Бенки

• 309 960
  • 863
  •   1
Отговори
# 600
Момичета чували ли сте за лекарсво което премахва бенките или може би ги гори незнам точно как действа.Свекър ми го е купил от чужбина там било доста популярно , но незнам името му.Той вече е махнал няколко бенки които е имал и е много доволен.Предполи ми и на мен да ми го даде да се намажа една моя бенка,но мен ме е страх да не ми стане нещо.
Попитай го как се казва лекарството и от къде го е купил?

# 601
kari_1980 от Съюза е купено мазилото ,но за името чак след 2 месеца ще мога да го попитам като се върне от рейс

# 602
kari_1980 от Съюза е купено мазилото ,но за името чак след 2 месеца ще мога да го попитам като се върне от рейс
Ще чакам с нетърпение...Само да не забравиш дотогава...

# 603
няма да забравя,а междувременно някой ако е ползвал или чувал за това мазило нека да пише

# 604
maria 2103, изчисти си кутията да ти отговоря за д-р Балева Wink

# 605
на мен ми махаха бемки в "Пикасо".много съм доволна.стана за нула време. първо ту слагат упойка и после с лазер я махат.за 10 мин си готова.

# 606
Merilin111 искам да те попитам в Пикасо всякакъв тип бенки ли премахват и плоски и изпъкнали ? а после какъв белег остава ?

# 607
  • София
Да споделя и аз опит, понеже преди време следих тази и още една подобна тема за премахването на бенки  Rolling Eyes Моят проблем бяха две големи и релефни бенки, които освен че от години ме тормозеха, в последно време започнаха и да растат  Tired Минах на консултация при дерматолог и миналата седмица бях при хирург. Изрязването става за около 5-10 минути с местна упойка и няколко шева, всъщност се изрязва тъканта малко около бенката, те са повърхностни..никаква болка няма. Бенките се изпращат в лаборатория за хистологично изследване - т.е.  да се види дали имат някакви изменения, от какъв вид са и т.н. Следват няколко дни без мокрене на мястото до свалянето на конците. На мен ми ги свалиха онзи ден - има разбира се рана, но както ми обясниха след няколко месеца ще зарастне напълно. За белега - контратубекс  Peace

П.П. Цените много варират - хистологията се плаща отделно - между 25 и 45лв...хирургичната манипулация - ориентировъчно е между 40 до 80-100лв на бенка (максималните цени, които съм написала са за частните клиники) Надявам се съм била от полза, като вземе да зараства мога да пиша как е положението с белезите  Rolling Eyes
Кураж и добри лабораторни резултати на следващите престрашили се   bouquet

# 608
П.П. Цените много варират - хистологията се плаща отделно - между 25 и 45лв...хирургичната манипулация - ориентировъчно е между 40 до 80-100лв на бенка (максималните цени, които съм написала са за частните клиники)
егати цените  #Crazy..тук премахването + хистологията струват общо 30? (а когато бемката е проблематична, всичко се поема от здравната каса)... който има път към немско, може да се възползва  Wink

# 609
  • София
писала съм няколко пъти в темата по напред. имам много бенки. Скоро бях в Токуда при Люси Попова - набеляза ми три проблемни. Двете се мънички черни (тъмносини ) точици, които са по-скоро вътре в кожата, а не на повърхността. Вчера ми ги махна - с някакъв уред подобен на писалка - имам и по един шев.  И двете отиват за хистологично изследване. Третата ще ми я махне другата седмица - тя е по-голяма - кафява и повърхностна - предполагам че там раната ще е по-голяма.
Болка нямаше никаква - всичко става с местна упойка.
Цената е 35лв за хистология + 40 лв за манипулация + упойка. Пак излиза към 30 евро Simple Smile
Имам и едни червени точици - изпъкнали - каза че това е вроговена кожа. Може да се махнат ако искам, но иначе не са проблем.

Сега чакам резултати от хистологията ....  baby_neutral
Съветвам ви да не отлагате - няма нищо страшно, просто посетете специалист, който да ви посъветва какво да правите.

успех на всички

# 610
Имам и едни червени точици - изпъкнали - каза че това е вроговена кожа. Може да се махнат ако искам, но иначе не са проблем.
И аз имам такива чевени точки Thinking Да знаеш каква е причината да се образуват?

# 611
Много внимавайте с бенките и задължително при специалист дерматолог!  Peace
Недейте прилага самолечение, понякога може да е животозастрашаващо.

# 612
Цената е 35лв за хистология + 40 лв за манипулация + упойка. Пак излиза към 30 евро Simple Smile
споменах цени заради мнението на ragazza.
а за твоя случай немската здравна каса щеше да ти поеме разходите и нямаше да се налага и тея 60лв да даваш  Wink

И аз имам такива чевени точки Thinking Да знаеш каква е причината да се образуват?
знак за застаряваща кожа Peace но при теб може причината да е друга.

# 613

а имат ли някакво наименование на английски newsm78 явно при мен причината е друга Peace

# 614
  • София
споменах цени заради мнението на ragazza.
а за твоя случай немската здравна каса щеше да ти поеме разходите и нямаше да се налага и тея 60лв да даваш  Wink

Да права си - тук здравната каса освен грип и стомашни киселини незнам какво още лекува.

А за червените точни - аз съм почти на 30 - започнаха да ми излизат през последната година ... може и да остаряван ... Tired

Днес ще ми махат конците  и ще я питам защо се появяват червените точки.

Общи условия

Активация на акаунт