ВТОРИте Рождени Дни ще празнуват АВГУСТинчета "добри" :-D

• 14 109
  • 294
  •   1
Отговори
# 15
 smile3516 /ще ме умориш от любопитство, бе жена  Laughing/

# 16
  • София
Залагам на Стефан или Никола  Wink

Блу не се е...вай с четвъртата власт Naughty Имаш още малко време да споделиш името  Mr. Green

# 17
Blu  Praynig кажи ни.......Моля те!

Пусто любопитство, мъчи ме. Wink

# 18
  • варненка от София
Ааааааа, айде бе душа, ще изпишем темата с предположения и ново заглавие трябва да се мисли  Mr. Green

# 19
  • у дома
добре, де  Mr. Green

Кристиян  Hug  bouquet

# 20
добре, де  Mr. Green

Кристиян  Hug  bouquet

Много хубаво име. Hug Беше ми фаворит когато умувахме как ще кръстим Тони, но не ми звучеше добре с презимето и отпадна като вариант.

# 21
Еххх, най-накрая  Laughing А аз до сега се ядосвах, че ми резнаха нета  Twisted Evil и щях да изпусна кога Блу ще изплюе камъчето  Mr. Green Hug
Да е жив и здрав Кристиян, да носи с чест и гордост хубавото си името  Hug /и на Лори приятелчето се казва така, ама тя го е прекръстила на Кико  Laughing

# 22
  • София
добре, де  Mr. Green

Кристиян  Hug  bouquet

Много хубаво име. Hug Беше ми фаворит когато умувахме как ще кръстим Тони, но не ми звучеше добре с презимето и отпадна като вариант.

Аз нали съм любопитна гарга, ама как ти беше фамилията Калинке  Wink newsm78

# 23
ЧЕСТИТ ВТОРИ СИН на Elen@!    bouquet
Да е жив и здрав малкия Кристиян!
И бързо възстановяване на мама! Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Didika!    bouquet

AndyB, дано Гого бързо да го израсте и да не ви се случва повече. Praynig Peace
Val_stef, ако имате възможност по-добре да я гледа баба й.Щом не се чувства добре детето...милата Али...дано бързо се успокои и си върне усмивката. Hug
И на мен не ми се пуска на ясла, ама нямаме друг избор, всички работят и няма кой да я гледа.

# 24
  • София
Привет и в новата тема! Блу, Нана, благодарности!  Hug
Значи Криси и Марти  Grinning Харесва ми.  Hug  bouquet Да е здрав и с гордост да си носи името!  Heart Eyes
Аз хич не се шашкам. И навън ходихме. Дано не съжалявам.  Praynig
Я кажете усетили ли сте земетресение? Сестра ми и една приятелка казаха, че е имало  Rolling Eyes Аз и това пропуснах.  Rolling Eyes Уж съобщили, че не било свързано с взривовете.

# 25
  • гр.София
 И при мен Форумът се скапа!
 Да му е честито името на Кристиян! ( А на кой ден ще празнува ИД ? Познавам една Криста-празнува на Коледа)

# 26
  • София
Да е жив и здрав Кристиян,много да радва мама,тати и батко и да е много весело и умно детенце  bouquet
Елфче,нас в офиса така ни разлюля,че нямаше как да не го усетим Rolling Eyes
И аз не се стреснах сутринта, но при всичката провтиворечива информация,която струи от медиите вече не знам на какво да вярвам и какво да мисля. Първо нямало връзка между двете, сега пък можело и да се намери, уж не се очквали нови взривове, пък не смеят да приближат за гасене... Crazy Нещо почвам да се вкисвам на цялата тази дезинформация!Всичко така се оплете,чакаме полети,които не знаем ще дойдат ли,затварят бензионстанции в близост до района,а в Младост така се усетиха взривовете,че все едно нещо във входа ни гръмна ooooh!
Както и да е, продължавам да следя с интерес новините, пък дано се оеднаквят версиите!

# 27
  • София
Бубче, четох и в Клюкарника - имало си е земетресение  Rolling Eyes Много се събра май днес!  ooooh!
Блан, чувала съм че някой празнуват на Коледа, други - на Кръстовден - кой както си реши явно.  Grinning

# 28
добре, де  Mr. Green

Кристиян  Hug  bouquet

Аз нали съм любопитна гарга, ама как ти беше фамилията Калинке  Wink newsm78

А с фамилията се връзваше. Не ми хареса комбинацията Кристиян Красимиров и се отказах бързо. Wink  Simple Smile

# 29
Кристиан - на Кръстов ден, поне ние така празнуваме  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт