Бенки

• 309 700
  • 863
  •   2
Отговори
# 390
0889699623 Kamenov (Plovdiv)

0889665328 Jena mu (Sofia edin put mesechno)

В Бургас има един лечител-Камен Каменов.Да не е същият? newsm78

# 391
В Бургас е сина му, сигурно се казва Камен Simple Smile

# 392
0889699623 Kamenov (Plovdiv)

0889665328 Jena mu (Sofia edin put mesechno)

Мерси!

# 393
Момичета,не можах да разбера тази професор Пейчева в частния си кабинет само преглежда бемките ли newsm78...,а къде ги маха,в онкологията ли?Извинете,четох уж... Confused

# 394
преди 2 мес ходих при каменов в бургас да си махам една бенка на лицето доста се колебах и ме беше страх но преди да отида поразпитвах доста за него други хора които са ходили при него и се реших !сега съм жива и здрава и всичко е ок намазами я с нещо и точно след 20 дни падна сама има малък белек но с времето ще се заличава нормално !препоръчвам на всички които искат и се колебаят да го посетят човека много разбира и много хора от цялата страна са ходили при него пиша тези неща защото съм ми много благодарна доверих му се и не сгреших!

# 395
peti_to ,моля те за тел./адреса на Каменов в Бургас   bouquet

# 396
Момичета,не можах да разбера тази професор Пейчева в частния си кабинет само преглежда бемките ли newsm78...,а къде ги маха,в онкологията ли?Извинете,четох уж... Confused

Когато аз ходих при нея, тя само ме прегледа и ме изпрати в МЦ Гинека при доц. Гаранина, за да ми махне бенката. Аз отидох обаче при д-р Попова от Токуда и тя ми я махна.

# 397
peti_to ,моля те за тел./адреса на Каменов в Бургас   bouquet

Обади се на татко му и ще ти го даде.

# 398

Когато аз ходих при нея, тя само ме прегледа и ме изпрати в МЦ Гинека при доц. Гаранина, за да ми махне бенката. Аз отидох обаче при д-р Попова от Токуда и тя ми я махна.
А ако реша да отида,задължително ли трябва да мина през Пейчева,или направо в МЦ Гинека.Понеже съм от провинцията и ми се иска всичко да приключи за 1 ден.Няма кой да ми гледа децата просто.

# 399
Като се махат бенки задължително се прави хистологично изследване.

# 400
не е задължително, аз не съм си правила Peace

# 401
А ако реша да отида,задължително ли трябва да мина през Пейчева,или направо в МЦ Гинека.Понеже съм от провинцията и ми се иска всичко да приключи за 1 ден.Няма кой да ми гледа децата просто.

Не знам, на мен в Гинека нещо не ми вдъхнаха доверие и отидох при д-р Попова, в частния й кабинет, за преглед. Тя ме прегледа, обясни ми нещата много подробно, плюсове, минуси, рискове и т.н. и за секунди ми я махна. Може и в Токуда, но и в двата случая се записва час предварително.

# 402
плюсове, минуси, рискове и т.н.
Плюсовете са ясни,за за другите какво ти каза?
Добре,ако една бенка не се маха,това означава ли,че не може да развие рак?И обратно,има ли риск,вследствие премахването,да се развие заболяване от бенка,която иначе е безобидна?

# 403

Не знам, на мен в Гинека нещо не ми вдъхнаха доверие и отидох при д-р Попова, в частния й кабинет, за преглед. Тя ме прегледа, обясни ми нещата много подробно, плюсове, минуси, рискове и т.н. и за секунди ми я махна. Може и в Токуда, но и в двата случая се записва час предварително.

Как по-точно ти я махна за секунди? newsm78  bouquet

# 404
LilaC,...

Плюсовете са ясни,за за другите какво ти каза?
Добре,ако една бенка не се маха,това означава ли,че не може да развие рак?И обратно,има ли риск,вследствие премахването,да се развие заболяване от бенка,която иначе е безобидна?

...и при двата случая може да се развие, затова трябва да се правят профилактични прегледи на 6 месеци при "съмнителни" бенки, растящи, променящи формата и цвета си, също и задължително консултация при онколог преди да решите да отстранявате бенка.

Общи условия

Активация на акаунт