Планинарчета или морячета стават МЛАДОСТките ни юначета!

• 18 016
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
  • София, България
не можах да намеря две три места, открих само басейн Спартак, а сега се сетих и как се казваше учителя - Стоян. Някъде бях записала и телефон, ама ....... newsm78. Пусни тема в Нашите деца, аз там открих информацията!

намерих и телефона    0887412721 - Стоян Церовски

пусни в Гугъл  "плуване за бебета" - излизат доста неща

# 136
  • София
привет Simple Smile

Знаете ли в Младост (която и да е част) аптека в която правят лекарства?
Оказа се, че тази при 25-та п-ка вече не работи.  Confused

За плуването на бебетата - в св. София на Мазнейкова преди имаше, но и те са далече...

# 137
  • Ланкър, планините Овнерог
привет Simple Smile

Знаете ли в Младост (която и да е част) аптека в която правят лекарства?
....

В денонощната аптека в бл.26(до Окр. б-ца). Само че се зареди с нерви, че персонала е от заядливи баби( не ми се е случвало да пазарувам без проблеми от тях). И са супер мудни. Лошото е, че наоколо няма друга денонощна, а пък за екстемпорална да не говорим

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 17:31 от Гита Ог

# 138
  • София
Оказа се, че тази при 25-та п-ка вече не работи.  Confused
Във високия блок срещу поликлиниката ли?

# 139
Здравейте  HugНие се завънрахме от пътешествие Crazy

Данче,тази аптека във високия блок за която говориш ти-вече не съществува Tired

# 140
  Сериозно ли я няма вече  Rolling Eyes! Е...ти! Толкова години ходех там и бях много доволна... За близки се сещам тази за коятоо казва Гита и една в Дървеница, но не мога да дам точен адрес, нито да обясня къде се намира - всеки път я откривам след кратко лутане около блоковете зад първата обща спирка на 88 и 280!
  И така ние се върнахме от обиколката из страната  Grinning! Всичко беше супер докато не отидохме пак на море! Боил толкова го харесва, но всеки път като стъпи на морския бряг и се разболява  Confused! Много гадно! Дано другата година не се потрети ситуацията с афтите  Praynig!!!
Иначе първите 2 дни от почивката бяхме в Гложене! Много е красиво! Посетихме Съевата дупка, а на рождения ми ден бяхме в Гложенския манастир Simple Smile! После ходихме на Деветашката пещера и Крушунските водопади - невероятна природа! Много весело беше - всяка вечер си правехме скара с биричка Mr. Green! После 2 дни на селото на мъж ми край Павликени, Сливен - Карандила и накрая Поморие и Бургас! Последнте 2 дни от почивката бяха ужасни, защото Боил беше нон стоп с Т 39, 8! Сваляше я само със свещичка панадол и доза Нурофен приети през половин час. По тоя повод пропуснах концерта на Кошийн и Кредъл в Бургас  Tired, но нищо другия път! Важното е, че нея вечер Боил нямаше Т и спа спокойно! Поне ходих на Sisters of Mercy и се накефих много  Grinning! Само 1 нещо не ми хареса на морето - ужасни комари! И в Поморие и в Бургас бяха като врабчета - мутирали и не умират от нищо - ни Райд помага, ни Аутан, ни машинките със звук  ooooh!!!! Децата са направо изядени, а ние явно не сме били така вкусни на фона на крехката детска мръвка   Rolling Eyes, щото не сме така нахапани!
В този ред на мисли, благодаря за пожеланията - да ви се връщат тъпкано  Mr. Green!
Честит рожден ден и на всички Лъвици и малки лъвечнца, които са празнували докато ни е нямало   bouquet! Да са живи и здрави и късмета и щастието да са им вечни спътници   bouquet!
Хайде със здраве  bouquet!

# 141
Мами, хайде на народните танци Simple Smile започва поредния набор на деца, бъдещи танцьори. А за мамите кръшни танци в 10СОУ, вече си знаете.
http://detsata.zornitsa.com/?p=60

# 142
Здравейте мами,
Извинявайте, че така "нахълтвам" във вашата темичка, но някоя от вас може ли да ми даде някаква информация за бившия завод "Христо Смирненски " - дали функционира, как е преименуван сега, изобщо каквото знаете всичко ще ми е от полза.
Благодаря предварително!!!
Лек ден и много послушни дечица!

# 143
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте мами,
Извинявайте, че така "нахълтвам" във вашата темичка, но някоя от вас може ли да ми даде някаква информация за бившия завод "Христо Смирненски " - дали функционира, как е преименуван сега, изобщо каквото знаете всичко ще ми е от полза.

Къде е и какъв е бил?

# 144
Намира се в София. Завод за мостови, портални и конзолни кранове.

# 145
 newsm38 smile3510 Popcorn cook beer beer3 Wine Glass

Моето мъжле днес стана на годинка!почерпете се за негово здраве!

Колко бързо се мина времето....не мога да повярвам Kissing Heart

# 146
Мама терорист, да ти е живо и здраво детето   bouquet! Да порасте голямо, умно и хубаво момче и само радост да ви носи   bouquet, а на него му желая щастливо детство изпълнено с много смях и игри   bouquet!

# 147
честита първа уникална годинка на малкия бандитчо  bouquetсладки години занапред Hug

# 148
  • London
Добро утро момичета,
след 24 дни почивка ми беше много домъчняло за вас и се надявах да сме изписали темата.

Честит празник на Мама терорист
Да ти е жив и здрав, и много щасстлив рожденика.

Много здраве и щастие на всички , на които не съм могла
 да честитя празнизите.

Мalinova,
изпревари ме, но пък аз ще предложа на мамате от Младост да дойдат да видят репетиция на децата от "Зорница".
 А, ако някой го интересува мога да разкажа по- подробно за всичко и как децата бяха на лагер,и за" Живо наследство" .Както и за амбицията на хореографите.
 Малинова, моля те и ти можеш да се включиш подробности.

# 149
  • София
Мама терорист, Да ти е живо и здраво момченцето!   bouquet

ov4ar4eto kalitko, разказвай, разказвай! Моето момченце е на 2,4 год та има още бая време докато стане на възраст за народни танци, но все пак ми е много интересно и някой ден определено ще отида да се пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт