Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за стерилизаторите за бебешки биберони?
Какви са практичните съвети за избор и обличане на дрехи за бебето?
Какви са препоръките за предотвратяване на подуване на глезените по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за стерилизаторите за бебешки биберони?
-
Какви са практичните съвети за избор и обличане на дрехи за бебето?
Практичните съвети за избор на дрехи за бебето включват избора на естествени материи, еластични тъкани, широки отвори за глава, лесна смяна на пелени, висококачествени копчета и живи цветове, които радват бебето. Практичните съвети за обличане на бебе включват избор на естествени материи, еластични тъкани за комфорт, широки отвори за главата, удобни промени с памперси, висококачествени копчета и свежи цветове, които радват бебето.
-
Какви са препоръките за предотвратяване на подуване на глезените по време на бременност?
-
Какво мислите за гел за крака по време на бременност?
-
Какво е вашето мнение за Chicco C1 Triо като количка и дали си заслужава да се закупи за 400 лв. с всички екстри?

Сега на 8ми съм на ЖК и ще ми взимат пак кръв!!Ще кажа след това как е!!
от снимките не тъ знам, мац..сигур си на питнайси, за тва:) 
Аз като му казах за костилките от череши и така се смя!!!!Ма са кво баси!!!Иначе вика че сме сектантки