Бенки

• 309 728
  • 863
  •   1
Отговори
# 345
ИсайковаHug
Това частен кабинет ли е?
Ти махала ли си бенки или само на преглед си била?

Цяла сутрин се опитвам да се свържа с Ракова болница, за да попитам дали мога да отида с направление на дерматолог там  newsm78
Личният ми лекар препоръча, ако искам, само в тази болница да махам.

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 16:32 от tedi_b

# 346
  • София
Теди-да,частен кабинет.
Не съм махала бенки при нея,само преглед имах.

Но ми стана интересно,защо лекарката ми каза,че те не махат бенки newsm78
Каза да се позаинтересувам за Хирургичното на Пирогов...

Дали защото не са проблемни бенките,не зная,сега се замислям.

Ти сигурна ли си ,че биха ти махнали в Ракова болница.Ако нямаш проблем...

АКо все пак получиш отговор,пиши тук или на Л.С. и аз предпочитам от там специалист да направи манипулацията....

elisaveta__ а така! Wink Peace

# 347
.......... Ти сигурна ли си ,че биха ти махнали в Ракова болница.Ако нямаш проблем........
Не съм сигурна. Опитвам да проверя кое, как и къде, но на регистратурата цял ден не вдигат телефона... освен да е сменен  newsm78

Бенките ми са преглеждани преди година от дерматолог в поликлиника - той каза, че не са опасни. Едната обаче ми е на лошо място и все я закачам (релефна е), затова бих искала да знам дали може да се махне. Споделих с личния си лекар и той ме насочи към дерматолог в Ракова болница. Там щели да ми кажат дали става за махане.
Ако ми я махнат, аз държа и да я изследват.

# 348
  • Пловдив
За миг се опитах да си представя ако трябва да ми ги отрежат всичките бенки.... ми аз ще стана като швейцарско сирене  ooooh! newsm78 Laughing олиииии баси историята Crazy

# 349
ИсайковаHug
Това частен кабинет ли е?
Ти махала ли си бенки или само на преглед си била?

Цяла сутрин се опитвам да се свържа с Ракова болница, за да попитам дали мога да отида с направление на дерматолог там  newsm78
Личният ми лекар препоръча, ако искам, само в тази болница да махам.

Можеш, с направление, че и час можеш да си запишеш, но нямам тел., аз си записах на място. Можеш да махаш всякакви, ако не са от онези страшните се плаща.

# 350
  • София
минзухар ,благодаря ти ! Hug

Теди,ми айде моля те ако се свържеш с болницата и някой лекар-пиши ми.
Аз също имам две ,три за махане...Едната на няколко пъти щях да я откъсна.Точно до бикините ми е...
А за изследването-те са длъжни да го направят-доколкото съм запозната.Или поне им влиза в работата.

# 351
  • София
Ето телефон на лекаря в Онкологията, който оперира майка ми и на друг лекар от същото отделение, дано още да работят там.
0888577833 - д-р Киров
0888943362 - д-р Стоичков

# 352
  • София
Благодаря!
Кой от двамата е по-добър?Майка ти е доволна,нали?

# 353
  • София
Когато дерматоложката ни даде тези телефони, ни каза, че Киров е по- добрия. Аз си имам своите забележки към него, но фактът е, че 4 години след операция от малигнен меланом мама е жива и здрава!
Стоичков съм го хващала случайно поТV да разяснява проблема с бенките, в болницата го чакаха по 10 пациента, но лични впечатления нямам, освен- млад и усмихнат.

# 354
  • София
Благодаря ти още веднъж!  bouquet

# 355
минзухар, много мерси за инфото  Hug

Исайкова, ще държим връзка  Mr. Green
Аз само да се чуя с болницата и отивам при личния лекар за направление. Той предполагам ще ми препоръча при кой точно дерматолог да отида  Peace

# 356
За миг се опитах да си представя ако трябва да ми ги отрежат всичките бенки.... ми аз ще стана като швейцарско сирене  ooooh! newsm78 Laughing олиииии баси историята Crazy
Еее, далеч не ства въпрос за махане на всички бенки... нито пък за суета  Laughing

# 357
по принцип лекарите препоръчват техни познати или там разни пътеки, така че не разчитай на 100% на неговото мнение Peace

# 358
по принцип лекарите препоръчват техни познати или там разни пътеки, така че не разчитай на 100% на неговото мнение Peace
Препоръчвал ми е 5-ма лекари до момента. Супер доволна съм от всички!
Имам му доверие  Peace

# 359
  • Пловдив
Ми де да знам аз..... Laughing така кажете да се успокоя  Laughing мерси tedi_b

Общи условия

Активация на акаунт