Бенки

• 309 770
  • 863
  •   1
Отговори
# 330
По принцип наистина не е страшно. Слагат ти местна упойка и само ги гледаш как си те режат Simple Smile)))) и зашиват. Страшното е да не би хистологичното изследване да даде лоши резултати. Също така няма отговор за това дали една бенка ако се третира, ще окаже ли въздействие на други, които все още се намират по тялото /т.е. да активира другите/.

# 331
  • София
SOS Marinara, регистрирай се във форума, за да мога да ти пиша.

Как така, ако една се третира, може да повлияе на другите?

# 332
Ами така съм чувала. Дори и това, че има бенка "майка". И ако тя се разранява ти излизат още други бенки. А ако се премахне успешно, другите изчезват. Това малко си противоречи с твърдението, че ако се махне бенка -има вероятност да активира останалите. Направо незнам. baby_neutral

# 333
Регистрирах се! Hug

# 334
Айде, добре дошла и честито Hug

# 335
# 336
  • София
Добре дошла и дано всичко да е наред.

# 337
Gigi, регистрирах се. Моля, прати ми координатите на твоя лекар.

# 338
Здравейте, имам резултат от хистологията на бенките. В едната от тях пише, че има калцификат. Ако някой е наясно Моля да обясни.Благодаря!

# 339
Моля да ми препоръчате дерматолог в Ракова болница!
Ще съм благодарна, ако ми пуснете и координати (телефон, кабинет, работно време)!  Hug

# 340
  • Пловдив
Офффф не успях да прочета всички мнения обаче....и аз започнах да се притеснявам...аз имам страшно много бенки и нито една от тях не е изпъкнала... незнам... какаво да правя... и аз ли да ходя на дерматолог да види за какво става дума... Thinking  newsm78 незнам какво да правя... Shocked

# 341
  • София
sos marinara ,звънни на лекаря де!
И пиши после какво е станало...

tedi_b,по напред в темата бях публикувала телефона и адреса мисля на завеждаща в Ракова болница.
Бях на преглед при нея.
Ако искаш разрови няколко страници по-напред.

elisaveta__ ,според мен -не се връзвай и притеснявай.Живей си живота! Wink
Ако все пак толкова те човърка,запиши си час при някой за профилактичен преглед.
В Токуда имаше всеки вторник по някое време безплатни такива.Не зная още ли важи офертата. Wink
/сега видях,че си от Пловдив...сори/

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 14:14 от Исайкова

# 342
  • София
Всъщност направих го аз.
Ето пак извадката.
Понатам съм обяснила как е протекъл прегледа.

Цитат
проф. Екатерина Пейчева - завеждащ кожно отделение в Онкологичната болница. Ако има някой, който разбира точно от тези проблеми, това е тя. Кабинетът и е на ул. "Паренсов"№16 (на ъгъла с бул. Васил Левски), вх ІІ., тел 989 09 73

Това съм си го запаметила.
Днес ще звъня там да запазя час за себе си

# 343
  • в провинцията
Странно, не ми беше минавало през ум, че някой може да не си харесва бенките. Ние с моите съжителстваме прекрасно  Simple Smile

# 344
  • Пловдив
Мерси за куража Исайкова    bouquet де да знам ... ще видя какво ще правя... те не ми пречат но...като прочетох темата от тук от там.... се позамислих  Thinking нооо както казваш ти ще си живея живота и това е!А пък и ако ти е писано да се удавиш.... влак няма да те блъсне ... каквото дойде  Crazy  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт