ВТОРИте Рождени Дни ще празнуват АВГУСТинчета "добри" :-D

• 14 135
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Блу, честит рожден ден! Желая ти любов, късмет, здраве и много усмивки! Бъди все така слънчева!   Hug Hug Hug

ЧРД и на Цвета80!    bouquet  bouquet  bouquet
Цветенце, радвам се, че очето ви е добре.

# 61
ЧЕСТИТА  ТИ ВТОРА РОЖБА ЕЛИ!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ЮНАК И ДА СТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ ВСИЧКИ ЗАЕДНО[/size]    bouquet

БЛУ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН-БЪДИ ВСЕ ТАКА МИЛА,ЛЪЧЕЗАРНА,ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И ДА СТЕ ВСЕ ТАКА СПЛОТЕНО СЕМЕЙСТВО    bouquet Peace

Мимс,добре дошла,чакаме снимки  Heart Eyes
Валка,дано Али си възвърне усмивката,а ако при бабата се чувства по-добре,нека тя да я гледа  Peace,вярно е че повече пари се дават,но нали за децата правим всичко възможно,за да са добре  Hug
В крайна сметка на кумовете купихме една много голяма дърворезба  Laughing,моя мъж като я хареса и неможах да го накарам да купим друго нещо  Mr. Green
А мен снощи ми дойде и днес съм като парцал,нищо не ми се прави  Sad
Желая ви лек ден,аз ще се опитам да полегна малко  Wink

# 62
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Blueeye!

Много здраве и късмет ти желая!Все така позитивна и лъчезарна, много обичана и обичаща! Hug

# 63
Честит Рожден Ден, Блу!
Здрава, щастлива и все така усмихната да си!

Защо ли повечето букети са сини smile3534 всъщност има и слънчоглед ...пак разбираемо  Mr. Green
Честит Рожден Ден и на Цвета!   bouquet

п.п. Али днес е по добре, но и тая нощ плака на сън и вика мамо, тате, къде сте?!

# 64
Val_stef, ще се справи детенцето.Дано по-бързо си върне усмивката Али! Peace
Сега баба й ли я гледа?
Блу, дано не се стига до операция.А Ния за далекогледство ли има диоптър?За това ли ще слагате очила?Аз знам, че децата така се раждат и се израства... newsm78

# 65
  • у дома
Благодаря Ви  newsm51 val  smile3533 едно голямо гуш за Али  Hug

Ember, проблема при нас е кривенето на оченцето  Peace но тъй като само с лепенки не се повлия, т.е. повлия се, но с обратен резултат, ще трябва да сложим очилца + закриване на оче, за да се опитаме по този начин да оправим кривенето  Peace операцията е краен вариант, знам, че не е страшна, но си е операция и по-добре без нея  Crazy (иначе да, далекогледа е)

marulka  smile3501 на шушката  Laughing то и ния си се грижи за всички играчки, да пишкат в гърнето, дори беше сложила едно цвете да пишка  Joy само дето тя се дърпа  Crazy  Mr. Green

# 66
Блу, честит рожден ден  bouquet  bouquet  bouquet Да си жива и здрава и много обичана съпруга и майка Hug Тортата ти е чудна Peace
Успех и дано Ния се размине с операцията Praynig Hug

# 67
Здравейте Laughing
  Елена,честит втори син!Да ви е много здравичко и послушно детенце и бати много да ви помага!
         Бързо въстановяване!

Честит Рожден Ден Блу!Много здраве и любов ти желая,и да продължаваш да ни радваш с твоите вкусотийки Peace
  Сега изядох на детето вафлите,че като гледам тортичката така ми се дояде сладичко Embarassed
 Дано оченцето се оправи и да не се налагат крайни мерки.Чакам следващите новини да са че всичко е ОК. Peace
  ВалДа нацункаш Алка от нас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 68
Блу, честит рожден ден!  bouquet
Много щастие в сплотеното ви семейство и много, много поводи за усмивки!!!  Hug
Бързо и безпроблемно коригиране на зрението на Ния.    Peace

# 69
marulka_s браво на Шушелинката, ма много сладко ги нарежда.

Blueeyee Честит рожден ден, много радостни и щастливи мигове и да си така сладка, като тортичките, който майсториш!

Cveta80, Честит ти рожден ден и на теб! Щастливи и здравички!

Mimss, добре дошла!

# 70
Чъ Ръ Дъ, Блу! Бъди все така весела и добра!

Добре дошъл на малкия Кристи! Много да слуша и да радва мама и тати!
Елен@ - за теб

# 71
  • гр.София
 Най-сетне разгледах снимките. Вики на Ембър е очарователна-пу,пу! А бременната Ели-красавица (да знаеш,много стискам палци за момиченце Peace)
 Стреснах се от една непозната мацка в странство( реших,че си е объркала албума) .След известно вглеждане и чудене се оказа,че е Анди Simple Smile , а обърканата съм аз.

Мимс, привет Hug Как постигна този тен?!

# 72
  • София
Момичета, помогнете ми!

От 2 часа съм с кръвно 150/100. Няма сваляне. Пих Верапамил, лежах...няма и няма. Сега след лекарството е 145/100
Не помня обаче никакви бабешки лекове за сваляне на кръвно, а ще ми се пръсне главата.

# 73
Нана, съжалявам, че не знам никакви бабешки лекове, както и небабешки. Дано ти помогнат лекарствата Praynig
Вчера с Влади открихме сезона на плажа   Nature Sunny. Времето не беше много хубаво и затова Деница пропусна, въпреки че по път й купих бански. Бях си забравила мазилата и малко поизгорях, но няма да се оплаквам. Лошото е, че вчера на обяд си сецнах кръста и май съм засегнала нерв, и сега ходя леко изкривена. Като съм права или ходя, се търпи, но като седна, особено като легна, много ме боли. Взех си лекарства и мазила и се надявам бързо да ми мине.

# 74
  • София
Нана, съжалявам, че не знам никакви бабешки лекове, както и небабешки. Дано ти помогнат лекарствата Praynig
И аз така  Rolling Eyes Надявам се вече си по-добре!  Praynig Peace
Албена, това със кръста е много гадно. Дано бързо ти мине!  Praynig
Анди, вие как сте?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт