Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Юли

• 56 329
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 315
В Ягодката има ли продукти за коса на Клиник,че нещо не мога да ги открия? Rolling Eyes
Az съм купувала един мъжки заздравител за коса, но много рядко го засичам. Иначе дамски продукти  за коса май не съм виждала Thinking

# 316
В Ягодката има ли продукти за коса на Клиник,че нещо не мога да ги открия? Rolling Eyes
Az съм купувала един мъжки заздравител за коса, но много рядко го засичам. Иначе дамски продукти  за коса май не съм виждала Thinking
Мерси,значи правилно съм се ориентирала. Simple Smile
Аз не знам дали и в България ги има изобщо... Rolling Eyes
Ето оттук ги видях и се зарибих. Laughing
http://www.euro-woman.net/all%20about%20clinique.htm

# 317
ходих да мириша днес Happy-то  и нещо не ми допадна хич , а заради цената се бях засилила да го купувам.Мирише ми на треви,зелен чай  и нещо кисело има в него .Но за сметка на това си взех гелчето на Ланком от намаленията и е страхотно.Попива веднага и кожата остава наистина хидратирана и много гладка след това.

п.п. Сега даже виждам,че вече не е намален парфюма
Sickпък аз по описание си го представих -цитросово -плодов  ooooh!
М-да, не е добър парфюма и за мен. Sick Наистина не усещам плодовия аромат. Усещам силна миризма на пипер. То е относително де. Всеки нос усеща различно. Оказа се, че са ми пръснали от развален тестер и много се разочаровах.Отвратителна миризма. Отидох на друго място и аромата за щастие беше друг. Не можех да повярвам, но наистина е така. Иначе е траен. Сега го чакам да видя дали ще се спогодим или ще отиде при друг.

# 318
ходих да мириша днес Happy-то  и нещо не ми допадна хич , а заради цената се бях засилила да го купувам.Мирише ми на треви,зелен чай  и нещо кисело има в него .Но за сметка на това си взех гелчето на Ланком от намаленията и е страхотно.Попива веднага и кожата остава наистина хидратирана и много гладка след това.

п.п. Сега даже виждам,че вече не е намален парфюма
Sickпък аз по описание си го представих -цитросово -плодов  ooooh!
М-да, не е добър парфюма и за мен. Sick Наистина не усещам плодовия аромат. Усещам силна миризма на пипер. То е относително де. Всеки нос усеща различно. Оказа се, че са ми пръснали от развален тестер и много се разочаровах.Отвратителна миризма. Отидох на друго място и аромата за щастие беше друг. Не можех да повярвам, но наистина е така. Иначе е траен. Сега го чакам да видя дали ще се спогодим или ще отиде при друг.
ЕЕ,ти съвсем ме отчая  Sick-неразбрах от читавия тестер -с какво впечатление остана-само на пипер ли  ooooh!

# 319
Не, не само на пипер разбира се. Очаквах плодово-цветен лек аромат, но наистина за мен е тревисти не лек. Ще се пръскам само по-малко. Peace

# 320
  • София
Някакви други зарибявки за днес ?  Whistling Laughing

# 321
  • София

Аааа моля, моля......наложила съм си от известно време вето на сайта и едва удържам положението вече и само нова зарибявка ми трябва.....и без това от вчера все си мисля за бронзиращата пудра на ЕЛ  Crazy

# 322
  • София

Аааа моля, моля......наложила съм си от известно време вето на сайта и едва удържам положението вече и само нова зарибявка ми трябва.....и без това от вчера все си мисля за бронзиращата пудра на ЕЛ  Crazy

Хихии, и аз я мисля още, ама удържам фронта.  Crazy Joy

# 323

Не бой се, не си сама в мислите за пудрата на ЕЛ. Joy Joy Joy

# 324
аз се чудя за червилата на Ести-вие как мислите? Rolling Eyes

# 325
  • София
Аз пък не можах да отворя линка с тази пудра на ЕЛ, явно е свършила защото ми се отваря главната страница.
Аз си поръчах Метеоритите на Герлен  Laughing

# 326
Моля, момичетата, използващи Шисейдо да ми препоръчат фон дьо тен за смесена кожа, който да не лъсва на лицето в жегите?! Thinking

Хайде да се самоцитирам,че никой ни ми отговори?!

П.С. Приемам  и други предложения не само за Шисейдо! Hug

Аз ползвам този на Шисейдо:
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=68720&goChar=S
С мазна към комбинирана кожа съм и останах доволна Hug Средна покривност, издържа на жегите, кожата ми не лъсва след 2 часа. Разбира се, ако съм го сложила сутринта и не съм правила "корекции" Crazy през деня, вечерта вече лицето се е омазнило Confused Но с малко touch-ups, термална водичка и фиксиране с пудра, ефектът е добър! Peace С една съфорумка обаче обсъждахме, че на нея не й е понесъл добре, тя също е с мазна кожа и хич не беше доволна Thinking Така, че моят съвет е да пробваш в ЦУМ, ако имат отворени тестери ( или направо си вземи такъв за вкъщи Peace) как ще ти се отрази  bouquet
А за друго предложение, много ми харесва и този:
http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=81499&goChar=B
Приемлива цена, хидратира, не омазнява, издържа в жегите, само дето покривността му не е толкова добра, като на Шисейдо. Цветовете може да видиш в официалния сайт  bouquet

# 327
  • София

После да си признае тази, която първа сдаде фронта и я поръча  Grinning

# 328
  • София

После да си признае тази, която първа сдаде фронта и я поръча  Grinning

Охх, май ще съм аз.  Rolling Eyes Whistling Grinning

# 329
  • София

А при теб отваря ли се? Изчерпана е като че ли...

Общи условия

Активация на акаунт