СЕПТЕМВРИйчетата шават, нежни шутчета раздават

• 13 308
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
Леле Муци, не пускай такива мухи у бременните ни глави. Simple Smile Това за мъжете дето си търсят сега по чуждо и аз съм си мислила, ама гледам да не се задълбочавам много. Че е много лесно да си вкара човек цял филм, ако иска Laughing Верно е, че сега нема особено секс, ама ще търпи, бе LaughingАз как търпя #Crazy Да ви кажа пък аз напоследък сънувам все едни еротични сънища... Grinning, не е за разправяне. Обаче чак октомври ще ни огрее както трябва. То сега това секс ли е newsm78 Аз не мога да се завъртя като хората, камо ли стойки да чупя Joy

# 76
  • Бургас
Аз съм "за" да се споделят каквито и да било неща, свързани с нас и да не се щадим като малки деца, затова подкрепям споделеното, макар и невярно да се надяваме,  от Ирина Радева! Peace Нищо чудно да ни връхлети каквото и да било нещастие. Бе то да не се случва, ама..аз затова пускам все хуморески, ама е на- днес минах и през сериозната тема- изневярата. Хич не се съмнявам аз, може би защото ми е казал в очите, че него интересуват тези неща и че си има всичко. Искам при всички да е така! Мирк, може да ги е дал на заем, бе. Или да ти готви хубава изненада?
Велислава, Hug, споко, ич го не мисли! Апропо, аз  още мога да чупя стойки..хахах, ама съм много смешна:)
И за да бъда още по- " гадна", вижте това..хихихихи

Отивам за продукти, ша стрОя къщъ и аз! Не издържах..хаха!

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 17:20 от Муциту

# 77
Муц, тва е коледна къща, бе душа!
При нас се правят в началото на декември. И не се ядат! Crossing Arms
Само за украшение и хабене на продукти  hahaha
Или иначе казано - къщичката на Хензел и Гретел!

# 78
  • София
Муц, разби ме бе душа.
как по-точно чупиш стойки с този корем, защото аз наистина освен баааавно завъртане със скърцане друго не успявам да докарам hahaha

# 79
Муц както съм огладняла и с таз къща Хензелова ли е Гретелова или май на вещицата беше шата фана та прибия!! NaughtyКак мое тъй да се отнасяш!!Сърцето ми е крехко а стомаха празен! Tired
А за заема-ха че кой кретен ще иска пари на заем от мъж дет жена му е трудна в 7 месец!!Е нема такива кухи глави!!! Crossing ArmsКак и да е!!И аз праа чупки ама кат играм кючек!!!И аз съм смешна!

# 80
Муц, вади родословното дърво, че май роднини ще излезем  Joy Значи правилно съм разбрала, че сме градски  Hug И аз съм живяла на моста, дето на теб е кръстен Joy, но като много малка. Иначе и аз съм от немската - но випуск '99 и определено не сме се засекли там  Hug
Момичета, да ви кажа нещо, дето сигурно си го знаете, де, ама ... да внимавате с жегите sweating!!! Аз излезнах в най-големия пек, защото бях на зъболекар и веднага ме погнаха контракции и то доста на често  Sad Бебо горкия и той се е кротнал нещо, та чак сърцето ми се къса  Sad
За секса - май и за мен ще стане мираж  bash С тези контаракции и това, че бебчето е много ниско разположено нещо ми мина мерака. На 10-ти съм на женска и ще питам доки тогава може ли, не може ли  luvbed Да видим мъж ми как ще го приеме  Thinking, но пък най-важно е бебока да е наред  Praynig

# 81
Имам едно въпросче май по-скоро към вече раждалите мами Hug
Моя доки излиза в отпуска на 18 и няма да го има до 1ви август!Иска да направим излседване на секрет-вагинален и от онова място  Embarassedсъщо!Та питам аз-не е ли много рано за онзи секрет отзад???Чувала съм че се прави 9 месец!!А и вагиналния мисля че тогава се прави!!Аз съм на 8ми на ЖК и мисля че до 10ти ще иска да го вземе секрета да видим какво е положението/аз имам гъби знам си го това/И ми е много ама много притеснено не зная защо ама една паника ме е обзела!!! Cry

# 82
Деска, и аз така като тебе го карам на напипване бръсненето и накрая като се погледна с огледалото - ми то сичко там  Mr. Green  Здраве да е, ама скоро май ще привиквам мъжа ми на помощ... Simple Smile
Григчо, и аз в урината си редовно виждам бактерии и плоски епит. клетки, но винаги доктора после ме успокоява, че не било страшно, даже вчера ми правиха стерилна урина и се оказа абсолютно стерилна - една бактерия нямам в пикочните канали... Така че това е влагалищно и е нормално, особено за напредналата бременност ( моя колежка, лекар, ми го каза ), така че не се притеснявай! Важното е бебка че е добре и че ритка Simple Smile
Хемоглобинът ми е 109 и колкото и червено месо да тъпча не се вдига, но пък и доки не ми изписа нищо...
Муц, да ти отговоря на въпроса за изневярата - не подозирам мъжа си, пък той ако напрай нещо, ще ми каже... В това съм убедена  Mr. Green   Но пък добре, че не съм ревнива !    Иначе секса лееееко сме го поограничили, ма то е повече от мързел и жега, отколкото заради бременността   Embarassed 
Айде хубава ви вечер!

# 83
Мирка какъв секрет отзад Shocked аз за първи път чувам че и от там се взима, ужас моята лекарка нищо не ми е казала за отзад.
А защо се взима и от там и на всички ли ще ви взимат? За микробиологията знам ама за другото за първи път чувам newsm78
Я ме светнете малко  Rolling Eyes

# 84
Зимало се и от зад там заради бактерии ли и аз не знам!Но до сега на всички наскоро родили са им взимали!!Казвали са ми!!!Явно е някаква практика!!!И аз моля за повече инфо от раждалите майчета че вече съм  #Crazy #Crazy

# 85
Отдавна не съм писала при вас, но е време да се завърна  Laughing Вече не ходя на работа и ще чета редовно ......

# 86
Привет момичета!
yani_cat, добре завърнала се!
Аз вчера гледах филма, на който вие бяхте ревали и нали напоследък нямам причина (слава на Бога за което Praynig)за рев използвах възможността и се наревах хубаво та всичко ми излезе.
След това пък видях кръв на салфетката във WC-то ама съвсем мъничко като съсирече нещо и малко се притесних, но после всичко си беше чисто и бебето се размърда привечер и се успокоих.
По темата с обезкосмяването, мажа се с кремче и всичко си пада, но за кратко време, а като дойде момента май ще помага мъжо, че инак мисията е невъзможна.
При нас вали дъжд като река smile3501.

# 87
  • София
Не стига, че съм вече с 37 кг. отгоре, не стигат и подутите краци и жегите, както и почти постоянната силна болка под дясното ми ребро, ами сега ми се възпали и един хемороид. Та имам питане. Мога ли да го мажа с онзи препарат, който много помага (Проктогливенол ле беше или нещо подобно) или не ни се полага.
Оплаках ви се Sad

# 88
Уф, кога ще завали и при нас ...  Praynig Голям задух е тука.
Ирина, искрено ти съчувствам, тия жеги не се издържат. За хемороидите нищо не знам за съжаление. Sad
Да питам и аз нещо - има ли някой проблеми с бъбреците?
Мен от няколко дена ме наболява от лявата страна. Имам и съвсем лека настинка - кихам и малко хрема, сигурно е от това. Но да искам ли да ми пуснат едно изследване на урина все пак?
Това бръмбъзъче е много подвижно напоследък, шутовете са денем и нощем. Simple Smile

# 89
Здравейте мили другарчета,
  bouquet
много ми липсвахте  Hug
аз съм много работна последно време, късно се прибирам и нямам сили даже да ви чета. днес се прибрах по навреме и чета, чета  Hug
естествено забравих на кого какво исках да кажа, четейки предната тема, сори за което
ние си бяхме 3 дни във Варна, страхотно щастие и много нерви...много е трудно със свекитата...пфууу хем не се виждаме много и пак ме нерви само като се обажда по телефона. усетих че бях доста раздразнителна и кривичка по време на престоя ни, но..... поне се постарах да се насладя на леките плажчета, които направихме. ние с бебка вече имам две бани  grinning039
в петък отидохме от 18,30 до 19,30 и в неделя пак така. мъжът ми даже прави дупка в пясъка...аааа по този повод поизлезе ми и на мен малко корем  preggo
иначе ми падна една пломба и ходих на зъболекар, бях в АГ-то да се запозная с д-ра при когото живот и здраве ще раждаме...стори ми се доста симпатичен чичо доктор. анестезиоложката каза, че с моя кръст ако се наложи секцио трябва да е с пълна упойка - доста страшно ми прозвуча. ходи и при личната да ми завери някакъв картон, в който трябвало да се запише болничния. абе...натоварена програма  Mr. Green
ами няма да ви досаждам повече с излеяния... цунки и гушки много на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт