Майчета за февруари в нова темичка събрани

• 22 822
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
Cutesmallcat,аз за всеки случай ще ходя и при Марков и при Янкова в 14 ДКЦ.За нея мисля,че ще те включат някъде в графика,защото аз час си записах преди няколко дни(за 4.08.).Иначе и на мен още кръв и урина не са ми пускани.И да не отидеш не е болка за умиране.Преди 3 години,като бях бременна,нямаше такива неща,ама сега като съм информирана ми е съвестно..А и честно казано умирам от нетърпение да го видя!!!Иначе,да.Ти си напълно права,че е достатъчно да не пропуснеш поне втората към 20-22 г.с.

# 151
  • Sofia
Записах се при д-р Янкова за 31.07.
Офф, така ме е страх отсега Simple Smile))

# 152
Ето ме и мен отново маичета  Wink горда и нахилена след, като и аз наи-после успях да видя бебо и наи-вече доки да ми каже, че си има сърдечна деиност и даже крачета и ръчички. Доктора показваше повече и таткото, но и аз успях да зърна малко от събитието. Хм ве друго си е да ви кажа да си видите точицата със сърчице. Да ни е жива и здрава. Сега разбирам какво е било на другите мами, които радостно съобщаваха новината че са я видели.  newsm44
 Само да питам нещо доктора ми каза, че сега трабвало да отида в медицинска академия да ми се направи някакв си "ранен биохимичен скрининг", които бил ново изследване и се правел само там. #Crazy Някоя чувала ли е за това "чудо" ? А след това си се правели и феталните морфологии и всичко останало но за тях било рано още.
 Vili мила стискам палци всичко да е наред, и не се притеснявай за нищо предварително. То и аз съм на мнение, че е добре човек да се допита до повече от един специалист, но в някой случай май влиза в сила поговорката "много баби хилаво бебе"

# 153
  • София

Аз съм с отрицателен резус фактор и както виждате от линийката ми, това ми е втора бременост и въобще не съм наясно дали са му били някога Анти Д гамаглобулин (ако така се пише де  newsm78 )...но доки каза, че ще ми пусне изследванията чак в 11 г.с.....

Първото ти дете с какъв резус-фактор е? Ако също е с отрицателен, знаеш, че проблеми няма. Ако е с положителен, трябва да са ти сложили антидегамаглобулина часове след раждането. Ако са се сетили де. На мен след първото раждане пропуснаха да ми сложат, макар че трябваше. Втората ми бременност си беше ОК. Оказа се после, че бебето е с отрицателен резус-фактор. Преди да го разберем обаче, аз вече бях настояла да ми сложат инжекцията.

Принципно антитела могат да се образуват най-напред при образуването на плацентата, затова и по-ранните изследвания за тях са излишни.

# 154
Зима съжалявам за това което се е случило - прегръщам те, смело - пожелавам ти успех с опитите в близкото бъдеще.

И при мен видяха сърдечна дейност с вагинален ехограф в 7 г.с.

Espa - благодаря много за разяснението за скаридите - аз ги обожавам и ще имам предвид да се въздържам още малко Simple Smile

26 - с Марина като бях бременна ми се полагаше също само един ехограф около 4-5 месец - но тъй като не можаха да видят пола, лекарката ми си измисли причина да назначи и втори ехограф и така минах и втори път след около 1 месец мисля. Говори с лекаря си, мисля че винаги има вариянт, но наистина казаха че се полага един ехограф, освен ако няма проблеми през бременността (става въпрос за Чикаго).

Маминка честито - леко бременеене Simple Smile

emym - и аз съм май доста по-нервна от първия път - мисля че е доста по-различно от първия път - заради каката ли (предвид повечето задължения) или просто така е писано Simple Smile Ще я видим тази работа Simple Smile

Carbo - не ми говори за пъпки аз и преди и сега през цялата бременност имам постоянно по лицето Sad мъка голяма ужассссссс

Деската - натискай малкия из кревата - знам че нямат спирка, но ако няма кой да помага няма друг вариянт. Успех мила.
Ахахаха - скици - курабийки и кекс Simple Smile Страшни сте мамета Simple Smile
Бремелинки ама как така бързо ги изписвате тези теми - аз май май повечко чета от колкото да пиша Simple Smile

Руми и моето коремче личи вече мъничко Simple Smile
Нашия тати предполагам ще гледа детенце само на ехографа, няма желание да идва в родилна зала, пък и честно казано не бих отишла и аз с него ако трябваше той да ражда Simple Smile затова и не настоявам за присъствието му в големия ден.

dida_p и аз съм така - само че при мен и първия път и сега - където и да ме оставиш там заспивам, чак се срамувам на моменти Simple Smile
Честито на мамчетата видяли малките точици Simple Smile и новите бремелинки Simple Smile
Сега бягам че мишката май скочи - наспала се е вече Simple Smile ама то и време беше Simple Smile

# 155
еи мацки кога изписахте 8 странички newsm78, аз маи нещо спа
Толо: аз предложих на мъжо да станем гаджета, аз му предложих да дойде да живее при мен и най - накрая аз му предложих и брак.Е гаджета сме ,живеем заедно чакаме бебчо ама още нямаме смелост за брак дори и сега, сигурно след като бебо се роди живот и здраве може и да се оженим.
Лека вечер мами, пазете се а аз отивам да smile3529 smile3523

# 156
Привет ,майчета!didi p -умирам за сън.Само да има къде да си положа главата и съм гипс.Първия път бях като кобилка-няма спиране,а сега... [smilie=smile3524.gif]Carbo-честито!Мъжете май хем ги сърби -хем ги боли в такъв момент,ама карай!Лека вечер и от мен!Пожелавам ви спокойствие и силна храна,че душичките в нас от това имат най-много нужда.Не се шашкайте много с тия изследвания-господ си знае работата!Моля  се всички да си досаждаме до февруари!Моите съболезнования на Barbi -  bouquet

# 157
DESKATA, VILLI и NIUNIA- стискам ви палци всичко да се оправи! Мислете си за хубави неща и много си почивайте! Успех! thumbsup
 JUSTICE -много отдавна се губиш! Къде си? Всичко наред ли е при теб?  Thinking
Didi p - добре дошла! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност!
При мен всичко е наред! Вчера за първи ( и единствен до момента) път- драйфах! ooooh!
Утре съм пак на лекар, притеснявам се само от цитонамазката! Мноооого съм страхлива и всеки път влизам в кабинета с въпроса: "Нали няма да боли?".  От друга страна съм объркана при кой доктор да си следя бременността! Досега ходех в поликлиниката ей,така, само да ми кажат, че плода е жив и има пулс! А утре ходя  в болница "ВИТА" с намерението да ми следят цялата бременност и там да родя! Моята зълва роди там януари и е супер доволна! А пък аз имам близка, която е гинеколожка и не се притеснявам от нищо, когато отида при нея на преглед, но тя не изражда! И така сега незнам накъде!  newsm78   Аз докато се чудя, то вече съм във втори месец!  Май утре след прегледа ще знам какво да правя!   ПРИЯТНА ВЕЧЕР! ОБИЧАЙТЕ СЕ! Heart Eyes

# 158
Добър вечер на всички!
И аз искам да ми личи коремчето ама няма още...Не е ли рано всъщтност???Кога горе долу започва доста да си личи?
Ioli,това за Иран е много интересно,особено това за сватба за 1ден rotfImbo .
Аз сън на док чак след 2 седмици,преполагам тогава ще започнем със изледванията.Притеснявам се малко...
Какво значи резус фактор?и какъв трябва да имаш?същия като на бебо??? newsm78
И аз не съм наддала и се надявам да не наддам много Praynig
приятна вечер на всички и успех на изследванията

# 159
Малее,колко много сте изписали мамчета.Добре дошли на новите мами.Да ви се похваля-днес ме заведоха в златарски магазин и ми купиха годежен пръстен  newsm53.Аз от доста време го юрках,че си нямам пръстенче и явно се е замислил и ме заведе,а аз до последно се чудих къде ще ходим,чак като видях магазина загрях (блондинка съм  Embarassed ).Мен малко ме размотаха с тези направления,ама се оправих и сега чакам от личния за Ж.К. и другата седмица май ще ми прави изследвания док,поне така ми каза последния път  Thinking.До вчера нямах никакви оплаквания,но почна да ми се гади и да нямам апетит,но си хапвам на сила плодове и супички.Адски ми се спи,а преди се наспивах с 6,7 часа и бях кукуряк,но сега  smile3524.Лека и спокойна от мен(нас) Hug

# 160
Здравейте, записвам се и аз при вас, днес бях на доктор и се оказа, че съм бременна в 8-9 г.с., термина ми е на 12 Февруари. Аз досега пишех при мартенските мами, защото поради липса на менструация (още кърмя номер едно) бях взела няколкото капки при имплантирането на яйцеклетката за менструация. То на мен вътрешното чувство ми подсказваше, че преди това съм забременяла, ама си мислех че си въобразявам  Grinning
Сега сядам да чета занад какво сте писали, за да ви опозная-нали заедно ще си бременеем!

# 161
yanast добре дошла при нас - леко бременеене - аз отивам да си ударя един душ и се надявам да не заспя вътре Simple Smile Лека вечер момичета  Hug

# 162
 Simple SmileЗдравейте,момичета!Много сте активни,което е страхотно WinkИ аз ще се запиша при вас,като се надявам при всички нас нещата да вървят благополучно!Срам,не срам ще си призная-не си знам точната дата на термина.Просто последният ми цилкъл беше на 1май.Обаче съм с много нередовен цикъл.Когато си направих теста,явно съм установила бременността много рано.След 2 дни бях на лекар-видя плоден сак,но не и точицата.Като ме предупреди за рисковете от извънматочна бременност.Слава Богу след една седмица се видя точицата Joy..Тогава на 27 юни лекарят ми каза,че отговарям на 4-та седмица.А самото оплождане е станало края на май(просто много далече от това овулацията да е на 14ден).И така-миналия четвъртък пак бях при лекаря-расте си мъничето-вече е по-голяма и забележима точка:)По калкулатора спрямо последния цикъл-термина ми е на 5.02,но най-вероятно трябва да е 19.02.Вие какво мислите?Гърдите ми са страшно наедрели(те и без това са големи).Да видим докрая,мале newsm78 Rolling EyesНе ми се гади поне,само понякога имам киселини.Боли ме коремчето,когато се пренатоваря.Леко напрежение като при цикъл,явно си расте матката.Всичко най-хубаво на вас!Надявам се да си споделяме много нещица.От няколко месеца съм в нов град и познатите ми се броят на пръсти.Леко бременеене на вас и много усмивчици  bouquetНадявам се,че ще ме приемете във вашите редици Grinning

# 163
Честито radka80 за пръстенчето!Носи си го с гордост и желание.Бъдете много щастливи дваминцата с мъжлето и да имате много хубави моменти занапред! Grinning

# 164
  • Стара Загора
Бори,Yanast,добре дошли при нас! Hug
Хе,хе,февруарското отборче нараства със страхотни темпове.Това е страхотно. newsm44 newsm44 newsm44
А на мен ми е много гадно през деня с това гадене,откачам,не ми се яде и насила се тъпча,отслабнала съм с 1,2 кг. ooooh! Tired
Радка80,честито ти пръстенче! Hug
Днес ще ходя при GP-то си за направление и утре ще правя първите си кръвни изследвания  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт