Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за стерилизаторите за бебешки биберони?
Какви са практичните съвети за избор и обличане на дрехи за бебето?
Какви са препоръките за предотвратяване на подуване на глезените по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за стерилизаторите за бебешки биберони?
-
Какви са практичните съвети за избор и обличане на дрехи за бебето?
Практичните съвети за избор на дрехи за бебето включват избора на естествени материи, еластични тъкани, широки отвори за глава, лесна смяна на пелени, висококачествени копчета и живи цветове, които радват бебето. Практичните съвети за обличане на бебе включват избор на естествени материи, еластични тъкани за комфорт, широки отвори за главата, удобни промени с памперси, висококачествени копчета и свежи цветове, които радват бебето.
-
Какви са препоръките за предотвратяване на подуване на глезените по време на бременност?
-
Какво мислите за гел за крака по време на бременност?
-
Какво е вашето мнение за Chicco C1 Triо като количка и дали си заслужава да се закупи за 400 лв. с всички екстри?
.А zа парите...не ми се говори,не били важни,а???Така викат само тия,дето ги имат в повече май...Аz не zнам какво бих направила ако имам много пари,щото честно да ти кажа,чак не мога да си го представя..
Ама снощи ми се прецака нета и нищо не можах да свърша 
НИдей са кла вече!
Та по повод снимките-има снимки на момичета,дето хич не щат да пишат
Adicted,Шоколад/........Хей,я драскайте по някой ред да не ви мислим как сте

Но пък мъж ми е пет седмици все на нощни, та ще превземем и аз нощната смяна, като няма кой да ме гушка 
), че ние с теб сме си май градски
- от Пазарджик, де 

Иначе бебка е добре, правихме й запис на тоновете, другата седмица ще я мерим, а тя не престава да шава, което много ме радва, защото не ми създава никакъв дискомфорт 

не е лошо дъвче се, единствения недостатък е че може да ти причини запек и тежест в стомаха то си пиши на описанието, на мен така ми действаше и лекарката сега последния път ми го смени с друго. Няма лошо да пробваш, щом ти е казала лекарката по добре я послушай, но все пак ти ще си решиш