Планинарчета или морячета стават МЛАДОСТките ни юначета!

• 18 031
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
  • London
Данче   bouquet Laughing Laughing,
миналата година когато моята дъщеря започваше беше на 4, а имаше две дечица на 3 годинки.
Ти само ела, да видиш какво забавление е може пък и да го искат, възрастта е ориентировъчна.

# 151
  • София
ov4ar4eto kalitko, а заниманията за майките, т.е. големите в читалището ли се провеждат или в училището? По кое време, дни от седмицата, има ли група за абсолютно начинаещи? Как се гледа на тях - сигурно е голям смях  Mr. Green

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 10:05 от Данче-Калпазанче

# 152
добро утро и от нас!Момичета благодаря ви за хубавите пожелания!  bouquet

# 153
  • София
Яяяяя, тука рожденик има Simple Smile

Ами честита първа годинка на малкия юнак, да расте здрав и силен и мнооого да слушка мама и тати Simple Smile

Момичета, има ли някоя от вас, на която детенцето и да посещава 9-то ОДЗ Зорница? Моя вече голям мъж от понеделник тръгва там. До сега не е ходил на детска и не се е делил от нас. Сърцето ми се свива, вярно, че е голям вече и разбира, но нещо не му харесва идеята, че ще го пращаме на детска. Аз му говоря за децата, за играта там, колко ще е хубаво и весело, как ще пеят и играят, но той никак не се радва. Пита ме защо ще го оставяме в детска градина, пита ме дали там ще нощува... Някак не е много ентусиазиран, страх го е, въпреки че аз все хубави неща му разказвам за градината. Грам желание няма и казва, че не ще да ходи там. Аз утре ще занеса и последните  изследвания и в понеделник ще му е първи ден.

Та ако има някоя от вас, която да има опит с тази детска градина ще съм благодарна да сподели как е. Лелките разбрани ли са, занимават ли добре децата... Силно се надявам на моя дребосък да му хареса, той обича да играе с деца, лесно се сприятелява, но е и много инатлив... като се заинати и каже, че нещо не е хубаво - край! Та такива са моите трепети в момента, ако имате наблюдения за градината, ще съм благодарна да споделите!

# 154
  • London

Момичета, има ли някоя от вас, на която детенцето и да посещава 9-то ОДЗ Зорница?

Ние, ние  Laughing,ами сигурно ще сте при Атанасова и Бенева, моето дете е при други учителки, но
племенника ми беше малко при тях, а и  на много приятелки децата бяха при тях и децата ходеха с желание.
Сега да ти описвам някаква идилия няма да е реално, но пък децата са доволни и родителите също.Не знам какво точно търсиш, но идеално няма, освен нашите госпожи без да преувеличавам.
За мен детската градина е  добра, но винаги ако искаш можеш да се ядосаш.

Данче,
на новаците с любов, а? Hug
Да ти кажа и аз трябваше да ходя, ама много ме мързи ама много и понеже всички знаят, че не мога да подскоча даже бяха супер насърчителни, но съм обърнала внимание, че хореографите са настоятелни в това да научиш нещата и не биха позволили някакво по-различно отношение към когото и да е.
Иначе заниманията са в училището, мога днес да разпитам най-подробно за часове, цени и как ще бъде след лятото.
При децата заниманията започват на 17.09 и от първият ден има репетиция.

# 155
ov4ar4eto kalitko, аз мога за майките да разказвам от личен опит. Много е хубаво и тонизиращо... и изпотяващо. В момента обаче "малко" не съм в състояние да ходя, но задължително ще се върна след време пак. За децата знам разкази на очевидци, май недоволни не знам да има. Децата градят характер там, стават организирани и отговорни. Лично аз мисля, че е по-добре да танцуват, от колкото да играят на войници или да стоят пред компютъра. Присъствах на концерта за първата им годишнина. После и на концерта на "Зорница", където ясно се виждаше напредък. А децата са сладки и невинни и едва ли има родител, на който да не му трепне сърцето, като ги види какви са танцьори.

# 156
Здравейте и от мен,

относно хорцата първо, провеждат се в 10 ОУ. до 15.09 са в 18:45 в ден четвъртък. Сега е група Сборная, играят се леснички хорца за поддържане на форма  Sunglasses от 15 нататака ще се разделим пак в два дни преди да са ме удушили ритуално "по-старите" натцьорки и таньори. Репетира се един час.
http://hora.zornitsa.com

За децата. Започваме на 17 септември. Хубаво е детето да е навършило поне 3г. 7-8 месеца. Репетира се двапъти в седмицата по един час програмите на различните групи са съобразени в зависимост от възрастта. Първате репетиция (СБОР) ще е на 17.09.2008 от 18:30 часа.  Случайно ако някой не успее да доиде на 17-ти а иска / 0888 21 08 23
http://detsata.zornitsa.com

ще отговарям на всичките ви въпроси на e-mail: detsata.zornitsa@gmail.com
SKYPE NAME: apropo / NAME: Ivailo Parvanov

Ако имате някакви въпроси не се колебайте да питате  Heart Eyes

PS: Ако имате желание може да гледате студентския ансамбъл "ЗОРНИЦА" на 05.09.2008 ще участваме на Пирин фолк 2008  newsm68 newsm44

# 157
мира тръгва в 28 одз Tired

да ви похваля мн готино клубче с посетители дори и този сезон в младост 2 'мечо пух и приятели' - там тренираме мира да стои без нас Heart Eyes

# 158
  • София
Момичета, има ли някоя от вас, на която детенцето и да посещава 9-то ОДЗ Зорница?
Ние, ние  Laughing,ами сигурно ще сте при Атанасова и Бенева, моето дете е при други учителки, но
племенника ми беше малко при тях, а и  на много приятелки децата бяха при тях и децата ходеха с желание.
Сега да ти описвам някаква идилия няма да е реално, но пък децата са доволни и родителите също.Не знам какво точно търсиш, но идеално няма, освен нашите госпожи без да преувеличавам.
За мен детската градина е  добра, но винаги ако искаш можеш да се ядосаш.

Привет kalitko, мерси, че писа Simple Smile
Аз търся само едно - място, където детето да ходи с желание Simple Smile Защото за сега много трудно приема факта, че ще ходи на детска Sad Сиииилно се надявам да му хареса, че иначе ще е кошмар, а това много зависи от първия ден и от посрещането!
Аз така и не разбрах при кои госпожи ще е, но като не ги познавам и да ми бяха казали все тая. След малко тръгвам, да занеса всичките изследвания, че сутринта мед. сестрата я нямаше, казаха следобед да ида, та ще се опитам да се измъкна от работа и да “затичам” до Младост Simple Smile

ninochka, ние празнувахме рождения ден на моя син в Мечо Пух и Приятели, но в другата им зала в Младост 1. Много хубав празник ни направиха и заличката е много хубава. Тази в Младост 2 е по-малка, ние за това избрахме да празнуваме в другата.

# 159
Мдам, хубаво ни е клубчето Simple Smile, но аз не го оставям там /обикновено вися на масите отпред/, въпреки че ми е на 50 метра от блока и го виждам от прозореца! Не съм се сетила, че това е добра тактика за приучаване на детето да остава само с непознати! Иначе го оставям сам с батко му и добре се справят, но бате си е бате, а и са в къщи! Имам време до 15 септември да го пробвам там /56-то започва от тогава/! ninochka, благодаря за идеята  Hug!

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 15:54 от benighted

# 160
аз я оставям на 'какичката' и супер се справя засега Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Heart Eyes почти през цялото време са в стаичката вътре дечицата Peace има отделни цени за ако е без родител и ако родителят стои отвън Peace аз стоях само първия път да се ослушвам, но идеята ми е да свиква, че ме няма и следващия път ни нямаше Tired то и малко ми доскучава, щото вече не стои по час, ами по два и нагоре...

другата седмица пак сигурно поне 2 пъти ще я водя - ще кажа, пък,ако дойдете,да се видим Hug

знам за младост 1, но наиситна ни е по-далеч: все пак ще отидем и там сигурно, щото там пък ми е позната едната 'какичка' Wink

# 161
Днес Алекандър има Имен ден!

Честито на всички съименници!

# 162
  • Ланкър, планините Овнерог
Този клуб в бл28А ми е под носа и може и аз да пробвам Емма как ще е. Какви са цените за гледане?

# 163
около 3.5 на час, 7лв за 3 часа  Peace

# 164
  • Ланкър, планините Овнерог
около 3.5 на час, 7лв за 3 часа  Peace

Благодарско!

Общи условия

Активация на акаунт