АПРИЛките слабеят, хубавеят - цяло лято те ще греят!

• 14 116
  • 279
  •   1
Отговори
 Heart EyesАПРИЛСКАТА БАНДА Heart Eyes

13.03 Рая на   jenny_K, София
19.03 Маргарита на buble, София
25.03 Екатерина на Пипилотка, В. Търново
26.03 Тони на Чаено момиче, София, чакат бебе!     
         Вяра  на Сабина, София
28.03 Калоян на desi, София       
31.03 Невена на Мецанка, София     
         Христо  на ~Цвети~, Асеновград                             
01.04 Ана-Мариа на x_diabet_mama, София
         Матей, със сестра Лора, на Вени*, София
03.04 Ивайло, с братче Даниел, на юл4е, Пловдив
04.04 Христо и Юлиян на nadiaeuro, София   
         Пламен, с брат Димитър на 4 г., на Катя (Сливен)   
         Симона на Cherepahova, София
         Реа на ramama, София
06.04 Инес, с брат Аксел, на halapela, Попово
         Николай на krassenka, Варна
07.04 Давид на Beauty, Русе   
10.04 Емил на ra4e, София
         Теодор  на Роди, Варна
        Митко, с брат Петър на 6 г., на jd
11.04 Ивайло на Rossi, София
         Даниел     на bubka, USA/Пловдив
         Калоян, със сестричка Десислава, на Mum   
12.04 Мадлен на elima, София
         Алекса, с братче Криси, на missZ, САЩ
         Александър на didi_demi, Добрич
13.04 Александър на sminscho, Варна
          Росен на Veniand, София
15.04 Соня на renni79, София, чакат бебе!
16.04 Милена на Tatjana, Германия
         Димитрина  на galiabalq, Благоевград
17.04 Станимир  на Данче-Калпазанче, София
         Тони    на skarlet#, София
18.04 Дея-Мария    на Дея, Карнобат
        Валентин    на renkata, София   
19.04 Ема на Mayflower, София   
         Яна  на nuni, София   
20.04 Александър на Петето(petia p p), София
         Йоан, с брат Люси, на Леси, В.Търново
21.04 Анжела на Мирела, София
         Йоана на Pa-pa, Las Vegas
22.04 Мария    на Zarka, USA, NY   
        Стилян    на Nadeto, София
23.04 Велина, с брат Петър на 6 г., на envia, Хасково
         Диляна, с брат Преслав на 4 г., на Иленка, Русе
26.04 Асен и Кристиан на jinjer_78, Благоевград
27.04 Скарлет-Елизабет на Rina, UK
         Юлиан  на Ваня, София

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 08:37 от envia

# 1
  • София
Ще сефтосам първа, хубавата  тема на Енви!   bouquet

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 20:44 от Данче-Калпазанче

# 2
# 3
Енви    bouquet
я по едно петъчно

# 4
  • Варна
Пльос и аз тука!
утре съм на работа Sick

# 5
Добър вечер и аз в новата тема да се разпиша!
Много ми харесва и на мен заглавието newsm10
Чаена просто ми беше неудобно защото вие непрекъснато ходите някъде водите децата си насам на там,но ние до сега не смеехме че нашите са много палави да не кажа щури и много трудно ги контролираме та на балкана падна едно тичане след тях особено на басейн ги водихме за първи път също много бяха щастливи,на върха на щастието после Криси рева половин час че иска във водичката много хубав плаж на Добринище Blush
Ето малко снимки да ни видите и нас!

# 6
  • Sofia
Добро утро!
Влизам да ви пожелая спокойна и приятна седмица!
Ние с малкия отиваме при баба на село и ще бъдем там една седмица, малко разнообразие, че нещо тук ни стана много скучно.
jinjer_78, моля те сподели къде се намират тези бунгала, хубави ли са, абе всичко каквото се сетиш, защото и аз по повод не спиращия се и много палав Ивайло търся място, на което да има достатъчно пространство за лудеене, че миналата година морето ни излезе през носа с това дете.

# 7
jinjer, разгледах снимките - явно добре сте си изкарали! Grinning Малките са много готини и много странно - единия прилича на теб, другия на баща си, поне по снимките това виждам. Само някак в устите са еднакви.... Wink и така може би е по-добре, за да са си различни визуално, въпреки че са близнаци. Чудно нещо е природата! Heart Eyes

Днес исках да ходим до зоопарка, но нямаме колааааа. Значи ще си висим вкъщи! Crossing Arms

# 8
Eнви, мерси за хубавата темичка, заглавието е много актуално   bouquet

jinjer, точно и аз щях да отбележа как единият прилича на теб ,  другият на баща си . Вижда се , че добре сте си изкарали.

Роси, приятно изкарване на село.

От 7 сме будни,  вече пуснах прахосмукачка , закусихме и сега излизаме. До утре сме сами с Ема , така че ще сме някъде в квартала.

Приятни събота и неделя.

# 9
Енви, страхотна тема. Много ми харесва мини списъка Grinning
Джинджер, много сте готини Heart Eyes
Аги, ние вчера ходихме с автобус. И 102 ни изненада, че вече не ходи до самия зоопарк. И за да стигнем трябваше да се носим по едни улици без тротоари, защото борсите за стройтелни материали са си стоварили тухлите и керемидите почти на улицата. Много ме беше яд.
Роси весело изкарване.

Ето и малко от нашите вилни снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=49453&pid=6217763
Най-веселяшките обаче ги цензурирахме, че са много голи Embarassed

# 10
  • София
Енви, много хубаво си се сетила за мини списък, браво!   bouquet

Джинджър, Аги е написала и моите мисли - едното ви момченце прилича на теб, другото на баща си, толкова пък да ми харесва така  Hug

Ние ще палиме след малко към Младост, защото съм на зъболекар от 13ч  Cry Почва да ме хваща шубето, хем зъба не е жив и не би трябвало мн да боли. Нещо почвам с молитвите да спре тока...  Mr. Green

# 11
  • 2 етажа над тавана
Ей, защо не свиркате, че сте в новата тема Crazy

Джинджър, много сладко семейство сте, а близнаците са много готини Hug Личи си, че сте се забавлявали.

Данче, дано зъболекаря мине леко и безболезнено, ако не спре тока Mr. Green

Янче, страхотен двор има на вилата ви, а Симонка е голяма сладурана с банския Grinning

Роси, весело изкарване и да си починеш Wink

# 12
Аз прелитам само да се запиша Embarassed
набързо разгледах снимките, много сладки са всички Simple Smile
Янче, двора на вилата е невероятен, чак ми се прииска да съм там и да не мръдна никъде Wink

# 13
Момичета много ви благодаря за думите трогнахте ме,мислих че сте ме забравили и няма да ми обърнете внимание дори ,но вие сте си същата чудесна банда както и в началото когато започнах да пиша при вас Hug
Наистина Аси прилича на мъжът ми а Криси на мен за което съм много щастлива и за мен е хубаво че са различни просто братя който се появиха по едно и също време,щурички са ми но много си ги обичам  Blush
априлска мама,тези бунгала се намират в месността Предел преди Банско и са на Пиринско Пиво което предприятие в момента е собственост на Карлсбърг,но и външни лица пускат мисля ако няма записани служители PeaceМного е хубаво с тази полянка и за децата има както видя от снимките не само къде да тичат но и като детски кът,бунгалата са със санитарен възел към тях във всяко има хладилник печка-готварска мивка по 1 спалня и две единични легла,хубаво е в горичката чуроликат птички и столова отделно има друга къщичка приспособена за готвене и хапване Simple SmileНа моите деца бях разказвала че ще отидем на полянката на която червената шапчица е поспряла да набере цветенца на баба си а пътечката води през гората към нейната къща,много се радваха че приказката уживя пред очите им Wink hahaha
Черепахова,много ви е хубаво на вилата,дворчето разкошно поддържано и бърбекюто страхотно,много красиво ми се вижда от снимките ти Party

# 14
  • София
Ааа, Джинджър как ще те забравиме?!  Crazy Пък и с тези хубави разбойници - абсурд  Naughty По към края на лятото, ако не ни мине котка път, ще ходиме към Сандански и ако искаш може да си направиме една среща в Благоевград.

Отчет -
ток-имаше
зъбобол-не
зъбен проблем-голям
разрешение-обир на банка
 Mr. Green
Но здраве да е, ще се справя и тук  Mr. Green

В предишната темата, мрънках на тема "намерих си работа, но не мога да започна веднага"  Mr. Green Свалих шефката и на есен, като тръгне Стаско на градина и ако имам малко късмет ще започна  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт