Бенки

• 309 934
  • 863
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Аз да споделя резултатите  Simple Smile . От замразяването моята бенка не умря  Sad . Трябваше да отида да ме погледне докторката, но все не смогвам с времето.

Имам въпрос: След като съм платила за махане на бенката, а тя не се е махнала, за рекламация ли се счита? Понеже веднъж махах бенката с лазер, но след няколко месеца се появи. Отидох втори път, лекарката ми я замрази, пак си платих. Сега трябва да отида за трети път и ако пак трябва да плащам, байгън ще ми дойде  Close

# 691
Преди време четох тази тема и най-накрая обърнах внимание на една дето повече ме притеснява..на гръбначния стълб,точно под сутиена.И от работа и учене все не ми оставаше време сериозно да ида на лекар,обаче миналата седмица като ме заболя изведнъж,като се сетих за тая тема,като ме погна един страх...не е за разправяне...И на бегом при личната,направление и запазен час в Александровска..Там киснене час,защото разбира се лекарите не ги интересува,че си със запазен час и накрая доц.Балабанова за 2 мин ми я погледна  и каза,че е по-добре да я махна.2те минути преглед ми струваха 30лв,а насрочената за 12.02 операция ще е 140лв(с или без хистологични изследвания още не знам,но като разбера ще ви кажа)..та така-сега ме е шубе,ама няма как..

# 692
  • София
Maranhtea, съчувствам ти и ще стискама палци, стискай ми и ти на мен. Мойта операция е на 04.02, при д-р Ботев но в частната му клиника. Ще ми струва около 150 лв. плюс 33 лв. за хистология (която е задължителна) и 36 лв. за консумативи. И мен много ме е страх, не от самата операция, а от резултатите от хистологията.
Skrech, с тия бенки шега не бива. Отиди на онколог-дерматолог да ти я изрежат и да ти направят изследвания. Макар, че не знам след като е замразявана дали ще може да се изследва.

# 693
  • Бургас
Aз по принцип имам много бенки по тялото си,но не и издадени.Преди 2 год. една бенка малка на ръката стана на раничка,нещо се изсуши ли незнам newsm78 и аз се почесах(без да искам) и тя се обели.Мястото си стана все едно е нямало бенка,след време пак си излезе,същата големина,но много леко като барам кожата и се усеща ,че е надигнато.Вече около 3 год.не и обръщам внимание.
Само да добавя,че си мисля ,че стана така ,защото по цял ден,цяло лято се излежавах на плажа(много ми е кеф Blush)и си мисля ,че май затова стана такава. newsm78

# 694
Аз само се чудя защо на мен ми казаха само 140 лв...то и за тях нямаше да ми кажат,ако не бях попитала за прегледа дължа ли нещо . И мисля,че и за хистологичното ще ми поискат още  Thinking

# 695
  • София
Със сигурност ще ти поискат, няма да пропуснат. Аз съм много разочарована от нашето здравеопазване. Не стига, че плащам по 33 лв. на месец здравни осигуровки, което прави 396 лв. на година, ами като ми се наложи да отида на лекар и пак си плащам. Да не говорим, че понякога излиза по-евтино да отидеш в частна клиника и там поне ти обръщат внимание.

# 696
Да знам за какво съм ги дала тея пари разбирам...ами то..кожен преглед от 60 санта  Tired  не съм заразна..четох,че други момичета са ги гледали с уреди ала-бала..

# 697
  • София
Да, мен и кожната лекарка в 29 ДКЦ и д-р Ботев в частната му клиника ме гледаха с дерматоскоп (така мисля, че се казва), а отделно д-р Ботев ми я снима с цифров фотоапарат и я гледа на мащаб.

# 698
И аз имам една на гърба и днес ще ходя на личния да ми я види и да ми каже какво трябва да се прави. Тя личната е семейна приятелка и няма да ме изтарикати, ще ми предложи най-доброто. Надявам се да няма нищо сериозно  Praynig Rolling Eyes Embarassed

# 699
# 700
И аз съм посещавала лазерен кабинет със същото работно време. Много съм доволна, но лекарят беше доктор Пенев... Най-вероятно грешиш доктора ...  с брада?

# 701
За Варна - идете при доктор Пенев. Работи В терапевтична болница-поликниниката. Кабинета му е оборудван екстра с няколко лазера и работи от много време. Доктора е симпатяга и цените са много свестни.

# 702
И най-накрая на крака и с комп в ръка да ви споделя как мина махането Simple Smile
Хич не ме беше страх,ама въобще не го осъзнавах какво точно става докато не легнах "под ножа"..нахака ми 4 инжекцийки(тука сърцето ми щеше да изкочи,защото от много малка имам страх от инжекции),понатискаха ме и казаха че ставам вече за рязане  Laughing добре,че ми беше на гърба,че май са ми слаби ангелите и нямаше да издържа..опъваха,попиваха(а какви си ги говорят лекарите не искате да знаете..) и си усещах и разбирах мн точно кога какво правят..за има няма час бях вече нов човек.и от болницата изхвърчах на изпит директно(че бях в сесия тогава)..ту на едната кълка,ту на другата се местих ужасно неудобно..два дни само се въргалях по леглото,защото не мога да се свия,не мога да се облегна,не мога да се опъна..хем ме боли,защото си е рана,хем ме боли гърба от схващане,защото седя в странни пози..днес вече не усещам нищо да мърда(защото първите два дни усещах как конците се наместват)...изглеждам като робокоп когато се къпя,че се лепя половин час преди баня с едни водоустойчиви лепенки...абе гадно си е..

# 703
  • Разград
Аз миналата събота си махнах една бенка. Точно до дясното ми ухо беше. Лекарят все още не ми е махнал конците. Аз обаче се консултирах направо с хирург. Приятелка съм с жена му и му се доверих. Не знам дали беше правилно. Но бенката беше доста изпъкнала и когато я пипах усещах лека болка, а преди не беше така. Сутрин и вечер си сменям лепенката и почиствам с Йодасептадон.

# 704
И аз искам да сменя всичките тези марли,защото от спането са се поразместили,но мед.сестрата ми каза да не пипам нищо до сряда когато ще ми я смени тя..а иначе и аз съм още с шевовете.Ще поседят до 23 и тогава ще видя "красивия шев",който казаха,че са ми направили.

Общи условия

Активация на акаунт