Бенки

• 309 767
  • 863
  •   1
Отговори
# 525
DavaiteSuveti, аз съм от Пловдив и си махнах 4 бенки преди повече от месец при хируг- онколог д-р В. Балева. За преглед не ми взе никакви пари, за премахването+ хистологично изследване ми взе 55 лв за всички. Доста обикалях преди да взема решение на кой лекар да се доверя. Не те съветвам да ги махаш сега, з-то се ходи на контролни прегледи всяка седмица. Просто когато си на плажа си слагай по една лепенка на бенката, която те притеснява. Ако решиш пиши на ЛС ще ти дам адрес и номер да се консултираш с лекарката.

# 526
Аз имам една бенка по мишницата беше леко подута но не ми пречеше да се почиствам . По време на бременноста обаче нарастна не знам от хормонители ,имам ли повод за притеснение исками се понякога да я махна но се колебая  newsm78

# 527
Pupeto, да по време на бременността е нормално да нарастнат или дори да ти излезнат нови. Дали да я мяхнеш само ти можеш да решиш каквото и да правиш отиди първо на дерматолог.

# 528
Аз си оперирах една бенка на лицето преди 3 год. през юли и също бях притеснена,че е много горещо,но докторът ме успокои,че е работил 7 год. в Южна Африка,където било по-топло и никой не се притеснявал от температурите.Слава богу всичко мина добре.След това ползвах крем на Виши с фактор 60.Сега искам да махна други бенки с лазер,но една позната остана с червено петно на мястото на бенката и аз сега се чудя как да постъпя.

# 529
Нормално е да остане червено петно до 3-4 месеца след падане на коричката от раничката. Все пак е било рана! След това вече е притеснително, но така или иначе най-късно след 2рия месец се ходи на контролен преглед.

# 530
  • София
Аз снощи най-накрая си махнах тричките.Умрях си от страх.Упойките на врата не ме хванаха и си ме наболяваше.
Сега не трябва да ги мия 2 дни,нито да спортувам.
Ще чакам коричките.

# 531
Исайкова, не е чак такъв проблем миенето-можеш да си вземеш бърз душ, без гелове и сапуни, ако чакаш коричките-7 дена поне ще минат. Аз първият път от страх почти се бях вмирисала от некъпане  Laughing  Но после се престраших, и спортувах, и се къпех-просто внимавах с хавлията:)

# 532
  • София
desiteam ,той ми каза два дни само да не ги мия.После мога да се мокря и да спортувам,само да си слагам от лекарството.
Иначе каза,че ако мокря сега,може да остаант белегчета.И мен ме е страх.Ще издържа още един ден,те поне са на врата двечките Wink

# 533
Аз си махнах бенка от лицето преди 15 дена. Беше доста голяма и имам 4 шева. До преди ден-два изобщо не си бях мокрила лицето. Голям ужас, но страха ми беше по-голям. Още не смея да се гримирвам Rolling Eyes
Днес си взех резултатаите от хистологията и всичко е ок. Grinning Сега се мажа с контрактубекс.

# 534
Естелия,ще ходя при Ботев.Само дано не си забравя часа.
3 бенки-и трите с упойка + 1 биопсия/ще мисля за другите дали д аправя/-някъде 100лв.

Едната биопсия е 30тина лв.

DavaiteSuveti,не бих те посъветвала да ги махаш в козметично студио,още по-повече в Пикасо.По-добре при лекар-специалист.
Относно времето-няма проблем да ги махнеш края на май.После ще се пазиш от слънцето с висок слънцезащитен фактор.И ще гледаш да не се потиш на тези места,за да не се възпали кожата.
Защо какво толкова им има на Пикасо или просто с лазер не е най-доброто решение ? .. Значи те си имат специалисти които определени дни са там и аз бях в точно един такъв ден и тя ми каза че няма нищо страшно. Ти защо лично не си привърженик на идеята.

# 535
DavaiteSuveti, аз съм от Пловдив и си махнах 4 бенки преди повече от месец при хируг- онколог д-р В. Балева. За преглед не ми взе никакви пари, за премахването+ хистологично изследване ми взе 55 лв за всички. Доста обикалях преди да взема решение на кой лекар да се доверя. Не те съветвам да ги махаш сега, з-то се ходи на контролни прегледи всяка седмица. Просто когато си на плажа си слагай по една лепенка на бенката, която те притеснява. Ако решиш пиши на ЛС ще ти дам адрес и номер да се консултираш с лекарката.
Д-р Балева в ВМИ ли и беше кабинета? Какво каза ще ти останат ли белези или нещо подобно? Цяло лято невърви да хода с някакви лепенки Simple Smile по хубаво да не хода.. Най-добре да ги няма ама уви.

# 536
Д-р Балева в ВМИ ли и беше кабинета? Какво каза ще ти останат ли белези или нещо подобно? Цяло лято невърви да хода с някакви лепенки Simple Smile по хубаво да не хода.. Най-добре да ги няма ама уви.

# 537
ето ви скаипа ми моля ви пишете ми имам много въпроси alexandra_petkova

# 538
  • София
Естелия,ще ходя при Ботев.Само дано не си забравя часа.
3 бенки-и трите с упойка + 1 биопсия/ще мисля за другите дали д аправя/-някъде 100лв.

Едната биопсия е 30тина лв.

DavaiteSuveti,не бих те посъветвала да ги махаш в козметично студио,още по-повече в Пикасо.По-добре при лекар-специалист.
Относно времето-няма проблем да ги махнеш края на май.После ще се пазиш от слънцето с висок слънцезащитен фактор.И ще гледаш да не се потиш на тези места,за да не се възпали кожата.
Защо какво толкова им има на Пикасо или просто с лазер не е най-доброто решение ? .. Значи те си имат специалисти които определени дни са там и аз бях в точно един такъв ден и тя ми каза че няма нищо страшно. Ти защо лично не си привърженик на идеята.

Ами първо зависи какви са бенките за премахване.Просто аз не бих се доверила на такъв специалист от това студи,защото каквито и да са-той ще ги премахне чрез лазер.А не за всички бенки е добре такова премахване.
Доколкото съм запозната,плоските и по-рисковвите е добре да се премахват чрез рязане дори.
Другото,което четох за лазера е ,че понякога се възвръщат бенките.

# 539
  • София
ето ви скаипа ми моля ви пишете ми имам много въпроси alexandra_petkova
Какво искаш да знаеш?

Общи условия

Активация на акаунт