Бенки

• 309 892
  • 863
  •   1
Отговори
# 555
Аз снощи най-накрая си махнах тричките.Умрях си от страх.Упойките на врата не ме хванаха и си ме наболяваше.
Сега не трябва да ги мия 2 дни,нито да спортувам.
Ще чакам коричките.

Как, къде и по какъв начин си си премахнала тези бенки. Не е ли малко късно вече за премахване, идва лято, всъщност то почти е тук Simple Smile
АМи казаха ми,че не е късно.Даже лекаря ми каза,че след 10тина дни и на солариум мога да си ходя.Само трябва да се мажа със слънцезащитен фактор.
Ами забравих как се казва манипулацията EmbarassedРежат бенките,после минават с ток. Simple Smile

Момичета,колко дни да мажа с този разтвор?

Исайкова, ти махна ли си бенки? Колко ти излезна като пари и къде си ги махна и по какъв начин?

# 556

Елит, колко плати за примахването на тази бенка при Ботев? На мен ми предстои махането на две и ще ми струва 290 лв

Ами взе ми 228лв. за моята,което включва и изследване и консумативи - всичко  .Твоите големи ли са? И оперативно ли ще ти ги маха?   Wink

# 557
  • Sofia
Здравейте, радвам се че попаднах на тази тема понеже и аз имам същия проблем със страшно много бенки съм и се притеснявам  Sad видях да се споменават няколко имена на специалисти дали може да ми дадете координатите им тук или на лични, благодаря ви  Hug

# 558
Здравейте,моят проблем е следния....аз нямам много бенки, но липсата им се компенсира с наличито на една огромна,която се намира на гърба ми...тази бенка ми е наследствена(баба ми има същата и засега няма никакви проблеми с нея),но въпреки това мен много ме притеснява,кара ме да се чувсвам неудобно когато нося потници с гол гръб,притеснявам се когато съм на плаж(също така гледам много много да не се пека,за да не и направя нещо)....и сега като чета по-голяма част от коментарите и ме хваща толямо шубе!!Започвам да се замислям дали да ни ида и аз на доктор.Имам един въпрос към по-компетентните по тази тема.....има ли някакви рискове след като бенката бъде премахната,тя да се появи отново или да последват някакви усложнения? Thinking

# 559
Здравейте, и аз както повечето имам няколко бенки за отстраняване, една на лицето, една на врата, една на ръката и няколко по корема. Всичките са изпъкнали и много ме дразнят. Искам да попитам някой може ли да ми препоръча къде да отида в В.Търново. Ако сте доволни от някого там може ли да ми дадете някакви телефони евентуално и какви са цените.

# 560
  • София
 Аз си махах бенки  Grinning .
 Лекарката погледна само визуално бенките. Не ми е правила изследвания. Сложи упойка на всяка една и ги изгори. Трябваше да се пръскам с ... забравих му името, но ще го видя, ако ви интересува. Та трябваше да  пръскам раничките с това, докато хванат коричка, а след това ги мажех с кремче, на което също не помня името, но ще го изнамеря, ако го искате.
 Процедурата ми струваше 50лв. за 3 малки бенки. Исках и една голяма да махна, но лекарката каза, че тя трябва да се изреже, защото ще остане дълбок белег, ако се изгори.

Естествено, трябваше да се пазя и от слънцето, но само 2 месеца след това аз пътувах много на юг и то през юли. Докато се върна и едната ми бенка се възстанови. По-късно и втората се показа, но прилича повече на луничка, а не на бенка. Третата не се върна. Само белег си имам, който трябва да махна.

# 561
Здравейте,моят проблем е следния....аз нямам много бенки, но липсата им се компенсира с наличито на една огромна,която се намира на гърба ми...тази бенка ми е наследствена(баба ми има същата и засега няма никакви проблеми с нея),но въпреки това мен много ме притеснява,кара ме да се чувсвам неудобно когато нося потници с гол гръб,притеснявам се когато съм на плаж(също така гледам много много да не се пека,за да не и направя нещо)....и сега като чета по-голяма част от коментарите и ме хваща толямо шубе!!Започвам да се замислям дали да ни ида и аз на доктор.Имам един въпрос към по-компетентните по тази тема.....има ли някакви рискове след като бенката бъде премахната,тя да се появи отново или да последват някакви усложнения? Thinking
Според лекарката, при която бях, процедурата е рутинна и не крие никакви рискове, нито повторна поява /става дума за изрязване, а не горене/. Нищо не пречи да отидеш да я погледнат и след това да прецениш дали да я махаш.

# 562
Значи появиха ми се нови бенки по тялото ,когато бях изложен на слънце и реших да проверя в интернет за рисковете и опастностите.Спомням си бях чел за някакви признаци за някакъв процес ,които са следните обилно потене,отпадналост,липса на сън вечер и тази нощ като не спах и се  изпотих обилно  реших да намеря същата статия ,но не можах.Проблема е ,че не знам нито болестта(нз дали е болест даже ),а само признаците и се надявам някой да е по-запознат и да се сети.

# 563
Много четеш! Mr. Green

След като толкова се притесняваш отиди на дерматолог!

# 564
Ти си точно моят случай-бенка колкото 1 ст.на гърба и малко други Simple Smile.
Аз обаче не се притеснявам от нея,даже си я харесвам и с кеф нося гол гръб.Само наблюдавам(и не само нея)да не се промени по форма и цвят.Само тогава бих предприела нещо.
По принцип не се пека на плажа,стоя под чадър,намазана и за кратко.

# 565
Здравейте, днес ми махнаха 3 бенки, от изпъкналите. Сега се притеснявам за белезите. На гърба почти няма проблем, но точно на деколтето раната е по-дълбока и сигурно ще ми остане белег. След 2 седмици ще ходя на конролен преглед. Ако някой е ползвал нещо за мазане и е ефикасно, моля споделете.

# 566
Здравейте, днес ми махнаха 3 бенки, от изпъкналите. Сега се притеснявам за белезите. На гърба почти няма проблем, но точно на деколтето раната е по-дълбока и сигурно ще ми остане белег. След 2 седмици ще ходя на конролен преглед. Ако някой е ползвал нещо за мазане и е ефикасно, моля споделете.
Контрактубекс е мазило за заличаване на белези, но аз още не съм го ползвала. Чудя се от кой ден може вече да се маже с нещо подобно?  newsm78

# 567
След падане на струпчетата вече можете да се мажете с Контрактубекс. Но пак лекаря ви трябва да ви каже. На мен ми каза да се мажа цялата първа година

# 568
След падане на струпчетата вече можете да се мажете с Контрактубекс. Но пак лекаря ви трябва да ви каже. На мен ми каза да се мажа цялата първа година
Що е то?  newsm78

# 569
  • София
Сигурно коричките.

Общи условия

Активация на акаунт