Планинарчета или морячета стават МЛАДОСТките ни юначета!

• 18 023
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
Само и единствено в СГС на Римската стена с оригинал на акт за раждане и там се попълва баланка,ако местораждането не е София се чака малко повечко!

# 106
Само и единствено в СГС на Римската стена с оригинал на акт за раждане и там се попълва баланка,ако местораждането не е София се чака малко повечко!
Много благодаря за подробната информация, която ми помогна!

# 107
Здравейте младостка дружина Simple Smile
 Ние от скитане нямаме много време да се включим,но бързо наваксваме.С моя мъж много обичаме да пътуваме и май и детето ни подкрепя с двете ръце,водихме я на море-много и хареса,после на планина,въобще да ни е живо и зраво детето никъде не се е оплакала.
  поздрави на всички имали поводи за почерпка
П.П. И ние ако може,ще се включим в някоя срещичка

# 108
И ние ще скиториме сега PartyДнес заминаваме при баба ми в Ловеч  Mr. Green

# 109
Едно бързо питане - знаете ли добър детски стоматолог в Младост? Баткото снощи много го заболя зъб и видях, че е доста развален, а тръгваме из България в събота и не ми се иска да го заболи по път  Confused. Може и да не е детски Simple Smile

# 110
  • Ланкър, планините Овнерог
Едно бързо питане - знаете ли добър детски стоматолог в Младост? Баткото снощи много го заболя зъб и видях, че е доста развален, а тръгваме из България в събота и не ми се иска да го заболи по път  Confused. Може и да не е детски Simple Smile

Тук при нас има един, когото майките много хвалят. Не му знам името, но кабинетът му е на гърба на бл.22, откъм т.нар. "ресторанта" и бл.23. Танти сме я водили при една, от която не сме доволни и при Милтенов, от когото сме супер доволни, но той не работи със ЗК, а взима скъпичко. Неговият кабинет е в бл.64 до пазара на Мл1.

# 111

Лена Берова
Детска дентална медицина
София, Младост1, бл.54,вх.А
тел.: 0888846171 

Аз и мъжът ми ходим при тази стоматоложка и сме много доволни. Детето не се е налагало да водим досега Peace

# 112
  • София
Привет момичета   bouquet

Ау, и гаджето на Стефчо от Младост 4 се е записало в тая тема
Heart Eyes  Laughing

къде в младост има чист пясъчник, има ли??? дето дае ограден от кучета и нощните им, че и дневни, похождения Tired
Зад бл.409 има такъв пясъчник, не е от най-оградените, но в сравнение с всички останали е идеален  Flutter

Аз се включвам с една молба, от 01.10 ще почвам работа и търся детегледачка, та ако чуете че някой освобождава или имате позната такава, моля ви свиркайте  Hug

# 113
  • Ланкър, планините Овнерог
Лена Берова
....
Аз и мъжът ми ходим при тази стоматоложка и сме много доволни. Детето не се е налагало да водим досега Peace

Е, точно от нея не сме доволни. Като отношение е супер, но ни направи впечатление, че не си мие/дезинфекцира ръцете особено. Малко, след като прави пломба на Танти, падна заедно с парче от зъба  Tired

# 114
Благодаря ви момичета! Аз го заведох в Юниордент в 25 поликлиника. Уж умъртвява зъбчето, но не я видях да чисти каналите  Thinking! Ще видим какво ще стане!
Относно детегледачката - на една моя позната детегледачката се освобождава от септември или октомври - ще те излъжа. Много са доволни от нея, обаче ще пускат малката на ясла. Обаче май девойката ще си търси друга работа, не като детегледачка  Thinking! Ще попитам пак.
Искам да се извиня на новодошлите в нашата тема, че още не съм ги сложила в списъка! За съжаление в последно време влизам много на бързо във форума - нямам време за компа  Confused, но обещавам като се върнем да прочета всички старници назад и да ви добавя  Peace!

# 115
  • София
Относно детегледачката - на една моя позната детегледачката се освобождава от септември или октомври - ще те излъжа. Много са доволни от нея, обаче ще пускат малката на ясла. Обаче май девойката ще си търси друга работа, не като детегледачка  Thinking! Ще попитам пак.
benighted, страшно ще съм ти благодарна ако питаш и кажеш, че нещо трудна работа се оказа да намерим жена Sad

# 116
Benighted, Честит Рожден Ден!!! Нека дните ти са изпълнени с радост! Hug   bouquet

# 117
  • London
Maktub,
добре,че си ти.
Здарвей от мен в тази тема.  bouquet

Честит рожден ден, Бenighted,
щастие,щастие и пак огромно щастие.

# 118
Честит Рожден Ден, Benighted!
Много здраве и късмет, любов и всичко най-хубаво за напред!

# 119
  Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift

Giftsmile3525  Честит рожден ден на benighted   newsm59  Gift

Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift Gift

Желая ти цялото щастие на земята

bdbaloni

Общи условия

Активация на акаунт