Дюкански метаморфози - 112 тема

• 47 123
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 510
Така,
след 3 дни варианти как ще се добера до Ягодите, последно вярно е:
Ще пътуваме с мъжо   car003 , в ранни зори, за да може да ползваме басейна и слънцето. Та моля, ориентирайте ме коя беше по-пъргавата девойка от мен, дето от днес ще е на мястото, че да знам кой да търся  newsm78   Умолявам за по-бърз отговор, че това дюканче трябва да го издиря по снимките   Embarassed
иначе, ако някой иска да ме намери, аз и моите любимци сме около басейна или в него  help  grinning039 
а и да питам - трябва ли да се надпишем? а вие надписани ли ще бъдете?

Пухчо - жалко
Бермудес - май раничко ти дойде палаво настроение. Кафе май не ми се пие, но красавците ги искам всички

# 511
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Та моля, ориентирайте ме коя беше по-пъргавата девойка от мен, дето от днес ще е на мястото, че да знам кой да търся  newsm78  

Креми Савова и Co.

# 512
Цвети, много се радвам, че те виждам.
Аз също тайничко завиждам на пътешественичките ,но от сърце им желая да си изкарат страхотно. А ние дано да можем скоро да се видим.
На теб желая много щастие и любов /за утрешния ти празник/ Hug

# 513
Момичета, не съм чела, но се включвам с лоша новина - не мога да дойда на Ягодите. Така се стекоха обстоятелствата  #Cussing out а от три месеца ги чакам  #Cussing out #2gunfire
newsm09
Даниа
Хайде, аз потеглям към ягодите

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 16:44 от baci

# 514
Привет от мен!
Този ден бе лудо препускане, но при нас почти всеки Петък е така, та затова се включвам чак сега. Първо да пожелая много весело настроение, много емоции и т.н. на всички, които ще бъдат в Ягодите. Момичета, чакаме снимки. Hug
Честито на всички с поводи - минусчета, месечинки, годишнини от сватби (да сте живи и здрави още много години и да се обичате все така). Ще извинявате, че не цитирам имена, но попрочетох отгоре отгоре и набързо, и нямаше как да запомня.
Весел уикенд и много целувки и прегръдки от мен за всички дюкеси! Hug Hug Hug

# 515
Аз да помрънкам малко Rolling Eyes
Днес ми е 4 ден П, а нищо не съм свалила, много ми е смотано.
На всичкото отгоре имам отново проблем с 00, май по - добре ми се отразяват ПЗ дните...... ще видим какво ще е положението в понеделник....
И да се похваля, покрай мен и моето отслабване се зарибиха едната ми позната и майка ми. И двете за по три дни П имат по - 2 кг.
И аз само им давам разни наставления.
Хубаво е когато има и други диетуващи около мен, по - трудно се изкушавам......
ПС: нещо не ми отварят снимките на М- зиленкуто и Sagittarius

А и защо не казахте, по - рано че Ескуиза я ядете като подправка, аз преди няколко дни, след голямото търсене я намерих и толкова ми хареса, че си казах: моите млечни са по-малко от 500 гр., я да си яхапна. Изядох я цялата
Голям срам  Embarassed Embarassed Embarassed
На заминавище за Ягодите Весело изкарване и ще чакаме много снимки.
Днес нали е петък, къде са протеините?????
лек и отлабващ уикенд Hug Hug Hug

# 516

Петък си е  newsm53

# 517
Обадиха ми се от Ягодите. След като някои се отказаха, има нов списък:

Вила№1-    Боби /3души/
Вила№3-а  baci   /2души/
Вила№3-б  Катя  /2души/
Вила№4-а- frants и rivela
Вила№4б-  slave /2души/
Вила№6     KRISMAR06 /2души/
                  Фенси     /2души/
                  Ros4o /2души/
Вила№7     dorchester   /3души/
Вила№8     Абракадабра /2души/
                    Бубето и  foli
Вила№9-а  Майка Зайка  /2души/
Вила№9-б   svetlat            /2души/
Вила№10-  Зеленкото        /2души/
                  Хрисула            /2души/
Вила№11-   Таня  /3души/
Вила№12-а   k_savova  /2души/
Вила№12-б      zazu /2души/

Ако хората от този списък дойдат, няма да има промяна в цената- остава 25лв. - става въпрос само за нощувката на 5.07. обаче  Peace  Поела съм ангажимент при всяка промяна да им се обаждам по всяко време, затова много, ама много ви моля, ако някой се отказва или пък мисли да идва, да ми пише своевременно, за да им се обадя. Сега пък да не остане някой без подслон...

ooooh!  baci, направо забравих, че е петък вече...ма щом си рекла

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 16:59 от Fancy N

# 518
  • Варна
Написаното по-долу с червени букви е коментирано многократно и ще ви бъдем благодарни, ако го прочетете и не задавате въпроси за този текст:
Рачешките рулца са еднакви навсякъде по света и са позволени, независимо от съдържанието!

Ками, не се заяждам, нито с теб, нито с човека, който го е формулирал (незнам дали е Зла Вещица), но щеше да е хубаво поне в първа страница да се придържаме към Дюкан, а не към волните интерпретации  Wink А вече изтипосано там , е малко...хм..да го набиваме нон стоп в главите на по-новите хора, още повече, че това не е вярно.
Съжалявам, ако обиждам някой, но това са факти.
" В спора се ражда истината"
Еми, ще ми купуваш риза да знаеш (щом ме прекръсти) - аз съм Креми  Wink
Ето копирано от ел. вариант на книгата -
• Накрая, суримито, приготвено от крайно постна бяла риба, ароматизирано със сос от раци и леко подсладено, е напълно разрешено; то е много практично за консумация, не мирише, лесно се пренася, не изисква нито варене, нито каквато и да е подготовка и може да се хрупа по всяко време на деня.
След дискусия, преди време от хора, които са ходили във Французко и споделили, че там  въпросните "ролца от раци" са много подобни на тези, които ги продават тук ( с малко по-голям процент месо от риба) се прие, че са позволени. На мен лично не са ми по вкуса и не ги ям. Това е същото, както с млякото Култура - има добавени раст. мазнини 3,5%, но си го смятаме за режимно и момичетата си свалят с него. Всеки да си прецени за себе си  Peace

Бачи, тази вечер на Ягодите ли си?

# 519
Бачи, какви са тези провокации към кака ти?
Да пиете по една студена минерална и за наше здраве! Hug

# 520
  • софия
  smile3558Мдааааа,нещо режимно.Така де,цял ден поствам,да взема накрая и нещо по темата да запиша. Whistling

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 17:35 от slave

# 521
Тази вечер на черешата, а утре на ягодата  Wink
Даниа, готин за плакнене на очи, че нещо ми глождат от работа  Joy
Славеееее.....  newsm08 Да не те подгони оня с черпака Simple Smile))

# 522
  • София
Креми  Heart Eyes, сега поне си ми евтина- поне малък размер риза ще купувам Simple Smile
Не ми се струва редна императивността на това в първия пост, просто Simple Smile Защото не са еднакви Simple Smile, както и ти казваш. В Метро има доста по скъпи - "Опашки от раци", в които съставът е като в описанието на Дюкан.
Пак казвам- просто да сме малко по-умерени, понякога и в тона, и да оставим всеки да си прецени на базата на ОБЕКТИВНА информация.
А който е решил- да си яде и сирене, и по 5 пакета ролца, ако иска. И мляко, и кетчуп, кисели краставчики,  и каквото реши. Нали сме големи хора???

# 523
Аз нали съм много умна, чак сега реших да погледна какво е туй чудо Ягодите и чак ми стана лошо, колко е хубаво там!
Ще си оскубя косите   #2gunfire Мъжо утре взима голямата кола и отива към Каварна, и нещо нямам сила да се организирам за пътуване от днес за утре...с малкото човече..
Ще чакам следващия път и ще се запиша първа!

# 524
Бачи, къде го намери тоя?! Grinning
Той точно като за мене , че и брадясал.  smile3521

Майтапа на страни прилича на мойто милото, само дето е със светли очички..... А пък аз само как ги харесвам светлите очичкиииииии
 smile3508
Разконцентрирате ме в края на работната седмица еййййй

Общи условия

Активация на акаунт