Отговори
# 90
Тя си е за убиване! #2gunfire Еее, аман от специалисти! А тя като взима самосиндикални решения сега ще изплати ли полагащите ти се парички? Защо все пак не попиташ някой друг счетоводител? Може да има някаква вратичка.. Thinking

# 91
От вчера като си гледам корема и една мания ме обзе сега, че за около 2-3 седмици изобщо не е пораснал  newsm78 или пък визуално се мамя... още повече уж съм 2-ра бременност а не усещам нищо още да ми помръдва в корема  Thinking
Трябва да ти кажа че моят корем с различните дрехи изглежда различно голям  newsm78.Но е по-малък от на мамите които са пуснали снимки. Cry

# 92
леле момичета колко съм бясна не е истина ще удуша счетоводителката ми с голи ръце  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
аз се осигурявам на две места, фирмата в която работя и моята , по своя инициатива тя ме осигурявала до сега без право на болничен  Shocked Shocked и това можело да се коригира до февруари месец вече нямало начин и сега няма да взема и лев за тия 5 години от както имам фирмата и всеки месец си внасям осигурвките  Close Close Close незнам направо ми иде да я убия....
извинявайте че си изкарах нервите тук просто не мога да се сдържа
Твоя ли е фирмата? Има ли начин да се осигуряваш без право на болнични? Ужасна работа, възможно ли е да е толкова тъпа тази и щом така е решила сега да ти покрие загубите! Няма ли да ти тръгне болничен от основната месторабота?

# 93
ей Инвизибъл това е много гадно от нейна страна, как така самосиндикално. Йойоана е права питай може да има някаква вратичка

# 94
Я виж, не можеш ли да си внесеш този риск със задна дата?

# 95
Ехо, здравейте! Аз днес пак бях на ЖК и съм много по-доволна. Докторът ми показваше всичко, но аз почти нищо не разбрах кое какво е. Пита ме дали имам въпроси и е толкова внимателен, повече от 10 минути гледа с видеозона. Нищо общо с Евтимова, направо ще я сменям, но не ми се занимава. Crossing Arms Взеха ми и кръв за късния БХС, но резултати чак след 2 седмици /защо имам такова забавяне при този скрининг ooooh!, може би защото пробата е взета в Шейново/. Беби си е в нормата. И сега чак в края на месеца ще имаме нова среща.
На вас с какъв видеозон ви казват пола? Сигурно само на по-добрите с 3Д или 4Д опция се вижда пола на ранен етап. newsm78

Invisible явно е искала да ти спести пари и не ти е внасяла осигуровки за всички рискове, но това е трябвало да го коментира първо с теб.

# 96
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Здравейте мамчета!   bouquet

Днес ходих до доки да ми даде един документ, а той "айде лягай да направим ФМ и да те пращам на БХС щом ще ходиш на море да не го изпуснем". Mr. Green
Гледахме бебчо отвсякъде! Гръбначето, сърцето-4камери, черният дроб, броихме пръстите на двете ръчички и разни други, голям кеф!
Мърдаше като лудо и поизмъчи доктора Joy Прегледа продължи 35минути и всичко ми обясняваше, а накрая викам има ли пишка? 10минути го дебнахме, но упорито се криеше  Mr. Green та като се върнем от моренцето пак ще гледаме!
Айде хоп и в Майчин дом. Като се качих на 14ет. имаше само една жена вътре и много бързо минах!

Сега ви пожелавам лек ден   bouquet, че имам да предавам на колежката работата, че тя сега се връща от отпуска!

# 97
Сасано понеже знам че ходиш в Шейново на ЖК, от кой лекар си доволна там, мен ще ме преглежда за пръв път някой на 8-ми, но все пак да знам към кого да се ориентирам.

# 98
Сасано понеже знам че ходиш в Шейново на ЖК, от кой лекар си доволна там, мен ще ме преглежда за пръв път някой на 8-ми, но все пак да знам към кого да се ориентирам.

За съжаление не може да се прави избор един лекар да следи бременността. Tired В ЖК има няколко доктора и акушерки или сестри не знам какви се водят. За 3 УЗИ до сега на 2 съм била при Герджиков и един път при Панайотова и двамата са много внимателни и мили. Така ми казаха и те - преглежда те, който се случи на смяна.

# 99
Да фирмата е моя и аз нямах представа че може да се осигуряваш без право на болничен, дойде ми като студен душ направо се облещих..... иначе аз ще си получавам от фирмата в която работя болничния дори започнах на повече пари да внасям от май месец, но все пак това си ми беше един + по 200 лв. да ми идваха от там пак е нещо дакато съм вкъщи и нямаше да бързам да се връщам.
Сега ще се консултирам и с други счетоводители, но тя твърди че е проверила и за преизчисление на този % който се слага за право на болничен срока е до февруари и нямало начин нищо да се направи....поне и се обадих и я наврях в миша дупка поне ми олекна Rolling Eyes

аз това я питах кой ще ми възстанови парите сега тя мълчи естествено няма как да я накарам да ми ги възстанови, явно че не е достатъчно доблестна и човечна да си поеме последствията  Confused

Сасано много се радвам, за вас и че всичко е наред  Hug мен пола ми го видя Евтимова, знаеш какъв е УЗ.

ninanb чудесни новини, радвам се и за вас  Hug все такива новини да носите  bouquet

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 13:41 от Invisible

# 100
Инвизибъл, много неприятна история, но не се ядосвай  Hug. Много груба грешка от страна на счетоводителката ти, но и да се ядосваш за жалост няма да промениш нищо, пази бебчо. Може би на основната ти месторабота си осигурена за всички рискове (обикновено така осигуряват). Най-добре попитай и там. До колкото знам се вземат предвид последните 6 месеца преди раждането. Ако внесеш още този месец преди 10то число осигуровки за всички рискове, ще внесеш всъщност осигуровки за предния месец (юни). Т. е според моите изчисления все пак ще успееш да хванеш 6те месеца  newsm78

# 101
  • София

За съжаление не може да се прави избор един лекар да следи бременността. Tired В ЖК има няколко доктора и акушерки или сестри не знам какви се водят. За 3 УЗИ до сега на 2 съм била при Герджиков и един път при Панайотова и двамата са много внимателни и мили. Така ми казаха и те - преглежда те, който се случи на смяна.

И аз съм в Шейново на ЖК. Досега само Герджиков съм случвала да ме преглежда и съм ужасно доволна от него. Сестрите и акушерките също са много мили и внимателни. Някои от тях ги знам от предишната ми бременност.
Иначе аз си имам лекар в Шейново и от време на време му се обаждам да ме прегледа, за да знае какво се случва.

# 102
  • София
Здравейте на всички!
Имам едно въпросче, може би някой знае. Днес говорих с лекарката ми за резултати от кръвни изследвания и урина, които ми направиха миналата седмица. И лекарката каза, че съм имала бактерии в урината. не можело да се чака, в понеделник да давам стерилна урина. Аз за бактериите си знаех, ама си мислех, че няма страшно. Ама тя изведнъж така се разбърза. Аз трябваше на 15 ти юли да си ходя така и така на консултация, но лекарката не иска да чака. Има ли някаква опасност от тези бактерии? И дори да имам, като съм бременна, нали не мога да ги лекувам? Може би някой е бил в подобна ситуация...

# 103
  • София, в момента в любимото ми село Железница
И аз си имам бактерии и то от ранна детска възраст. Излекувам ги за месец два и после пак. Сега отново си имам и доки каза да почакаме и другия месец ще пуснем стерилна и ще мислим по въпроса.

# 104
tsveta_pile аз преди ходих при един много добър лекар в Шейново - д-р Тончев. Той следи моя приятелка и после даже я изражда. Много е добър. Друго за Шейново не мога да кажа.

ninanb супер. И аз нямам търпение да се гледаме пак с бебетата, но ще стане след 14 Юли.

Общи условия

Активация на акаунт