Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 40

• 26 235
  • 288
  •   1
Отговори
# 15
  • на брега на Дунав
Слънчогледка, ударих на камък с тая снимка за съжаление. Занчи консервата е 397 грама на етикета има нарисувана една женица , която носи две кофи, а отзад фона е полянка с кравички и една  вятърна мелница ... оф голямо обяснение му дръпнах  Joy. Ако не се сетиш мила пиши, че имам една консерва при мен и по-късно ще мога да я снимам ако искаш  Wink

# 16
КорНиШонка, благодаря!   bouquet
Тук видях такова и го запомних, ще търся утре  Grinning

# 17
Пепи,пеперудката е много симпатична!
yulinda,честит рожден ден!  bouquetМного сладка торта!
zori_qb, Hug
Слънчогледка,добре дошла при нас!
Момичета,като четях последните страници си помислих,че съм попаднала в някакъв форум на строители,майстори... Joy Joy Joy Joy ще трябва и аз да попрегледам шкафа с инструментите току виж съм си намерила доста полезни неща.Страхотни сте да знаете!!  bouquet

# 18
  • у дома
_Пепи_, просто перфектна пеперуда   smile3501
yulinda, Честит Рожден Ден и от мен   bouquet метни едно парче насам, да ти пращам ли адреса  Mr. Green
zori-gb, много е свежа тортичката  Hug а вътре каква е  Thinking
van444eto, туй за вентилатора/духалката ще го имам предвид  Peace явно ще се седи на ъгъл, а не един срещу друг  Joy по принцип говорех за готовата моделираща маса  Peace ако все още не съм ти благодарила, сега БЛАГОДАРЯ за страхотните идеи, които споделяш  Hug Благодаря и на всички, които споделяте разни трикове bouquet а относно шоколадите, аз напоследък използвам тези билскитие, Cleaver (или както там се пише, 100г за 99ст или нещо такова бяха). работила съм с млечен и натурален и съм доволна, НО не съм ги използва все още за моделиране  Naughty

smile3501 и за всички, които пропускам  Hug

да се похваля, че измислих каква торта да си спретна за РД, ще я правя за първи път  Mr. Green ще експериментирам с карамелова украса, пък да видим  Mr. Green

# 19
[zori-gb, много е свежа тортичката  Hug а вътре каква е  Thinking

Вътре е с три тънки блата и крем с бадеми на Д-р Йоткер, защото децата го харесват.

# 20
  • на брега на Дунав
КорНиШонка, благодаря!   bouquet
Тук видях такова и го запомних, ще търся утре  Grinning
А, точно това е  Grinning, аз уж гледах в тоя сайт ама що така не я видях тая снимка  Mr. Green. Само не забравяй че има в същата опаковка обаче неподсладено ( мисля, че има само малка разлика в грамажа) но неподсладеното не ти върши работа  Peace

# 21
  • У дома
Леле, irinka28 , добре, че ме подсети да разгледам и аз работилницата на мъжо.

_Пепи_, zori-gb,   bouquet
yulinda, Честит Рожден Ден и от мен!  Simple Smile

# 22
  • Карнобат
Лелеее колко много красоти сте направили.... #Crazyизтървала съм почти цяла тема.Не мога да ви изброя поименно, но тортите са една от друга по- хубави smile3501 newsm51 newsm10
А това за силиконовия пистолет е добра идея. И аз ще разхвърлям скоро шкафа с инструментите на мъжо..  newsm53 smile3503

# 23
Здравейте, имам нужда от съвет...
Малчо скоро ще стане на 1 годинка и ми се искаше тортата да е подходяща за него, а не да е готова с прекрасна картинка, но да е само за снимките.. Та може ли да ми препоръчате рецепта, която да става за малко дете - без шоколад, мляко и разни такива...
Аз мислех за някаква бисквитена торта с плодове примерно, но се чудя какъв крем да използвам. Едното което ми хрумва е да ползвам цедено кисело мляко или пък някакво нишестено кремче... Вие какво ще ми препоръчате?

# 24
  • Vaudreuil Canada
_Пепи_, както винаги чудесна торта.

# 25
  • Варна
Здравейте, имам нужда от съвет...
Малчо скоро ще стане на 1 годинка и ми се искаше тортата да е подходяща за него, а не да е готова с прекрасна картинка, но да е само за снимките.. Та може ли да ми препоръчате рецепта, която да става за малко дете - без шоколад, мляко и разни такива...
Аз мислех за някаква бисквитена торта с плодове примерно, но се чудя какъв крем да използвам. Едното което ми хрумва е да ползвам цедено кисело мляко или пък някакво нишестено кремче... Вие какво ще ми препоръчате?

Здравей М@я,погледни ето тук-тип бисквитена торта е,може да ти свърши работа./малко по-нагоре е в страницата,не зная защо не мога да ти дам точната препратка?!/

# 26
  • София
М@я Здравей! Може да направиш тортата с рула от 1 стр. но вътре пълнежа да ти е тип парфе-кисело мляко с някакви плодове+желатин.Ще стане лека и приятна Peace

# 27
Записвам се, че ви изпуснах...имам торта, но нямам сили затова утре ще пусна репортажа  Laughing   Hug

# 28
  • Сливен
Момичета, едно въпросче - от къде да си купя или поръчам пош с накрайници, трябва ми до 24 юли най-късно. Много закъснях, но все не намирах време да се поровя в е-бей, а и момичето което ми поръчваше от там в момента няма време да се занимава с мен.
 EmbarassedА и второ въпросче - едно мнение по нагоре бяха питали за това как правите лаптопите върху тортите и как го закрепяте  - и аз смятам да правя нещо такова, та затова пак да повдигна въпросчето. Laughing

# 29
Благодаря ви  Hug Ще ги пробвам всички  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт