Дюкански метаморфози - 112 тема

• 47 163
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 495
Хармони, места има, само да речеш и се присъединяваш  Peace

искам ама няма как. ще прегрешавам с гипс, алкидна боя и други подобни. аз нали съм дребна женица, ще върша мъжки работи Simple Smile
ще 4акам другата софийска сбирка, пък дано е скоро.

# 496
Само да ви кажа, че довечера като се прибера вкъщи, ще ви пусна линк за Сутр. блок на К1, с участието на Ори Simple Smile
Ори, браво, много си хубава! Поздравления! Доколкото видях, си отслабнала 17кг по табличката, но като гледам снимките преди и сега, ми изглеждат като много повече, страхотна промяна!

Искам да ви почерпя нещо, че днес имаме годишнина от сватбата, но тука нещо не сработват емотиконите, така че довечера Simple Smile

# 497
  • Варна
Който си е поръчал бакпулвер (голяма опаковка, екологична), ще си ги получи на Ягодите. Има и желатин (насипен), за който иска  Mr. Green - за качеството му се консултирайте с КатяДжин   chef

# 498
  • в баира
Само да ви кажа, че довечера като се прибера вкъщи, ще ви пусна линк за Сутр. блок на К1, с участието на Ори Simple Smile
Искам да ви почерпя нещо, че днес имаме годишнина от сватбата, но тука нещо не сработват емотиконите, така че довечера Simple Smile
Машалла, бе момиче! Ще чакам с нетърпение линка.

Честита годишнина! Много години да сте заедно, влюбени и щастливи!

Аз да се отчета - след гала вечер (парче пица и сладолед Бос) изчаках 2 дни да се притегля и съм минус 1 кг, демек 58 кг. Направо не мога да повярвам.

# 499
Весело изкарване на срещата и приятни емоции пожелавам на всички, които ще ходят Peace

# 500
  • София
май сега е мои ред да си помрънкам - така ми се ядеееееееееееее,Дръжте ме да не омета всичко де що виждам.

....
Мацки ама верно, как успявате толкова дълго време.Да бе да, ясно ми е и за форума и за снимкте, и за психоическата нагласа обаче тези дни преди МЦ ще ме погубят.много ми се яде!

И ми става мъчно Cry
..И на мене вече ми е......
Писна ми.Искам да се смея!

...
Има ли нечие рамо на което да помрънкам Tired

П.П нали не само за хвалби сме се събрали, та реших да си поплача!!!

Амели , моето рамо е сухо и свободно  Hug Hug Hug
Всеки, който ти каже, че не е минал през такива неща за мен е комплексар, който се прави на "железния човек". Проблемът, както знаеш е психологически. И сме свикнали да се утешаваме с храна. Това ни е грешката. Трябва да успеем да си намерим компенсаторен механизъм за такива случаи. Лошото е, че когато и финансово човек е затормозен е трудно например , като е в дупка да иде и да си купи нещо, ей така- за душата. (може да е всичко реално).
Повечето от нас нямат и вариант за компенсаторна любовна емоция  Twisted Evil
И пак сме в омагьосания кръг да се утешим с нещо сладичко. Сега с режима....следва чувство за вина....та така.
Затова- нека те контра репликирам Simple Smile Давай да разменяме телефони и да пием енергетизиращи кафета  Wink Wink

# 501
  • София
Написаното по-долу с червени букви е коментирано многократно и ще ви бъдем благодарни, ако го прочетете и не задавате въпроси за този текст:
Рачешките рулца са еднакви навсякъде по света и са позволени, независимо от съдържанието!

Ками, не се заяждам, нито с теб, нито с човека, който го е формулирал (незнам дали е Зла Вещица), но щеше да е хубаво поне в първа страница да се придържаме към Дюкан, а не към волните интерпретации  Wink А вече изтипосано там , е малко...хм..да го набиваме нон стоп в главите на по-новите хора, още повече, че това не е вярно.
Съжалявам, ако обиждам някой, но това са факти.
И друго-цените на суровината СУРИМИ от януари са с над 60% увеличение...
Тук има малко факти:
http://www.nutritiondata.com/facts/finfish-and-shellfish-products/4135/2
http://www.calorie-count.com/calories/item/15109.html
http://www.nay-mag.com/product_info.php?cPath=1_2&products_i … 128ddcafa921e3547
http://fis.com/fis/reports/report.asp?l=e&specie=32

АКо някой настоява- ще опитам да осигуря "вносни" продукти от сурими, които нямат захар и нишесте.
Толкова за ролцата....

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 16:53 от Emi

# 502
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
.........................
Пухчо, и други имаше дюкеси, дето с умиление изпращат пожелание за весело изкарване - я се организирайте и идвайте при нас. Скъпото казва "винаги си изкарваме хубаво, когато не сме го планирали отдавна" и е прав....
....
Не мога, Tiredутре празнуваме на дечко рожден ден.Очаквам една сватба гости,след като приключи детското парти.Иначе бихме дошли с  най- голямо удоволствие.

# 503
здравейте
весело прекарване на събирането
и аз бих се радвала да дойда обаче съм на 3000 км (трудно ще стане)
обаче ще чакам снимки
лек ден на всички

# 504
Весело изкарване на уикенда и от мен!

Да се заредите с емоции и разнообразни приятни  изживявания!

В понеделник, който сервира кафето, да е придружено със снимки, моля Praynig

# 505
  • Тракийка в Софийското равно поле....
...... но щеше да е хубаво поне в първа страница да се придържаме към Дюкан, а не към волните интерпретации  Wink А вече изтипосано там , е малко...хм..да го набиваме нон стоп в главите на по-новите хора, още повече, че това не е вярно.

newsm09 smile3505 no

Summer girl  smile3501 newsm51

Ей жалко, че не можах да си поръчам и аз от бакпулуверчето  Rolling Eyes - като дойда във Варна ще ме водите ли при него  Flutter  bouquet

# 506
Следобедно здрасти момичета , не ви ли се пие КАФЕ поднесено от тези ПРОТЕИНОВИ КРАСАВЦИ Wink Wink Wink

п.п. От бързане първа да си пийна кафенце Joy Joy забравих да поздравя Сагитариус    bouquet, разликата ти е не очевидна , а очеиЗвадна , браво  Peace Hug

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 16:16 от bermudez

# 507
Sagittarius  разликите са очевадни. Изглеждаш страхотно и много свежа. Поздравления!
На всички момичета, който ще ходят на Ягодите - ВЕСЕЛО И НЕЗАБРАВИМО ИЗКАРВАНЕ
А на мен си пожелавам още 1 минусче + една четворка на неделния изпит.
Много съм притеснена от него и се надявам, ако не друго, поне едно  килце да сваля от учене и дерт Tired

# 508
Ето ме и мен bowuu
Дорчееее, жива и здрава съм/дано така да продължавам/.  Няколко дни отсъствахме, много натоварена програма, но хубави емоции. И понеже вчера, при 2 рожденни дни не можах да направя строгият протеинов четвъртък, го правя днес/ нали и без това е Протеинов петък Wink.
Радвам се за всички, които ще пътуват за Ягодките и тайничко завиждам. Нашата програма продължава и уикенда.
Summer Girl78, Честита годишнина! Дълги години любов и разбирателство ви желая.  bouquet/Нашата е утре/
Не съм чела цялата тема и за съжаление не съм много в час, но видях снимките на Зеленкото и Стреличката, и специално искам да ги поздравя! Peace
А още по-специално Ори! newsm51

Бермудез, пие ми се... Heart Eyes

# 509
Весело ми е  newsm44 newsm68
Утре ще се пръкна на Ягодите.И се кефя.
Искренно съжалявам за Кри но здраве да е ,другото се нарежда. Hug
И ще викамммм,АМА НЯМА ДА ВИ ИЗБРОЯВАМ Mr. Green:
ЧАТЪРКИИИ те ви поздрав! newsm51 smile3525  love001

Общи условия

Активация на акаунт