Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от симптомите и усещанията по време на бременност?
Каква е еднократната помощ при бременност и как се получава?
Как мога да определя пола на бебето с помощта на конец и халка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от симптомите и усещанията по време на бременност?
-
Каква е еднократната помощ при бременност и как се получава?
Еднократната помощ при бременност се предоставя на жени без социално осигуряване. Тя се изплаща в размер, пропорционален на дните от началото на отпуска за бременност и раждане до придобиването на необходимия осигурителен стаж, но за не повече от 45 дни. Тази помощ е обсъждана във форума като важен аспект за бременните жени.
-
Как мога да определя пола на бебето с помощта на конец и халка?
-
Какви са някои от методите за определяне на пола на бебето?
-
Какво е земетресение и как реагират хората според публикациите във форума?
Наистина голям кеф е, че е петък. Да минава по-бързо. А събота и неделя - почивка. За съжаление ако утре следобед организирате срещата, морски мами, аз няма да мога да дойда. Но другия път - с удоволствие. 
И аз два-три дена имах болка ниско долу една такава тъпа, но почти през целия ден. Но днес, да не казвам голяма дума, се чувствам добре. Не забравяйте, че и това горещо време с всички магнитни бури, които има също ни влияе на нашите чувствителни организми. А и освен това като четох за тези лъжливи контракции, пишеше, че може да са предизвикани и от малкото пиене на вода. А като се има предвид, че е и лято, това означава, че все пак количеството течности трябва да си е значително. 

от март месеец ми текат лигите...
,току що ставам,много ми се спи сутрин
,аз също се ядосвам по-бързо и реагирам по-бурно,последно се карах с един таксиметраджия-много нагъл тип!
,защото мъжо заминава след това в чужбина
,за което много се тревожа.Точно в най важните моменти няма да го има
!
Все още никой неосведомен за събитието не е "познал",че пак ще ставам мама...сигурно си мислят,че просто пак съм се ошошкала!
И косата си постригах с цели 10 санта,а никой не е забелязал!