Отговори
# 75
Добро утро и от мен! Hug Наистина голям кеф е, че е петък. Да минава по-бързо. А събота и неделя - почивка. За съжаление ако утре следобед организирате срещата, морски мами, аз няма да мога да дойда. Но другия път - с удоволствие.  bouquet
На мен миналия четвъртък също като бях на ЖК ми казаха, че имам контракции, но моята доки каза да пия само нош-па сутрин и вечер. Каза, че е от дългото стоене седнала, така че сега се опитвам да ставам по-често и да не съм постоянно лепната за компютъра. Освен това съм забелязала, че като седя пред писито съм свита и се опитвам да се изпъча, за да не се свива всичко в коремната кухина. И аз се бях ошашкала, още повече като чета, че на вас са ви предписали и магнезий. Но се успокоявам, че така повече вредя. Мен например, коремът от горната страна към ребрата ме боли като насинен щом го пипна. newsm78 И аз два-три дена имах болка ниско долу една такава тъпа, но почти през целия ден. Но днес, да не казвам голяма дума, се чувствам добре. Не забравяйте, че и това горещо време с всички магнитни бури, които има също ни влияе на нашите чувствителни организми. А и освен това като четох за тези лъжливи контракции, пишеше, че може да са предизвикани и от малкото пиене на вода. А като се има предвид, че е и лято, това означава, че все пак количеството течности трябва да си е значително.

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 09:43 от Karacheviyska

# 76
Karacheviyska много си права. И аз четох, че трябва да пием повече вода за да нямаме напрежение и болки.

Мами, вие имате ли течение? На мен ми се появи от 2-3 дни. Четох и пише, че е нормално, но все пак малко ме тревожи, а съм на ЖК чак на 20 Юли.

# 77
Ех, аз не съм от Варна, но по стечение видях това заведение БМ в морската градина, близо е до Делфинариума и Пикадили парк нали. Много приятно местенце.  smile3521

А ние в София къде ще се сберем?  newsm78
Ние всъщност за друг БМ говорихме,но този в Морската ми е любимия!  Peace

Хайде,бе ,мацки! Събота е утре! Май няма да успеем да се организираме... newsm78

# 78
Щом софийските не могат този уийкенд, да остане за другата седмица. Обаче аз ако замина няма да ме има, но все пак е едно да я няма една, друго е да не дойдат повече. Няма проблем.

# 79
ruseto, добре дошла при нас! Леко и безпроблемно бременеене! Hug

Мимина, така като гледам май няма да се организираме за утре.. Ако искате да го оставим за следващата събота, тъкмо всички мами ще могат да отреагират? Simple Smile

Чаено момиче, ти нали идваш към морето? Ще се включиш при нас Simple Smile

# 80
За другата събота ще имам пердвид и няма да поемам други ангажименти за следобед. Така че със сигурност ще мога да се присъединя към морските мами.

# 81
Аз от 26 юли ще пътувам посока Созопол. До Варна май няма да сколасаме, макар да ми се яде в мидената ферма....миди с ориз  chef от март месеец ми текат лигите...

# 82
Привет и от мен мами!

Все не остава време да се включа, работа, работа... За съжаление колегите ми много не се съобразяват със състоянието ми и си работя както преди. Вярно е, че карам и безпроблемна бременност (пу-пу), но все пак се изморявам много по-лесно.

С бебока всичко е наред, още чакам резулати от БХС. От Шейново ми каза да проверя след 2 седмици, което много ме учуди, защото виждам че вашите резултати разбирате много по-скоро. Но в сряда ще ходя пак на проверка и да видим. Аз вече ходя при 3ма лекари - ЖК в Шейново, при моята си гинеколожка във Фемина и при докторката, която ще ме изражда живот и здраве. И затова често си виждам малкото срамежливче, още не си показва  пола  Laughing

За срещата и аз съм "за", но следващите уикенди все планираме да сме извън София.

Вчера купувах подарък за новоредено от Премама и едва се удържах да не купя нещо и за мен... Embarassed

Това е накратно от мен. Желая ви много приятен ден и весела почивка на работещите!!!

# 83
за срешата както кажете когато решите-тогава

# 84
Добро утро и от мен smile3507,току що ставам,много ми се спи сутрин Embarassed
Добре дошла ,Русето!
Бамби,много добре си го подредила този newsm10,аз също се ядосвам по-бързо и реагирам по-бурно,последно се карах с един таксиметраджия-много нагъл тип!
Аз както казах,нямам проблеми с идването за срещата,чаках по-заетите мами да кажат.Моя мъж е постоянно на работаи аз съм свободна,а когато почива,гледаме да свършим някоя работа в къщи,че ни чака ремонт,а и трябва да се направи до септември ooooh!,защото мъжо заминава след това в чужбина Sad,за което много се тревожа.Точно в най важните моменти няма да го има smile3518!
Весел петък на на всички   bouquet ,аз чакам с нетърпение сряда-ФМ и се радвам на всеки бързо изминал ден. smile3534

# 85
Чаено момиче аз на 31 ще пътувам към Созопол и ще съм там 10 дни. Можем и на моренцето да се засечем. Ние вече сме резервирали хотел, който се намира с/у МЕИ станцията.

Хубав ден

# 86
Да, релано погледнати би трябвало да съм там на 31 все още.
Ще се разберем! Peace

# 87
ruseto, добре дошла при нас! Леко и безпроблемно бременеене! Hug

Мимина, така като гледам май няма да се организираме за утре.. Ако искате да го оставим за следващата събота, тъкмо всички мами ще могат да отреагират? Simple Smile

Чаено момиче, ти нали идваш към морето? Ще се включиш при нас Simple Smile
Чудесно!  Hug Другата събота да е! Peace Тъкмо се надявам,че малко ще ми се пооформи коремчето,защото ми писна да приличам на дебеланка,а не на бремелинка!  Blush Все още никой неосведомен за събитието не е "познал",че пак ще ставам мама...сигурно си мислят,че просто пак съм се ошошкала!  Crazy И косата си постригах с цели 10 санта,а никой не е забелязал!  Crazy
Нямам търпение да се запознаем морски мами!  Hug
Айде,от мен слънчево настроение на всички!  Grinning
И добре дошла на новото мамче!  Hug

# 88
И аз така от тази работа все няма време да драсна нещо в темата, но я чета. Лошото е че работоспособността ми сега е намаляла на почти 50%, а преди бях фурия и работех на 150%  Grinning и за да наваксам поне малко много усилия влагам, но пак не става  Sad вече се отчайвам от себе си. Blush
Да не говорим че гаденето при мен си продължава  Sick
От вчера като си гледам корема и една мания ме обзе сега, че за около 2-3 седмици изобщо не е пораснал  newsm78 или пък визуално се мамя... още повече уж съм 2-ра бременност а не усещам нищо още да ми помръдва в корема  Thinking

# 89
леле момичета колко съм бясна не е истина ще удуша счетоводителката ми с голи ръце  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

аз се осигурявам на две места, фирмата в която работя и моята , по своя инициатива тя ме осигурявала до сега без право на болничен  Shocked Shocked и това можело да се коригира до февруари месец вече нямало начин и сега няма да взема и лев за тия 5 години от както имам фирмата и всеки месец си внасям осигурвките  Close Close Close незнам направо ми иде да я убия....

извинявайте че си изкарах нервите тук просто не мога да се сдържа

Общи условия

Активация на акаунт