Бенки

• 309 677
  • 863
  •   1
Отговори
# 375
Аз не мога да преценя това какъв период от време е нито да ти кажа какво да правиш.Не съм лекар за съжаление а и тук не е мястото за решаване на такива проблеми. Обади се на дерматолога си и се консултирай с него.

# 376
Преди 6 години в Мед. академия, но не помня името на лекаря, ми отрязаха една бенка. Беше малко под банела на сутиена. Да, имам малък белег, но не ме притеснява, далеч по- добре е от бенката.

# 377
  • София
Като четох форума се впечатлих най-вече от постовете на Исайкова, и мога да кажа че тя ме тласна към действие. Но след това разбрах, че Исайкова все още не се е подложила на процедура.  Защо от 2 години се каниш?
Защото имам на главата доста здравословни проблеми,които все не се решават като проблем.И съм оставила козметичните операции за по натам. WhistlingТ.е. много ме изкушават ,но все се намира нещо друго ,за което да треперя....та така... ooooh!

Я ми кажи само,че съм пропуснала -кой лекар направи операцийката?На кой се спря?

Аз чакам и Теди да напише инфо,какво е станало в Онкологията...

# 378
Красимира Вачкова

# 379
...............Аз чакам и Теди да напише инфо,какво е станало в Онкологията...
Тази седмица не успях да отида, още не знам за следващата. Покрай стачката ми се объркаха малко плановете  Rolling Eyes

# 380
     Аз имах преди години една бенка до мишницата, но с разрастване на кожата, покрай нея се образува бял ореол (без пигмент). Посстепенно бенката намаляваше и сега изчезна, остана обаче бяло петно около 20ст., някой имал ли е такова чудо?

# 381
Моят съвет е бенките, които ви притесняват, да се махат, независимо дали са опасни или не! Аз си махнах 2 бенки, които по думите на доктора бяха "безобидни", но не ми харесваха, притесняваха ме, все внимавах с тях... Confused

Така че изобщо не се колебайте, а махайте всичко наред, разбира се при добри специалисти дерматолози, а не козметички и т.н Peace

# 382
Здравейте!Ако някой си е премахвал бенки в Бургас,моля да се включи и да сподели къде и при кой доктор!

# 383
  • София
Привет и от мен.
Аз имам толкова много бенки .... че е невъзможно да ги преброя. От известно време ме  притеснява една - тъмно лилава е на цвят, с неправилна форма, не е изпъкнала, но расте. Освен това за няколко месеца ми излезнаха едни такива .... червени точици - леко изпъкнали.
Прочетох инфото от форума и мисля вече да посетя специалист.

Ще споделя опита си по нататък. Simple Smile

# 384
Elyah, на всяка цена се консултирай със специалист.И не отлагай! А относно въпросните червени точици, и аз си намерих една обаче не ми е ясно що за образувание е.Ще се радвама ако попиташ и ни просветлиш по въпроса.Успех.

# 385
Здравейте.
И аз имам проблем с една релефна бенка,която изключително много ме дразни и искам да премахна.
Бихте ли ми препоръчали лекар специалист ,който наистина си разбира от професията и би разрешил  проблема ?

# 386
Аз си махнах една преди 2 седмици, д-р Мери Ганчева
в София ул Позитано 10, тел 0888690728. Въпреки, че не съм от София, отидох там, защото ми се наложи.
Не го направих за красота, а ме посъветва лекар, та не е толкова страшно колкото си мислех - имам впредвид самата интервенция. А доктор Ганчева е много любезна, една позната ми я препоръча - на нея е махала и така. Сега ще ходим да маха на моята половинка, щото вчера той ходи на дерматолог за една такава гадина.
А на reputo да  кажа да си отиде при дерматолог, щото на мен ми изкараха акъла преди време и се бяхме побъркали у дома.
Дано всички да сте здрави!

# 387
Здравейте, от години имам много бенки и не само аз, цялото ми семейство е така. Баща ми и майка ми неколкократно се оперираха, дори и на мен в детството ми махнаха една черна релефна под мишницата  (не можеха да ме вдигат като дете все ми я раздразваха). Бенките се множат , особено от слънцето, някой ми пораснаха доста и от известно  време събирам кураж да махна 3 от тях отново оперативно.
Миналата година  наша близка на 27 години я оперираха, бенка на гърба която я засърбяла. Оказа се най - тежкия рак и почина за няколко месеца след още 5,6 оперативни намеси и химиотерапии.
Чух за Камненов от Пловдив от приятелка, която си  махнала няколко бенки при него и е жива и здрава и тя и доста нейни познати. Много се колебах преди да предприема тази крачка. Мисля, че не дай си Боже ако има нещо лошо, то оперативанта намеса гарнтира фаталния му край 99%.  Каменов маже всички бенки, защотото казва, че те са зависими една от друга и не бива да се оставят. Те образуват коричка и падат до 20 дни,някой по големи може и да се повторят. Белег не остава. И все пак, да е добър Господ!!!

# 388
.........
Чух за Камненов от Пловдив ......

дай някакви координати на този Каменов

# 389
0889699623 Kamenov (Plovdiv)

0889665328 Jena mu (Sofia edin put mesechno)

Общи условия

Активация на акаунт