Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Юли

• 55 801
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Варна
мими23 поръчала съм две от червилата на Диор - тези:

Като ги получа, ще ще ги опиша. Надявам се да не са много ярки.

Би ли ми казала номерата на тези червила, че издирвам едно от тази серия Hug

# 1 201
  • Mostly in my mind
Благодаря на всички за коментарите Hug След оглед на Ести Лодър се спрях на това, дано улуча като цвят   http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=70745&goChar=E

Последна редакция: нд, 27 юли 2008, 13:56 от Лолита

# 1 202
  • Пловдив
Mims-Mims, едното е Dior Addict Glitter Collection Lipstick - No. 003 Show it линк
Другото е Dior Addict Glitter Collection Lipstick - No. 004 Taste It линк

# 1 203
  • Варна
Mims-Mims, едното е Dior Addict Glitter Collection Lipstick - No. 003 Show it линк

Мерси  bouquet
Яд ме е, ама много ме е яд - голяма част от артикулите на фирмите или изобщо не се внасят в БГ, или нещо познато спира да се внася........ Е как да си избере човек цвят на червило по нета, как да му разбере консистенцията, аромата, усещането върху устните #2gunfire

# 1 204
Някой знае ли нещо за марката Adrien Arpel :
http://us.strawberrynet.com/skincare.aspx?BrandId=535&goChar=A

Продуктите са на добри цени а по описание звучат много добре.За съжаление не съм чувала нищо до сега,никакви отзиви и мнения.Ето и официалния сайт:
http://adrienarpel.com/index.html

Някой знае ли нещо повече и има ли отзиви за някой продукт?!
Зимата ползвах хидратиращ крем,в момента го няма в Ягодата.Крема беше много богат, попиваше идеално+плюс това беше с фактор.Перфектен ми беше за зимата.

# 1 205
  • Boston, MA

Явно няма отзиви Thinking
Изчетох де що има информация в интернет и мненията се делят 50 на 50 ... има и доволни и недоволни.За сега съм се спряла на това,отдавна съм му хвърлила око:
http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=44373&goChar=P

Аз имам отзив - Идеалиста за очи съм ползвала, изобщо, ама изобщо не ми харесваше.

# 1 206

Явно няма отзиви Thinking
Изчетох де що има информация в интернет и мненията се делят 50 на 50 ... има и доволни и недоволни.За сега съм се спряла на това,отдавна съм му хвърлила око:
http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=44373&goChar=P

Аз имам отзив - Идеалиста за очи съм ползвала, изобщо, ама изобщо не ми харесваше.

Ок,благодаря  bouquet

Днес разгледах обстойно всички марки предлагащи се в Ягодката,заедно със всичките предлагащи се интересни продукти,видях доста такива,четох отзиви и коментари в интернет и реших засега да пробвам обстойно ПТР в комбинация с Клиник.Така,че ще поръчам микродермабразиото на тази марка и ще пробвам и друг техен крем за очи.То само с пробване ще стане...

П.С.  Току що поръчах микродермобразиото на ПТР,нямам търпение да го получа и пробвам.Ще пиша отзиви  Peace

Последна редакция: нд, 27 юли 2008, 17:26 от мими23

# 1 207
за тази пудра на Клиник четох само хубави отзиви. Да чуя и лошите моля  Crazy

# 1 208

Мерси  bouquet
Яд ме е, ама много ме е яд - голяма част от артикулите на фирмите или изобщо не се внасят в БГ, или нещо познато спира да се внася........ Е как да си избере човек цвят на червило по нета, как да му разбере консистенцията, аромата, усещането върху устните #2gunfire

Може и да са се внасяли, ама да не помниш, като се има предвид, че са лимитка от 2003 и оттогава не са излизали повече Mr. Green

# 1 209
П.С.  Току що поръчах микродермобразиото на ПТР,нямам търпение да го получа и пробвам.Ще пиша отзиви  Peace

Дано да е хубаво! (в http://makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=77869/Multi … homas_Roth/Scrubs му дават максимална оценка)
За микродерабразиото има ли сезонност, както за химическите пилинги?

# 1 210
  • Варна

Мерси  bouquet

Може и да са се внасяли, ама да не помниш, като се има предвид, че са лимитка от 2003 и оттогава не са излизали повече Mr. Green

За тези точно наистина не помня, но като се има предвид особеното ми отношение към червилата, едва ли съм ги пропуснала Wink. Има куп неща, които изобщо не се внасят тук, а съм ги виждала в изобилие по щандовете в чужбина.......

# 1 211

Не мога да ти помогна Mr. Green

Мерси  bouquet

Хмммм Thinking
Аз си го купих пролетта на 2006,спомням си че тъкмо беше излязло и го рекламираха по списанията newsm78

Дано да е хубаво! (в http://makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=77869/Multi … homas_Roth/Scrubs му дават максимална оценка)
За микродерабразиото има ли сезонност, както за химическите пилинги?

Надявам се да е хубаво,че дълго избирах.
Аз ползвам през цялата година,единствено през ваканцията не.Няма нищо общо с баш микродермобразиото,което се прави определени сезони и не на често.
Вече предпочитам тези за домашна употреба Peace

# 1 212

Мерси  bouquet

Хмммм Thinking
Аз си го купих пролетта на 2006,спомням си че тъкмо беше излязло и го рекламираха по списанията newsm78
[/quote]

Glitter серията?Тц, нещо се бъркаш, пролет 2006 не е имало нищо такова, плюс това Glitter колекцита е лятна лимитка, аз си спомням когато излезе и беше доста отдавна.Може би си мислиш за Addict shine...

# 1 213
Една от любимите ми е по принцип...Но ако имаш големи пори(или предполагам линии), блестящите частици ''имат навика'' да ги подчертават Mr. Green

# 1 214
Между другото все още не съм измислила как да формулирам молбата си относно разделянето на темите, че да не я отхвърлят  Embarassed
1 вариант в Красива мама остава тема: Ягодка и Саса - продукти, а в На пазар - Ягодка и Саса - доставки, проблеми и прочие
2 вариант Ягодка - продукти, доставка и прочие и втора тема- Саса, Бюитив, Фрагансес - продукти, доставка и прочие
давайте идеи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт