса - доставки, проблеми и прочие
2 вариант Ягодка - продукти, доставка и прочие и втора тема- Саса, Бюитив, Фрагансес - продукти, доставка и прочие
давайте идеи  Hug

За мен първият вариант е по-добре  Peace
С 2рия ще стане още по-голяма "боза"

# 1 220

Да, това е ясно, че разрешението ще дойде от негова страна. Затова сега да обсъдим какво точно искаме, за да бъде формулирана молбата и да попитаме веднъж, а не 20 човека да питаме едно и също
Питай го за първия вариант .

# 1 221
а някой да познава този аромат? не съм го виждала тук
...

Има го в мола.

мерси, аз живея в букурещ. но го намерих и тук, в сефора, бяха го позабутали
благодаря и за другите мнения
наистина е лекичък, за лятото. на мен пък лек ми трябва, че да не ме бърка бебето като суче Simple Smile докато се прибера от работа, да е изчезнал Simple Smile

# 1 222
Момичета дайте мнение по предложенията на skrita за да знае какво да прави.

# 1 223

Аз съм за 1-то предложене! Peace

# 1 224

Аз съм за 1-то предложене! Peace
и аз Peace

# 1 225
  • Габрово
И според мен първият вариант е по-добър  Peace
От 01.08.2008  Wink

# 1 226
  • Плевен
Аз също съм за предложение 1  Peace

# 1 227
  • Варна
И аз съм за 1-во  Crazy

# 1 228
1вото предложение.....Аз самата се старая парфюмите ,примерно, да ги коментирам само в темата за парфюми...

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 17:55 от emily_ska

# 1 229
Айде и аз за първото предложение  Peace

Общи условия

Активация на акаунт