Дюкански метаморфози - 112 тема

• 47 103
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Привет ви!
Не съмЗдравето е на първо място, нали знаеш!Мини на нещо като трета фаза Rolling Eyes , докато се позатегнеш, и скоро те чакаме  Hug
 Heart Eyes на дружинката!
Специални поздравления за постигнатата 1ва цел Flutter на Катето Джин   bouquet  bouquet  bouquet

# 376
  • Пловдив
извинявайте, повтарям се, но никой не отговори - интервюто от вчера сутринта има ли го някой

# 377
  • София
извинявайте, повтарям се, но никой не отговори - интервюто от вчера сутринта има ли го някой

Пардон, значи, ама тук не сме обслужване 24/7  Whistling Хората са отпуски, на работа, имат си ангажименти. Ако някой го е имал, ще да го е дал/казал  Tired И без цупене, моля  Peace

На блогосайта има качено (в _Полезна информация и в Позитивни мнения...):
* запис на звука на предаването от форумка
* свалено като текст интервюто с Дюкан от форумка
* статия от вестник с интервюто с Дюкан
* резюме на предаването от Цоци
* коментар от Орелия

Толкоз засега.

ЕДИТ: Запитване към всички, които ще идват на срещата на (нережимен плод) този уикенд:
Към колко часа очаквате да пристигнете, мили дами  newsm78
От няколко дни със зазу1 като (изглежда) единствените от София без собствен транспорт кроим планове как да се доберем до проклетото място, но нещата не са добре.
Маршрутките тръгват малко преди да пристигнат вкаловете и трябва да се чакат следващите.
Поне в интернет информация за автобуси от въпросното Тулово, което било на 5 км. от мястото на срещата, има в някакви безумни часове, напр. 8 и 17 ч. - що за селско изпълнение  #Crazy
Така че работата отива на зле. С детето не можем да се опънем на 5 километрова разходка, а и очертава се да е жега.....
Ще бъде истинско приключение  ooooh!

Обещах снимки. Не се стряскайте, по бански изглеждам... ами... стряскащо. Първо по дрехи, тук още е далеч, наближава, няма такива крака, ей, кърпите са хубаво нещо, а това е закуската на плажа + моето шкембенце Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 21:30 от М-зИленкУтУ

# 378
  • Пловдив
МЕРСИ и не се цупя, просто питах - нали за това е форум да се обменят сведения

# 379
  • Пловдив
Зеленко, не знам точно къде е Тулово, може би е по-близо до Ягодите, но Казанлък също не е далече, а със същия влак се стига до и до там предполагам. А на всеки час почти има автобуси от Казанлък до Стара Загора, които също предполагам, че минават през Ягода.
Иначе ако пристигате към 15 часа мога да дойда да ви взема с колата от там.

# 380
Здравейте!
Вещи, момичета...
5 дни изкарах ударен режим и свалих 2 кг. С риск да ме нахокате, да питам - може ли, удачно ли ще е, и ще има ли ефект да продължа 1:1. Имам да сваля още 6 кг, но през лятото ми е трудно без зеленчуци.
Благодаря предварително!

# 381
VK Hug
Имаш малко килца за сваляне и нищо не ти пречи да се пробваш.

# 382
килцата които имаш да сваляш не са много така че пробвай 1/1

# 383
Здравейте и от мен,
следа ви, чета ви и точно реша да пиша и нещо се случва.
Сега да ви кажа. Тулово наистина е най-близкото място до Ягода. Нямам представа какви автобуси минават от там, но от едното село се вижда другото. Казанлък е някъде на 20 кг от Ягода.
Все още не знам организацията около собствената си особа, и за това не мога да се ангажирам с каквото и да било......  smile3506

ПоздравленияКатя Джин. Ти и преди време си изглеждаше перфектно. Но ти си знаеш. Жалко, че няма да се видим на Ягодите.
Как щях да забравя Орелия Гледах изявите ти по Националната телевизия. Какво запазено самообладание, много професионално. /тези изводи си ги направих след като прочетох за стреса който си изживяла след разговора с професора. А за този чар ........ ти репетираш ли го или си го имаш по рождение ...... Joy   БЕШЕ БЕЗУПРЕЧНА
Още някого трябваше да поздравя........... Пираня - чаровнице Браво
Май имаше още ноооооооооо, две теми трябваше да чета, обърках нещата и за всички останали   Hug Hug Hug

Аз днес направих 4 месеца с режима и вас
резултатите са:
кг общо - 14
талия общо - 10
ханш - 13
това е
черпя лека среднощна закуска по случая /ми аз огладнявам по това време

# 384
Казанлък е някъде на 20 кг от Ягода.
...........Аз днес направих 4 месеца с режима и вас
Браво на резултата! Взимай килограмите newsm47 до Ягода на екс и идвай! Wink
............................ от форумка
* ...................... от форумка
Зиленку, тая форумка... многу вкусно звучи  Rolling Eyes
Аз Мисля да се класирам между 13 и 14 часа в Старата Загора на Чеверме. Ще сме с кола и можем да накачулим трима. travel Само да сме живи и здрави.

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 22:34 от baci

# 385
newsm62
всички сме поизперкали на тема килограми май  Laughing

# 386
 newsm62
Момичета, включете на ТВ2-Миглена Ангелова е при Азис и..... да видите, как се е докарала.............  ooooh!

# 387
newsm62
всички сме поизперкали на тема килограми май  Laughing

Joy hahaha Joy

Момичета аз утре се врьщам вьв втора,нещо третата не вьрви както трябва,а и искам да сваля още малко.Ще карам 1/1 пьк да видим Sad

# 388
  • софия
май сега е мои ред да си помрънкам - така ми се ядеееееееееееее,Дръжте ме да не омета всичко де що виждам.

Мацки ама верно, как успявате толкова дълго време.Да бе да, ясно ми е и за форума и за снимкте, и за психоическата нагласа обаче тези дни преди МЦ ще ме погубят.много ми се яде!

И ми става мъчно Cry
Малката ми щерка от 10 дни насам, все нещо и се случва, и все сме по лекари, първо я боля корем 10 дни, на 5 лекаря ходихме.Уж се закрепиха нещата.После пък преди две нощи такъв кръвоизлив от носа направи-среднощен, много ми беше мънчо-седи с ръчички под лицето да държи всичко дето и тече наоколо всичко в кръв, и тя уплачена до немай къде ми вика "мамо, изцапах си юрганчето!!!
Не спах съответно.И на другия ден по лекари , на по другия пак.А за капак вчера падна и от люлката-главата, носа, и устата ударени.

И на мене вече ми е......
Писна ми.Искам да се смея!

Резултат от всичко това - ми оня ден не ми издържаха нервите и си наруших режима!
Само ако може по леко с тиганите!!! Embarassed

А и някой беше споменал по напред и за парите.Ми наистина не е маловажен въпрос.И аз скоро ще фалирам.Натам вървят нещата.
И от месото вече взе да  ми писва.

Аз толкова много месо в целия си живот накуп не съм яла.

Абе няма да се дам лесно, ама реших да си споделя че ми дотежа тези дни.
Има ли нечие рамо на което да помрънкам Tired

П.П нали не само за хвалби сме се събрали, та реших да си поплача!!!

# 389
Благодаря ви за бързия отговор!  Hug
Ще пробвам, пък ако нещо темпото се забави ще променя режима.
Лека нощ от мен. Сладки сънища. Е,  поне там сладкото може да е на воля Party

Общи условия

Активация на акаунт