Майчета за февруари в нова темичка събрани

• 22 831
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте момичета да се разпиша  и при вас!

При мен страшен екшън, в неделя имах някакви болки ниско долу и плюс липсата на каквито и да е бремелински симптоми реших да отида вчера на преглед в Шейново при една много препоръчвана лекарка, която направо ми обясни, че съм за кюртаж поради липса на ембрион и много малък плоден сак. Та така вчера нервна криза цяла нощ не мигнах, днес отидох при моята лекарка и след 3 часа чакане за преглед решихме, че все пак има някаква надежда дори и минимална да се оправят нещата, но на 15.07 съм на преглед и ако тогава няма ембрион и то със сърдечна дейност няма да мога да направя нищо повече да избегна кюртажа.
Стискайте ми палци, тази седмица ще е много трудна за мен Praynig

# 106
  • София
Относно утрогестана-само на мен ли са ми казали да го пия?То и в упътването е указано вагинално приложение при бременни...Аз го пия 4 пъти по 1.

И аз предишни бремености го пиех но 2 пъти по 1т.

# 107
  • по света и у нас
С теб сме villi!!! Praynig Praynig Praynig
Относно утрогестана-само на мен ли са ми казали да го пия?То и в упътването е указано вагинално приложение при бременни...Аз го пия 4 пъти по 1.
Моята ми обясни че може и орално,но било по добре вагинално,организма по бързо го абсорбирал.Не мисля,че е проблем това,щом така е преценила доки.             И на мен ми е болна кексовата тема,но само да вляза в 4ия месец какво съм му намислила на моя...smile3508                       

# 108
Маичета стискаите палци за утре - доиде и моя ред да видя малчо на "талавизора" или по-точно да му чуем сърчицето. Моля се всичко да е наред  Praynig Мисля да завлека и таткото под угрозата да му трия след това сол на главата маи ще се навие стига да се измъкне от работа де. То и моя е от срамежливите ама..... Дава, дава зор за свадба и сега когато вече дадата е насрочена маи се стресна милия, но свекървата деиства усилено по въпроса и колкото и да ние страх и двамцата ще се наложи да се "жертваме" през септември  Tired smile3508
 А по актуалния въпрос за "кекса" аз съм на двете краиности - или го правим сутрин и вечер или не се сещам по 3-4 дни. Но сега според мен по-важно е ние да се чувстваме добре и конфортно, така че татковците да стискат зъби, то това да им е наи-тежкото страдание на "горките" Да карат на "курабиики"  Crossing Arms и да не си помислят и да поглеждат настрани  [smilie=smile3513.gif]4е не знам дали ме разбират  Peace Wink

# 109
  • София/Център
villi, стискам палци, може пък просто овулацията да ти е била по-късно и просто да си в много ранна бременност и за това да не се вижда нищо, дано другия път всичко да е наред, хич не обичам такива прибързани доктори, дето ти отсекат главата, докарат те до инфаркт и после бъди спокойна, че трябва да задържиш бебето  #Cussing out

# 110
Привет и от мен!carbo тоя Лактацид не съм го чувала ама мисля да го пробвам.На док съм чак другата седмица ,а дотогава ще краставясам.Страшна тема за кекса сте подхванали smile3503Аз до преди някалко дена направо си мислех ,че съм станала фригидна EmbarassedСега като отмина гаденето май си връщам формата.Само дето тия жеги направо ме убиват.И си дебелеяяя.Аз още не съм правила никакви изследвания и направо се шашкам като чета какво правите вие!!!                                                                                   villi,дано всичко да ти е наред!Докторите много ги бива да ни шашкат.Една позната отиде на преглед за сефте в 6-тия мес.Много и се чудех ама май май ще се окаже права -или ще родя или няма/това и беше теорията/   newsm09-е роди си супер здраво бебе.

# 111
Аз повече ви, чета отколкото да пиша.В работата нямам интернет, а в къщи ако дойдат гости няма време.
Добре дошли на новите мами и леко бременеене.
Vilii мила стискам палци дано всичко е наред, на следващшя преглед.
Препоръчайте ли лекар в младост 3 или в шейново. Аз все още не съм ходила. С предишната пи бременност иследвания ми пуснаха, чак в третия месец, във втория само видяха сърдечна дейност и то на частно. Много се радвам на всички мами, който са видяли точицата и сърдечната дейност.
Лека вечер.

# 112
  • София/Овча купел 2
Абе мацкииииии,кога ги изписвате тия теми smile3555.
Аз да ви се оплача от петък съм с кървене Sad.Ходих на преглед,на бебчето слава богу нищо му няма,тупка му сърчицето.Кървенето е от полипа,който имам Sick.Оказа се и че имам някакви бактерии и ми изписаха АБ,но от него получих разтройство и сърбеж и го спрях.Сега пък ще си купувам лекарство за гъбички... Crazy.На това отгоре ми излезе и херпес,който допълнително ме дразни,а и трябва да съм на работа.......абе #Crazy.Най-гадното е че си изпратих детенцето при нашите в Павликени до края на лятото,за да мога да си почивам повече newsm45.Толкова ми е мъчно.Като мине тази седмица минавам на болнични и ще си почивам в къщи.Да мине още един месец да влезем в 4я и всичко ще е по-спокойно,но до тогава ще търпя и ще се моля всичко да е ок.

# 113
Забравих да ви питам-имате ли проблем с разширени вени?Мен краката не спират да ме болят,а всички мазила пише ,че не стават за бременни!Единия прасец направо ми изтръпва smile3511

# 114
Мамета, какво е това.......не позволявам на никоя мама да си губи детето, моля ви ....ние трябва да се увеличаваме, а не да намаляваме. Дано при всички, всичко е наред Praynig
За кекса и аз съм на моменти, но знам че от първата бременост имаше момент в които на татето, чак му идеше да избяга Laughing, навсякъде го награбвах Joy. Засега обаче още ми се гади и мерака не ми е баш на ниво.
КРАКАТА- много ме болят и вечер най-често заради тях не мога да заспя, иначе не виждам разширени вени.
ЗА стрии- мажех се тук със специални масла за бременни и гпражвех по 3 пъти на ден, ама щото си нямах друга работа и пак се нацепих. МОята приятелка и веднъж не се намаза и не се нацепи въобще...затожа съм се убедила, че си е до кожа. Пак ще се мажа, но с лосиона който ползвам всеки ден.
И аз чакам с нетърпение да минат тези 3 месеца, защото вече нервичките ми не издържат, не мога да се позная и чак се плаша от себе си Crazy

# 115
Привет на всички!
VESSITO75, аз бях писала в предишната тема за разширените вени.Аз също имам,но преди да забременея и знам че бременността благоприятства за това болезнено и неестетично неудобство.И не трябва да се лекува точно сега.Като родиш ще пиеш хапчета или нещо друго,но сега освен студени душове,караката горе и много ходене пеш няма какво да направим Sad
lukrecciana,и аз бях така със секса до преди една седмица.Хич никакво желяние,ама никакво.Ама сега взе да се завръща smile3508Така че почакай...
Иначе,мили мами вече се чувствам много добре,никакви болки,никакви гадения уж... newsm10
Само имам така...по-обилно течение-белезникаво...някой забелязал ли е да се увеличило или???
Пожелавам на всички по-бързо да излязат от този "некомфортен"период на бременността и да навлязат в по приятния и спокойния preggo

# 116
  • София/Овча купел 2
За стриите - аз се мажех с едно тоалетно мляко Кокона майка,но наблягах повече на корема и следователно на корема нямам нито една,но горе на бедрата имам.Не знам защо реших,че там не е толкова важно да се мажа newsm78.Мажех всяка вечер след баня.Това ме напомня,че вече трябва да си купя и да започвам.
С краката - за сега нямам проблеми,но и миналия път беше така.
Darima,много се радвам,че вече се чувстваш добре Hug.Дано и ние скоро я минем тая фаза.

# 117
От крака не се оплаквам за сега, ама аз по много време прекарвам леглото. Обаче в 5та, 6та седмица много ме гонеха нервни кризи. Сега се оплаквам от сърцебиене, много често.

# 118
Г>Здравейте мами,  аз очаквам второто бебче на 1ви февруари. С дъщеря ми тя е на 8 г се нацепих по бедрата и дупето. Мажех се 9м. с всички кремове дето ми се мернаха пред погледа, на корема нямам нищо.  Наистина май е до еластичност на кожата. Продължавам все пак да се мажа. pregnant :pregnantnew0javascript:void(0);
pregnant :ooooh:5: :pregnantnew05:javascript:void(0);
newsm78

# 119
  може ли някой да ми каже как се добавят големите картинки javascript: void(0);
Praynig

Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт