Планинарчета или морячета стават МЛАДОСТките ни юначета!

• 18 020
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
  • Ланкър, планините Овнерог
benighted,

# 121
бенайтед, 4РД  bouquet

# 122
Честит Рожден Ден, gudza!
Да си жива и здрава, бъди много обичана и щастлива, а Жаки много да те радва!

Hug  Hug  Hug

# 123
  • София, България
Гита, разгледахме снимките, Емма е много сладка, и тоалета ви е много хубав, откъде го взехте (от Бамби ли - защото аз исках да го купя за едно бебенце, което кръщавахме, но нямаше неговия размер  Confused )

Мама Терорист, голям компютърджия твоя Пламен, много е сладък  Joy

Ние бяхме на сватба в петък, в Макси, Деянчо беше шафер, с кюстюм, папионка, много беше готин, ще кача снимки като ги сваля  Joy

После ходихме в Казанлък, на гости на една приятелка с бебче ... сега като се замисля и нашия дечко много го влачим насам натам по България и по събирания, но той пък затва е контактен и отворен ... търпи на път ... не се притеснява от хората  newsm78

# 124
Гита, разгледахме снимките, Емма е много сладка, и тоалета ви е много хубав, откъде го взехте (от Бамби ли - защото аз исках да го купя за едно бебенце, което кръщавахме, но нямаше неговия размер  Confused )

Много благодаря  Blush А дрешките са от един магазин в ТЦ Булевардът при Пътеките. На 2ет(така мисля)-ВИП бейби се казва, но цените не са ВИП, а повече от нормални  Crazy Че когато пазарувахме, уцелихме и намалението  Mr. Green

# 125
Здравейте, Младостки мами! Бях писала при вас, но още беше зимата.
Пишете и мен към кварталните мамета - Ева се казвам, живея в бл. 336 в Младост 3. Вчера влязох в 9-тия месец, чакаме момченце.
Имам едно питане към вас:
кой педиатър бихте ми препоръчали, защото аз съм в квартала от година и нямам никаква представа.  За мен е важно да не бърза да предписва лекарства, най-вече антибиотици; да е отворен към идеята за късно захранване; да не държи септември месец в хубавото време да си затварям детето вътре до 20-тия ден.
Май друго не се сещам като претенции.
Моля ви, помогнете със съвет!
Мерси!

# 126
Шматка, а ако държи да захраниш рано или да държиш детето затворено, а в същото време е добър лекар, ще я избереш ли? Защото мен лично не ме вълнува дали лекарката ми ще иска да храня по нейния начин, вълнува ме да поставя точната диагноза и адекватно лечение. Другото си е моя работа. Една приятелка е записала цялото си семейство при Китова в 25ДКЦ и е доволна, от моята също съм доволна, но е зад Пътеките. Не знам дали ще ти е много удобна, за да я препоръчвам. Моята дава съвет за гледането, ако й го търся, а аз много-много не съм искала такива от нея  Whistling.

# 127
Barabana, Честит Рожден Ден!!! Щастие и сполука ти желая!   bouquet
(Липсваш във фотошопската темичка... )

Овчарчето, здрасти и тук!  Grinning

# 128
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, BARABANA!

Пожелавам ти весел и незабравим празник!
Бъди здрава и много щастлива!
  Hug

# 129
  • sofia
Здравейте, Младостки мами! Бях писала при вас, но още беше зимата.
кой педиатър бихте ми препоръчали, защото аз съм в квартала от година и нямам никаква представа.  За мен е важно да не бърза да предписва лекарства, най-вече антибиотици; да е отворен към идеята за късно захранване; да не държи септември месец в хубавото време да си затварям детето вътре до 20-тия ден.
Май друго не се сещам като претенции.
Моля ви, помогнете със съвет!
Мерси!

Шматка, аз и преди си бях похвалила педиатърката - Д-р Веселина Неделчева се казва - в поликлиниката срещу общината е/незнам кой номер е тази поликлиника/, мисля че ще ти  е близо като виждам в кой номер блок живееш. Всичко това, което очакваш от един педиатър е тя! Само за захранването май си кара по старому, но ако ти изявиш желание за късно захранване тя е достатъчно тактична и любезна да не се възпротиви. Поне аз съм много доволна от нея за сега  bouquet

# 130
Благодаря за отзивите!
Гита Ог, честно казано единственият педиатър в нашата поликлиника, за когото съм чувала нещо е Ваня Китова. Общо взето май утре ще пробвам да отида до нея. Нали така се прави - преди раждането се записва педиатър?
Мама-Шуши, 25-та е срещу общината. А на д-р Неделчева къде и е кабинета?

# 131
Преди раждането се уговаряш само с педиатъра. След изписването идва на преглед в къщи, но тогава още не е официален лекар на детето, та може и пари да поиска(някои така правят, нашата не ми е искала). Официален става, след като излезне ЕГН-то на детето и попълваш листа за записване на личен лекар.

# 132
Здравейте мили мами
Отдавна не съм писала но сега може би ние раничко но искам да разпитам тук за д мога да проуча нещата и на място не само от тук.
Та искам да проуча нещо доста интересно което може би ще е интересно и на майки с деца колкото моето(година и осем месеца).Та искам да се по интересувам някъде в младост дали може да се намерят уроци по плуване за деца под 3 годинки и за техните родители(признавам си честно че не мога много много да плувам  Embarassed ),ако не в младост в на басейна на Диана Бат предлагат ли се такива

# 133
  • София, България
Блек Кити, аз проучвах въпроса с плуването за бебета преди време. Това, което успях да изровя е един учител на басейн Спартак. То по принцип в София са малко, та не ограничавай търсенето само до Младост. И ние искаме да го запишем, но още се мотаем. Живот и здраве - второто - ще го запишем още от бебе

# 134
Блек Кити, аз проучвах въпроса с плуването за бебета преди време. Това, което успях да изровя е един учител на басейн Спартак. То по принцип в София са малко, та не ограничавай търсенето само до Младост. И ние искаме да го запишем, но още се мотаем. Живот и здраве - второто - ще го запишем още от бебе
Добре след като си проучила въпроса кажи поне две три такива места

Общи условия

Активация на акаунт