ВТОРИте Рождени Дни ще празнуват АВГУСТинчета "добри" :-D

• 14 106
  • 294
  •   1
Отговори
# 30
  • у дома
бърз отчет от очния доктор:

такаа, оказа се, че от тези лепенки, кривото око се оправило, а другото се изкривило... доктора се учуди, че за толкова кратък период с лепенка са се обърнали очите (ама как го написах  Crazy ).
пак разширихме зениците, потвърди се далекогледството и диоптъра.
решението. очила + закриване по половин ден на другото око, за две седмици и иска пак да ни види на 21-ви. целта е да изравним оченцата, т.е. и двете да си гледат нормално. ако не се оправи и няма ефект от очила и лепенка, следва операция  Confused

рапорт даден  Mr. Green

# 31
  • варненка от София
Рапорт приет и гуш от нас Hug! Оправя се това нещо, аз ти казвах за сина на братчедката, израства се и далекогледството се маха.

# 32
  • София
Блу, направо звучи невероятно  Rolling Eyes Дано с закриването по половин ден да се реши въпроса!  Praynig

# 33
Блу  Hug , дано не се стигне до операция  Praynig Да ни държиш в течение, че ще ви мисля  Hug
А кремчето стана ли?

# 34
  • у дома
мерси, момичета  Hug  bouquet

А кремчето стана ли?

стана, стана Mr. Green

# 35

Сега ще чакам с нетърпение утрешния ден та да се пооблизвам малко  newsm22 Mr. Green Hug

# 36
Прекрасно име са избрали Ели   bouquet

anni78,
радвам се да видя твой пост  Hug

Блу, прегръщам ви и аз и вярвам, че на 21 резултата ще е такъв какъвто трябва  Hug

Благодаря ви за съветите и подкрепата!   bouquet Изтърквам се, но в действителност се радвам че ви има  Hug
Тая вечер говорихме с бабата, за момента няма нищо против да я гледа (те двете се гледат много добре. Между другото аз си представях нещата на обратно - че с бабата ще има проблеми, а на яслата всичко ще е 6...да ама не ooooh!) Ще и даваме парички и ще видим по нататък как ще действаме. Само имате ли идея дали си губим изцяло мястото в яслата ако я спрем за някакъв по голям период - примерно няколко месеца? newsm78

# 37
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА МАМА ЕЛЕНА!   bouquet   bouquet   bouquet
val_stef стана ми много мъчно ми стана за Али. Дано още утре се похвалиш, че вече е по щастлива.
blueeye® Ния ще се справи. А аз все пак си мисля, че е мнооого краен варианта с операцията. И освен това смятам, че в такава ранна възраст подобни диагнози са много относителни. А как определят диоптъра?

# 38
  • София
Анди, Нана, как са вашите сладури?  Rolling Eyes
За далекогледстовото и аз знам, че се израства, както мисля и другия проблем. Дриймс, има разни апарати, дето могат да измерват диоптрите. И добре че ги има. Много унизителен ми беше преди прегледа с таблицата  Rolling Eyes

# 39
  • варненка от София
Специално за мързеливото оченце сега е моментът да се открие и лекува този проблем. Операцията звучи страшно, но от братовчедка ми, която мина по този път със сина си, зная, че не е толкова страшно колкото звучи, както и най-важното е, че това е нещо, което се израства. Peace

Сега видях и новата подредба на форума майки бъдещи и настоящи - отчетните са там като подфоруми, както и отделен подфорум за имената, суперрррр. От доста време бях спряла да отварям майки бъдещи и настоящи, защото темите бяха еднотипни - "ох, и аз да питам за име", "помогнете ми да избера име", "хубаво име за момиче с Д"  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 22:32 от marulka_s

# 40
Ох, Марулче, миличка, аз нали все се срамувам, че съм от бавнозагряващите реотани  Embarassed незнам сега как да разбирам въпроса ти  newsm78

# 41
  • варненка от София
Ох, Марулче, миличка, аз нали все се срамувам, че съм от бавнозагряващите реотани  Embarassed незнам сега как да разбирам въпроса ти  newsm78

Кикикки, забравила съм кавичките, просто цитирах заглавията на темите, които определено ме дразнеха и сега са отделени поне в отделен подфорум. До скоро в майки бъдещи и настоящи беше пълно основно с такива теми, а не с темички свързани с майчинството, бременността или децата. Не го приемай като че се чудя какво име да избирам един ден   Heart Eyes

# 42
Абе знаех си аз че е по-добре да си мълча, вместо да се излагам пак  Embarassed  Hug

# 43
  • варненка от София
Абе знаех си аз че е по-добре да си мълча, вместо да се излагам пак  Embarassed  Hug

То пък и аз преди това го бях написала, махни, махни  ooooh!

Иначе исках да ви разкажа колко е отворена напоследък нашата Стафаначка, нали вече е от големите и не пика и ака в гащите и сега се е заела да научи всички кукли и играчки да пишкат в гърнето Joy. Както си играе с някоя кукла, става и започва да вика "Кука аку, кука аку, гето нама, нама гето" - демек, че на куклата й се ака и го няма гърнето, съответно намира гърнето слага куклата над него изпишква я и й вика "Бавоооооо!", доживях да видя как и Шушето възпитава  Mr. Green bowuu

# 44
elwing - можеш да се върнеш фиктивно на работа за 10 дни, по документи. Това може да стане по предварителна уговорка с прекия ти началник или управителя на фирмата. Моята систър така прави, като се наложи, само по документи

ralka Balka, сещам се за Франклин, които се намира в студентски град, има две зали и едно помещение за родителите. има екранчета и могат да се гледат децата, има играчки и за малки и големи. Дано намерите подходящо място.
Miss - да е жив и здрав татко ти и много да ви радва и помага
Val Stef, с тази ясла... когато племенничката ми тръгна първия път беше голям рев-две седмици и сестра ми не издържа и я спря. преместиха се, дойде време за градина, но и там трудно се приспособи, рев, седи до прозореца и чака мама да дойде. Слава богу, втория път не се предаде и сега ходи с голяямо удоволствие, ходи на приложни изкуства, моделират, учат английски. Желая ти късмет
AndyB, дано не е сериозно. Може ли да е някаква алергична реакция? Моника, дори на яслата, получава такива пристъпи и повдигат възглавничката. Компетентни са  медицинските сестри и реагират веднагически.
Elen@ честито бебче - 3900, 52 см! Да ви е веселушко, бързо да ви минат коликите и много да ви радва!Леко възстановяване
Blanc, много те разбирам, детето само да не страда. Изживях един подобен период, в които ми се късаше сърцето, татко му, с които временно се бяхме разделили, като дойде да го види, Даниел му се гуши, аз ги гледам и само рева. Сега сме заедно, за добро или лошо, отвреме навреме се караме, поревавам, но важното е, че сме заедно и скоро и Дани ще си вземем при нас. Любов!
Didika ЧРД! Много дни, изпълнени с емоции, здраве, щастливи мигове и всичко най-хубаво!
Blueeee - пак вкусотийки спретваш
утре отиваме при Даниел, а другата седмица отиваме да го вземем и заедно с племенничките отиваме да почиваме на село, както ви казах
Весели дни и почивки!

Общи условия

Активация на акаунт