Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от симптомите и усещанията по време на бременност?
Каква е еднократната помощ при бременност и как се получава?
Как мога да определя пола на бебето с помощта на конец и халка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от симптомите и усещанията по време на бременност?
-
Каква е еднократната помощ при бременност и как се получава?
Еднократната помощ при бременност се предоставя на жени без социално осигуряване. Тя се изплаща в размер, пропорционален на дните от началото на отпуска за бременност и раждане до придобиването на необходимия осигурителен стаж, но за не повече от 45 дни. Тази помощ е обсъждана във форума като важен аспект за бременните жени.
-
Как мога да определя пола на бебето с помощта на конец и халка?
-
Какви са някои от методите за определяне на пола на бебето?
-
Какво е земетресение и как реагират хората според публикациите във форума?
Еее, аман от специалисти! А тя като взима самосиндикални решения сега ще изплати ли полагащите ти се парички? Защо все пак не попиташ някой друг счетоводител? Може да има някаква вратичка..
или пък визуално се мамя... още повече уж съм 2-ра бременност а не усещам нищо още да ми помръдва в корема
Взеха ми и кръв за късния БХС, но резултати чак след 2 седмици /защо имам такова забавяне при този скрининг
, може би защото пробата е взета в Шейново/. Беби си е в нормата. И сега чак в края на месеца ще имаме нова среща.

Прегледа продължи 35минути и всичко ми обясняваше, а накрая викам има ли пишка? 10минути го дебнахме, но упорито се криеше
В ЖК има няколко доктора и акушерки или сестри не знам какви се водят. За 3 УЗИ до сега на 2 съм била при Герджиков и един път при Панайотова и двамата са много внимателни и мили. Така ми казаха и те - преглежда те, който се случи на смяна.
мен пола ми го видя Евтимова, знаеш какъв е УЗ.