Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за стерилизаторите за бебешки биберони?
Какви са практичните съвети за избор и обличане на дрехи за бебето?
Какви са препоръките за предотвратяване на подуване на глезените по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за стерилизаторите за бебешки биберони?
-
Какви са практичните съвети за избор и обличане на дрехи за бебето?
Практичните съвети за избор на дрехи за бебето включват избора на естествени материи, еластични тъкани, широки отвори за глава, лесна смяна на пелени, висококачествени копчета и живи цветове, които радват бебето. Практичните съвети за обличане на бебе включват избор на естествени материи, еластични тъкани за комфорт, широки отвори за главата, удобни промени с памперси, висококачествени копчета и свежи цветове, които радват бебето.
-
Какви са препоръките за предотвратяване на подуване на глезените по време на бременност?
-
Какво мислите за гел за крака по време на бременност?
-
Какво е вашето мнение за Chicco C1 Triо като количка и дали си заслужава да се закупи за 400 лв. с всички екстри?
Това за мъжете дето си търсят сега по чуждо и аз съм си мислила, ама гледам да не се задълбочавам много. Че е много лесно да си вкара човек цял филм, ако иска
Да ви кажа пък аз напоследък сънувам все едни еротични сънища...
, не е за разправяне. Обаче чак октомври ще ни огрее както трябва. То сега това секс ли е
Аз не мога да се завъртя като хората, камо ли стойки да чупя
Нищо чудно да ни връхлети каквото и да било нещастие. Бе то да не се случва, ама..аз затова пускам все хуморески, ама е на- днес минах и през сериозната тема- изневярата. Хич не се съмнявам аз, може би защото ми е казал в очите, че него интересуват тези неща и че си има всичко. Искам при всички да е така! Мирк, може да ги е дал на заем, бе. Или да ти готви хубава изненада?
, споко, ич го не мисли! Апропо, аз още мога да чупя стойки..хахах, ама съм много смешна:) 

Как мое тъй да се отнасяш!!Сърцето ми е крехко а стомаха празен! 
!!! Аз излезнах в най-големия пек, защото бях на зъболекар и веднага ме погнаха контракции и то доста на често
Бебо горкия и той се е кротнал нещо, та чак сърцето ми се къса
С тези контаракции и това, че бебчето е много ниско разположено нещо ми мина мерака. На 10-ти съм на женска и ще питам доки тогава може ли, не може ли
Да видим мъж ми как ще го приеме
, но пък най-важно е бебока да е наред
.