Бенки

• 313 191
  • 863
  •   2
Отговори
# 285
  • На края на света !
Определено линка е добър
ето нещо по скромно http://www.med.primasoft.bg/tips_for_all/dermal/articles/mole.htm
http://krasota.rozali.com/koja/p412.html?PHPSESSID=14ee6bf169c1f … 29242260bcfe9b1d9

# 286
nqkoi moje li da mi kaje kolko struva premahvaneto..imam edna na 4eloto si..no uspqvam da q kriq pod britona si......pisna mi ot ednoobraznata mi pri4eska samo zaradi taq typa benka  Praynig newsm45 help pls...ako ima nqkoi ot ruse da dade i savet za lekar... Tired

# 287
Зависи къде и при кого ще я махаш. При хирург около 80-100лв./включва и изследването на самата бенка/

# 288
какви са тея цени #Cussing out излагат се в тая българия!!!тук струва 30?,а ако е проблемна,здравната каса плаща!!!

# 289
какви са тея цени #Cussing out излагат се в тая българия!!!тук струва 30?,а ако е проблемна,здравната каса плаща!!!

какво им има на цените, на мен за 3 бенки 50лв ми взеха Rolling Eyes

# 290

какво им има на цените, на мен за 3 бенки 50лв ми взеха Rolling Eyes
Зависи къде и при кого ще я махаш. При хирург около 80-100лв./включва и изследването на самата бенка/
на тея цени се възмущавах..50 лв за 3 бенки е ок...

# 291
всичко зависи от това къде ще отидеш, сигурно има места и за по хиляда лева, ама ние си кротаме тука, аз съм много доволна от лекаря който ми ги отстрани, само че моите са с лазер, не на хирург Peace

# 292
а при кой ходи и останаха ли големи белези?
1 моя приятелка си махна бенките при този човек в пловдив....каза,че не се съгласявал да маха всички...знам,че е рисковано така без анализ на бенката след това,но си мисля,че на проблемната бенка и личи....а иначе бяха и по лицето и не и останаха белези.

# 293
останаха белези колкото си бяха бенките, те се заличават с години, ходих при д-р Томов, аз писах из темата, във Варна е Peace

# 294
  • Пловдив
Хора , някои знае ли повече информация за този лечител в Пловдив дето премахвал бенки с някакви мазила? Във форума потребител "svetla" е писала за него - някои взел ли е информацията му, че нейната поща е пална?
TОва си е голям риск.
Ами ако бенката се окаже злокачествена? newsm78
Аз никога не бих рискувала...
По добре да се довериш на лекар.

Да де, именно злокачествено (карцином) излекува този лечител на дядо ми.

# 295
и аз съм чувала само добри отзиви за този лечител в бургас и другата седмица се навих да отида после ще пиша как е минало

# 296
до колкото знам карцинома се отстранява с кожата около бенката, докъдето може да има или вече има вреда, незнам как ще излекува такова нещо с билки newsm78

# 297
Здравейте Simple Smile искам да попитам някои от вас махали ли са си бенки в 'Пикасо' и ако има такива да кажат повечко подробности (дали са доволни,остават ли белези) .Аз искам да си махна 2 бенки от лицето, но още се чудя каде е наи доброто място

# 298
За Пикасо не знам, но аз другата седмица ще си махам при д-р Георгиев. Каза ми, че на гърба, понеже ми е по-голяма, ще има много малък белег. Имам и една отпред, по-малка, за която ми гарантира, че няма да има белег. Като приключа ще пиша.

# 299
Чета тук и не виждам никакви отзиви за Д-р Мая Тачева, има ли някай който да е бил при нея или да е чувал отзиви? Благодаря!

Освен това аз съм чувала, че бенки с косми не са опасни.

Общи условия

Активация на акаунт