Планинарчета или морячета стават МЛАДОСТките ни юначета!

• 17 977
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
Честит имен ден на всички Александри, Александрини и Александровци   bouquet! Да си носят името със здраве   bouquet!

# 166
  • London
Честит имен ден на всички Александри, Александрини и Александровци   bouquet! Да си носят името със здраве   bouquet!

Честито и от мен! smile3525

# 167
  • Ланкър, планините Овнерог
Честито на имениците!

ninochka, още едно въпросче  Mr. Green Емма дали ще се навият да я гледат, макар и за малко? Вярно, че и твоята хубосница не е много по-голяма, но все пак и 1 месец си е разлика все още.

# 168
ми да ти кажа, едва ли няма да се навият: то си се грижат за тях постоянно, не ги оставят сами, стаичката си е суепр за лазене и седене и ходене Flutter много са мили Peace аз им обясних, че целта ми е адаптация, не влезнах в стаята с нея нито веднъж, само първия път стоях отвън на кафето (таака е по-ниска цената, между другото Laughing ), а след това ми е нямаше, оставям си тел и така...
ти по-добре и ти хич не дей да злизаш с емма; освен ако не заплаче и плаче поне 5мин, без да се успокои... според мен де Hug

тел 9746256 е мл 1А
тел 8840099 е мл 2

# 169
 Hug
Аз ще я водя в този клуб, който е в бл28А, че ми е на една ръка разстояние. Дано и там да е така

# 170
  • нейде там, където ....
Мами, хайде на народните танци Simple Smile започва поредния набор на деца, бъдещи танцьори. А за мамите кръшни танци в 10СОУ, вече си знаете.
http://detsata.zornitsa.com/?p=60

Да попитам къде и кога са заниманията за децата? Уж четох назад, но не открих  newsm78.
И ние сме от Младост, но досега не бях попадала на вашите теми и не се познаваме с повечето. С някои сме се засичали по други теми, с други - може и по площадките даже  Laughing
И честит празник на всички именици днес и на всички, празнуващи с тях!   bouquet Hug

# 171
Репетициите започват на 17 Септември. Провеждат се вечер от 18:30 часа в голямата зала на читалище "МЛАДОСТ" (това е до пазарчето в Младост 1). Децата са разпределени по групи и на място се уточнява в кой ден ще е репетицията на даденото дете.

# 172
ninochka, сега се прибрахме от сефтето в клуба  Mr. Green Стоя 1/2ч и не ревала, м/увременно се наака и сменях памперс. На края тръгна да си ходи  Crazy Девойката от клуба ми каза, че има едно момиченце на 1.3г, което идва при нея със същата цел(тренировка за градина). Само че било в другия им клуб(ние бяхме в бл28А) и много бързо свикнало  Wink Кое ли е това момиченце  Thinking  Mr. Green ?

# 173
хихихихихиихихиихих  Heart Eyes

супер, че е минало суепр - значи ти не се кри, като мен все едно те няма, а стоя с нея, таак ли? следващия път не се поакзвай и остави те д асменят пампа - с това ще се сблъска в яслата, та да е свикнала Flutter

# 174
Момичета, имам една питанка. Днес звънях в 76ОДЗ да питам кога приключват със сборните групи и почват стандартните. Обаче покрай всички други неща забравих да питам - трябва ли изследване Васерман на един от родителите  Thinking Ако някой знае, моля да помага, че да не звъня по няколко пъти в градината.  Praynig

# 175
хихихихихиихихиихих  Heart Eyes

супер, че е минало суепр - значи ти не се кри, като мен все едно те няма, а стоя с нея, таак ли? следващия път не се поакзвай и остави те д асменят пампа - с това ще се сблъска в яслата, та да е свикнала Flutter

Стоях от вън, но като се наака, момичето я доведе. Аз уж минах от там да видя как стоят нещата, пък взех, че я пробвах. Лошото е, че нямаше други дечица. Абе, добре беше като за първи път.

Момичета, имам една питанка. Днес звънях в 76ОДЗ да питам кога приключват със сборните групи и почват стандартните. Обаче покрай всички други неща забравих да питам - трябва ли изследване Васерман на един от родителите  Thinking Ако някой знае, моля да помага, че да не звъня по няколко пъти в градината.  Praynig

Ако е за ясла, трябва. Ако е за градина-не.

# 176
аз вероятно петък мога да дойда в този в младост 1А, там ми е от стара загора една приятелка "какичка"... засъжаление не идва в този в младост2 ... та да можем да се засечем с теб, ако искаш Flutter лошото е, че ще се домъкна чак към 11.30, че трябва да взимам кухнята първо от близо до нас... а то и пеша докато дойда... ох, как ли ще стане ooooh! не ще да я качвам на автобус Crossing Arms ще видим newsm78  мира на втория път се наака и какичката й беше сменила пампа Peace ти коя как си видяла, пита ли за името?

ние вдругиден ще ходим до нашата ясла  да се разбираме кога тръгваме и какво трябва Confused

# 177
аз вероятно петък мога да дойда в този в младост 1А, там ми е от стара загора една приятелка "какичка"... засъжаление не идва в този в младост2 ... та да можем да се засечем с теб, ако искаш Flutter лошото е, че ще се домъкна чак към 11.30, че трябва да взимам кухнята първо от близо до нас... а то и пеша докато дойда... ох, как ли ще стане ooooh! не ще да я качвам на автобус Crossing Arms ще видим newsm78  мира на втория път се наака и какичката й беше сменила пампа Peace ти коя как си видяла, пита ли за името?

Ами то само едно момиче беше. Вътре беше супер тихо, даже тя беше в тоалетната, като влезнах, та се поогледах дали въобще има някой. 11.30ч хич не е късно, да не кажа рано за нас-поспаланите Blush

# 178
кофтито е, че на мира към 13 макс й се доспива много Crazy един път закъсняхме и я заведохме към 12 и заспа в количкат на входа на клуба буквално  Crazy

# 179
Ние до сега бяхме в клуба в Мл.2. Утре пак ще сме там! Лощото е че може и да затворят този в Мл.2, което ще е гадно Sad! ninochka , като идвате насам пусни едно ЛС да слезем Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт