Бенки

• 309 643
  • 863
  •   1
Отговори
# 480
  • София
НЕ ПИПАЙТЕ БЕНКИТЕ!!!Аз също имам доста бенки, но няма да давам на никакви доктори да ги режат или пипат,защото един мой познат почина точно от рязане на бенка, която уж беше доброкачествена и в последствие се оказа злокачествена!Отиде си момчето за едното нищо......
Е как уж е била доброкачествена?
Не е ли правена биопсия?

# 481
  • Варна
НЕ ПИПАЙТЕ БЕНКИТЕ!!!Аз също имам доста бенки, но няма да давам на никакви доктори да ги режат или пипат,защото един мой познат почина точно от рязане на бенка, която уж беше доброкачествена и в последствие се оказа злокачествена!Отиде си момчето за едното нищо......
http://derma.bg/procedures.php?cat=1&cat2=2&nid=16

# 482
Е как уж е била доброкачествена?
Не е ли правена биопсия?
Аз ти казвам какво стана пък ти си решавай...правени бяха всички изследвания, но за неусведомените като тази дама ще кажа, че най-сигурният показател е биопсията вече при изрязването, но тогава вече може да бъде късно!!!

# 483
съжалявам за твоя познат, обаче кой ти каза, че е умрял, заради премахната бенка? може просто късно да са му я махнали..аз имам такава позната, при която вече беше твърде късно да се премахва нещо Sad
на мен са ми премахвали 2 чрез замразяване и "изстъргване", защото изглеждаха опасни, но след биопсия се оказаха съвсем в норма... една приятелка си махна козметично 10-15 при този "лечител" в Пловдив преди 3г, а една друга при сина му в Бургас преди 5г...всеки с късмета си... Peace

# 484
да и аз съм ходила да махам една при него в бургас и то на лицето човека много разбира и ако прецени не пипа

# 485
Махайте тогава, но да ви кажа, че ако има нещо опасно, толкова бързо може да се разнесе по кръвта, че докато се усетите и....... може да е станала белята.....ТАКА, ЧЕ УМНАТА!

# 486
а на pepelq6ka искам да кажа, че няма късно и ранно махане на бенки!Просто ако тя е карцином.....и се разреже вече ще е късно за каквото и да било!НЕ се предоверявайте на изследванията!!!!

# 487
  • София
Добре,но д акажем тази бенка постоянно се закача и може да се откъсне.Тогава в този случай няма ли да е по-опасно,отколкото да ти я остранят предварителнО???

# 488
Зависи кой и къде ще я маха.... ако не е наложително не се препоръчва!Говоря за естетичните прищевки!

# 489
Като ми махаха моята бенка ( водеше си се пластична операция ) ми направиха биопсия и се оказа, че е доброкачествена. Беше ми на брадичката ( по-точно под нея, не беше от най-релефните ) и постоянно я закачах с нещо и няколко лекари ми препоръчаха да я махна, защото мога да я възпаля и тогава стават много лоши усложнения... Майка ми точно тогава завършваше втора специалност "кожни болести" и тя беше на това мнение, доста информация бяхме изчели преди да се оперирам. Мисля след някоя друга година да си махна на гърба една доста релефна, която също закачам почти всеки път като се обличам... Thinking

# 490
Олее,моите ако трябва да ми ги махат,ще трябва да ми сменят кожата направо Confused

# 491
а на pepelq6ka искам да кажа, че няма късно и ранно махане на бенки!Просто ако тя е карцином.....и се разреже вече ще е късно за каквото и да било!НЕ се предоверявайте на изследванията!!!!
извинявай,ама големи глупости говориш...разбирам,че си афектирана от случилото се с твоя познат,но не мисля,че целта на лекарите е да ни уморят Peace

# 492
  • София
извинявай,ама големи глупости говориш...разбирам,че си афектирана от случилото се с твоя познат,но не мисля,че целта на лекарите е да ни уморят Peace

Майка ми живее вече пет години след операция от малигнен меланом, диагностициран навреме  и рано. Здрава и права си е, без рецидив. Изследванията са важни!

# 493
Защо ми трябваше да отварям темата.. Ошашках се!!
Имам големичка червена бенка на гърба, отивам още в понеделник на лекар!
Изобщо.. само аз ли имам червени бенки? Страх ме е.  Confused

# 494
  • София
И мен ме е страх, затова и не съм отваряла темата.
Аз имам на гърба една изпъкнала, харесвам си я много, но винаги ме е било страх да не я закача, като се обличам.

Изобщо.. само аз ли имам червени бенки? Страх ме е.  Confused

Червени бенки нямам.

Общи условия

Активация на акаунт